folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Flaş Kat Sayı Uygulaması Kaldırıldı

Flaş Kat Sayı Uygulaması Kaldırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    meslek liselerine kat sayı uygulaması yökte ki toplantıda oylanarak kabul edildi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    pardon cümle ters oldu :) kaldırıldı işte :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

haberlerde mi söylediler.. izledim ama birşey göremedim, hala açıklanmadı diye biliyorum.. Ama kaldırıldıysa iyi olur, gerçi bizden geçti maksat gelecek nesiller kurtulsun... Teknik lise mezunu olarak mutlu oldum

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    şu anda atvde soyledi kaldırılmış. yeni öss sistemş tam olarak nasıl oldu bilen varmı baya karıştı şimdi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    Güzel oldu bu iş. Zaten bildiğim kadarıyla seneye de direk geçiş kalkacak. Bu sayede çalışan adam istediği yere gidecek. Üniversiteler yatay geçişle gelmişlerin ameleliğini yapmicak( sözüm çalışana değil, sözüm ona dır ki 2 yıllık üniversiteye gidip sersrilik yapan, gerzeklik yapan kendini lisede sanıp haylazlık yapan ipneler içindir)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------

haberlerde mi söylediler.. izledim ama birşey göremedim, hala açıklanmadı diye biliyorum.. Ama kaldırıldıysa iyi olur, gerçi bizden geçti maksat gelecek nesiller kurtulsun... Teknik lise mezunu olarak mutlu oldum

biraz dan duyarsın hızlıyız olum daha ne ? :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    evet kaldirildi, super oldu bu..bu seneyi kapsasa daha guzel olurdu :)

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kötü oldu düz liselere resmen haksızlık bu durum  imam hatiplere kıyak

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1120059&Date=21.07.2009&b=YOKun katsayi karari...

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    kötü oldu düz liselere resmen haksızlık bu durum  imam hatiplere kıyak

hoca imam hatip diye düşünme benim hayatım karardı tic lisesi mezunuyum ben

seneye belki yine girerim öss ye :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    düz liseli adamın elinde hiçbirşeyi yok sen hiç olmassa muhasebecilik falan yaparsın ya düz lisemezunu sadece  üni şansı vardı şimdi siz çokkarlı oldunuz  hemmesleğiniz var hemde itediğiniz üniye gireceksiniz   düz liseler kalkar bence arada hiç bir fark olmassa ne anlamı var ki değilmi sizkat sayıyı bilebile liseye yazıldınız bizkat sayı sorununu bildiğimiz için düzliseye gitmiştik

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 10404 Toplam Mesaj: 96