Flaş Kat Sayı Uygulaması Kaldırıldı
-
meslek liselerine kat sayı uygulaması yökte ki toplantıda oylanarak kabul edildi
-
pardon cümle ters oldu :) kaldırıldı işte :D
-
haberlerde mi söylediler.. izledim ama birşey göremedim, hala açıklanmadı diye biliyorum.. Ama kaldırıldıysa iyi olur, gerçi bizden geçti maksat gelecek nesiller kurtulsun... Teknik lise mezunu olarak mutlu oldum
-
şu anda atvde soyledi kaldırılmış. yeni öss sistemş tam olarak nasıl oldu bilen varmı baya karıştı şimdi
-
Güzel oldu bu iş. Zaten bildiğim kadarıyla seneye de direk geçiş kalkacak. Bu sayede çalışan adam istediği yere gidecek. Üniversiteler yatay geçişle gelmişlerin ameleliğini yapmicak( sözüm çalışana değil, sözüm ona dır ki 2 yıllık üniversiteye gidip sersrilik yapan, gerzeklik yapan kendini lisede sanıp haylazlık yapan ipneler içindir)
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------haberlerde mi söylediler.. izledim ama birşey göremedim, hala açıklanmadı diye biliyorum.. Ama kaldırıldıysa iyi olur, gerçi bizden geçti maksat gelecek nesiller kurtulsun... Teknik lise mezunu olarak mutlu oldum
-----------------------------biraz dan duyarsın hızlıyız olum daha ne ? :)
-
evet kaldirildi, super oldu bu..bu seneyi kapsasa daha guzel olurdu :)
-
kötü oldu düz liselere resmen haksızlık bu durum imam hatiplere kıyak
-
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
kötü oldu düz liselere resmen haksızlık bu durum imam hatiplere kıyak
-----------------------------hoca imam hatip diye düşünme benim hayatım karardı tic lisesi mezunuyum ben
seneye belki yine girerim öss ye :)
-
düz liseli adamın elinde hiçbirşeyi yok sen hiç olmassa muhasebecilik falan yaparsın ya düz lisemezunu sadece üni şansı vardı şimdi siz çokkarlı oldunuz hemmesleğiniz var hemde itediğiniz üniye gireceksiniz düz liseler kalkar bence arada hiç bir fark olmassa ne anlamı var ki değilmi sizkat sayıyı bilebile liseye yazıldınız bizkat sayı sorununu bildiğimiz için düzliseye gitmiştik