Eski Sevgiliden Arkadaş Olur Mu?
-
Zor be olmaz demiyorum ama çooooooooooooook zor....
-
Giden gider kalan kalır eğer kızı seviyosan manyıken düşünerek bağlayacasın kızı ondan sonrada zaten biyere gidemez
-
olar amk...nie olmasın.
-
bencede olmaz er olursa anca sen ayrıldıysan olur bu kez kız seni seviyordur ve elde etmeye çalışır yane
-
5.ıncı sayfadakı ayhun kıc werenıne katılıyorumm aksam gıdıyozzz demı
lan
-
ben buna olmaz diyorumdum...hatta onceki sayfalarda olmıycanıgını belirtmiştm sanrm kendi acımdan..ama içimde patladı abi bazı sevgıler öle bi hal alıoki sadece onun mutluluğu ön plana cıkıo ve olan olaylar okadar çok etkilioki herşeyi.. yane sonuc olarak hayatımdan cok sevdim biri bıraktı beni sora konustuk cok üzüldük böle sora onu öle daaha fazla üzgün görmeye dayanamadım ve dost kalabılırız dedim en iyi dostun olabilirim dedim senin mutlulun için ve benm mutlulum içinde bunun bole olması daha güzel sanrm fln dedim...
bu sekılde bı konusma yaptıktan sonra okadr mutlu olduki böle cok ama cok sevindi.. ve benmde içim bi hoş oldu garip bi hoşluk oldu ama böle olması daha iyi gibi geldi şuan içinde öle gözküo... sonuç olarak olabilio... -
olurr işallah.. :-)
-
olurr işallah.. :-)
-
oluoda zor oluo devamlı dudaana apısasın gelıo :)
-
abi harbi öle aama uff sus ya..yemin ederim dedini hep düşnüorum böle waahh yane...
Toplam Hit: 14204 Toplam Mesaj: 104