Eski Sevgiliden Arkadaş Olur Mu?
-
Olmaaaaaz.. arkadaşlık olayı bahane sadece Kendini kandırırsın ilerde belki aramız düzelirde baştan cıkarız die düşünürsün ama olmıcak! ilerde sana ters davranacak moralin bozulcak en iyisi arkadaş olarakda kalmayın
-
Bakın kendi kendini bozan bi insan var karsınızda...Olmuormus a.q olmuormussssssss.Bi hafta once olur dien kardesiniz bugun olmuor dior...Neden cunku yuregi yanior..Acı cekior hersaniyesinde yasamının...Onun icin en iyisi hoscagal gozum deyip sineye cekmek bi daa gormemek :(((( Uff aglayacam a.q
-
dai oluo yaf...çıkarken sewmediysen oluo yane :)
yoqsa zor bea bünye kaldırmas,ben hep arkadaş kaldım,doru-düzgün sewdiim sölenemes de :) -
cok guzel cikar arkadasligi olur.
-
pit10din +1
abi bence ya hep ya hiç olmalı felsefe yani ne bilim ya arada o kadar yaşanmışlık war we sen onları hiçe sayarak arkadaş oluyosun.
yani bi kere onu diğer kızlardan ayıran özellik şu :sen onunla çıktın we bunları hiçe sayarak onu da diğer kızlar sıradan olanlar gibi görmeye çalışıyosun bilmiyorum abi bana ters bunlar...neyse hadi eywalla -
arkadaşlar eski nişanlımı şimdi ayrıyız tabiki onu bi sene sonra sevgilisiyle gördum benı görunce gözleri doldu ve cıktıgı cocugun elini ayayını bıraktı nasıl yanından cekildi onun var ya benım içim sızladı ve EVE GİDİF ALDIM ELIME SILAHI KAFAMA SIKIYODU Bİ DE BAKTIM TLF CALDI ARAYAN ABLAM KARDEŞİM KÖTU RUYA GÖRDIM BİŞEY DİMİ DEDİ BEN Bİ AGLAMAYA BAŞLADIM O GUN BU GUN HER GUN ÖLMEK İSTİYORUM
-
Beyler her kızla arkadaşlık olur mu yaw..Kızı var olursun kızı var ihtimali bile yoktur ilişkinin gidişatından bile anlaşılır.Seversin olmaz sonrası vs.. Bence durum kişiden kişiye ve kızına göre değişiyor :) Kıl tüy bir durum.
-
Zor ama olur,bir de iki tarafın gerçekten ne istediğini bilmesi lazım,araya eskilerden nelerin girip girmeyeceğini bilmek,ona göre davranmak lazım,yoksa olaylar birden kontrol dışına çıkıp mutluymuş gibi görünüp hezimetle sonuçlanabiliyor.
Aman dikkat. -
Bazı kızlar vardır arkadaşken sevgili durumundan daha rahattır daha yakındır işte böyle kızlarla arkadaş olunur...sevgiliyken paylaşamadığınız bir çok şeyi arkadaşken paylaşırsınız
-
olmaz öyle şey
yenibirini bulur yanında yemeye kalkar delirirsin
eski eskidedir
eskiye rabet olsa bit pazarına nur yagar
direk uza kızdan katil olma önce sen gönlünü hoş et sonra
gurupdan bi başkası sakat iş hoja direk tanımıcan :D
Toplam Hit: 14109 Toplam Mesaj: 104