Eski Sevgiliden Arkadaş Olur Mu?
-
Zor...
-
Kızdan kıza deişir eğer çok eski arkadaşınsa devam eder ama tanışalı 1 sene olmamaış çıkmışsın sonra çok zor ztn ayrıldıktan sonra birbirinize nasıl küfür etçeksiniz a.q çocuğu dediler bana a.q olmuo yani şimdi bu küfürü yedinm die gülmeyin ve laf koyamadım diyede düşünmeyin sadece olur mu olmaz mı die tartışıyoruz
-
KesinLikLe oLmaz..
GüLün adını degişsen kokusu degisir mi ? -
ZyreX
+9999
ben sana katılıorum..O kisiden kisiye degisir...Kız cok iyi bir insansa.Eger ona dostum diyecek kadar guvenebiliorsan.Kızın sana tapulu olmadıgını görebilecek kadar gerçekciysen..Neden olmasın...
Ben direk kendimden biliorum yani ....Olur olur... -
Olur da, tek sorun her an ıcınızde bulunan kızın "Eee sen kımsın kı bunu bana dıyorsun ?" sorusu sorma ıhtımalı. Her zamankı gıbı kız ustunde az yada cok bır otorıte kuracaksınız... Karısacaksınız elestıreceksınız. Ama kız donup kes bea. Derse ne olacak ? O yuzden olmuyor.. Olmaz. En azından ben olduramıyorum... Anca arada dertlıyken gelır elınden gelenı yaparsın o aksam : )
-
Bence olmaz..Atiyorum ayni duruma bende düstüm..Kizla ciktik,ayrildik neyse,kiz işte cok iyisin,arkadas kalalim muhabbeti yapti..Bunlarin öğrenci evi filan da var..
Şöyle düşünecek olursak,hadi arkadas kaldik..
Sonra ben baska bir kiz ile cikmaya basladim..Bunlar da davet etti,bende kiz arkadasimla beraber gittim..Piç bir durum olucak..Tanistirican..Bu benim eski sevgilim,simdi arkadasiz :D
Arkadasliklar ask'a dönüsür..Ama ask'lar arkadasliga dönüsmez bence..Baska arkadas mi yok a.k. eski sevgiliyi arkadas yapicaksin... -
böyle bir durumda kız arkadaşın dediği gibi;
Eee sen kımsın kı bunu bana dıyorsun ?
sorusunu sormak için can atacaktır arkadaş çok doğru sölemiş. Kız milleti bu tip fırsatları hiç kaçırmaz söyler iki dk sonra herşeyin içine ettiğinin farkına varır ama iş işten geçmiştir. -
eski sevgiliden arkadaş olurmu yaw adama nebiçim koyar be yanında yeni sevgilisi eskisevgiliyi görürve aaa merhaba (ismet mesala ) bibardak bişeyler içelim budabenim yeni aşkım yalın dicek muhahaha beynine sıksın daha iyi biz okadar geniş olamayız arkadaşlar sizi bilemem insan yanın daki orospuyu bile kıskanırken sevgili bilmiyorum kansereder adamı :(
-
eskı kasardan tost eskı sewgılıden dost olmasmışşşş
-
Rene hoja +1
Test Ettim onayladım..
Kesinlikle olmaz...
İstediği şeyleri yapmak isteyecek, sen karışmak isteyeceksin, olmayacak, başkaları olacak, kaldıramayacaksın...
Onu hayatından tamamen silmen lazım bi kere bırak arkadaşlığı..
Toplam Hit: 14097 Toplam Mesaj: 104