folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Flaş Kat Sayı Uygulaması Kaldırıldı

Flaş Kat Sayı Uygulaması Kaldırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ya sırf ticaret değil demek istediğim diğer meslek lisesi içinde ayrıca meslek lisesi okuyan kendi bölümü için ek puanda alıyor yani o mesleği okumak isteyen çok rahat okuyor bilmiyordum haksızlık bunun neresinde  bilmiyorduk olayı anlamsız bir açıklama 1 kişi bilmesin 2  kişi ama bu güne kadar bir sürü öğrenci buna bile bile girdi torna tesviye okuyan adam makina okuyan adam makine bölümüne rahat girer  torna tasviye biriten adamda felsefe bölümünü okumasın canım felsefe okuyacaksan düz lise okuyacaksın imam hatip okuyan adam gitsin ilahiyat okusun çok da rahat girer zzaten bu mesleği seçtiği için gidiyor ya imam hatibe ya neresinden tutuarsanız tutun düz liseliye büyük haksızlık yapıldı adaletsizce bir karar alırdı bu karar tamamen siyasidir.
    @Baal: hayat sözkonusuysa araştıracak 14-15 yaşı bana kalırsa geç bir yaş değil bilincinde olunacak bir yaş dershanelere gidiyor çocukların büyük çoğunluğu rehberlik servisleri var o var bu var ayrıca senin bu açıklaman 1970 Türkiyesi artık aileler okadar da bilinçsiz değil herkes neyin ne olduğunubiliyor bilmeyen de çok azkişi  çocuklar zehir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    hocam ben yataygeçiş yapcam die össyi takmadım. Şu anda okuduğum bölüm makine bu bölümü okumak istemiyorum. diploma ile bir yere giricektim lakin şu anda diploma ile istediğim bölüme geçebilirmiyim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Öğretmen liselerinin ek puanları ?

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    aq ben böle yökün şimdimi akıllarına geldi tam üniversiteyi kazandk 4 yıllık katsayı dolayısı ile istediğim bölüme gidemiyordum şimdi bu sene  kazandıgım metal öğretmenliğime mi gideyim yoksa  1 sene hazirlandm bunu hiçe sayarak kendi istediğim bölümü kazanmak için bir daha mi gireyim  üniversiteye böyle yökün aq.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banakomaonako
    banakomaonako's avatar
    Erkek

sonunda adalet yerini buldu:)

meslek liselerine tam destek.

if you want to be sexy;you must drink pepsi:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------
    yıllardır bizi mahkum ettiler 3 tane bölüme. 4 yıllık istiyorsan öğretmenliğe gidecek o kadar. Bu adaletsizlik olmuyor da düz liselere adaletsizlik oluyor. Zaten meslek liselerinde adam gibi akademik dersler verilmiyor, adamlar şimdiden korkmaya başladı :) Keşke imkanım olsa bir teknik lise mezunu olarak türkiye 1.liğine oynardım.. Kazanıp da meslek liselerini aşağılayan insanların yüzlerini kızartmak isterdim
    -----------------------------

AĞZINDAN BAL DAMLIYOR (:   Meslek Lisesi MEMLEKET Meselesi.. Mesele Çözülüyor ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    Olayı imam hatiplere indirgeyipte yorum yapmayın. Bu olaydan çok kişi mağdur oldu. Ben ziraat meslek lisesi mezunuyum. ziraat fakültesini yazdığım zaman bölümdışı görünüyor ve düşük katsayıdan hesaplanıyor.  imam hatiplerin oranı % 15 civarıydı sanırım. Geride normal meslek liseli %85 var. Hem neden korkarlar şu imam hatiplerden anlamam. Sanki oradan mezun olan herkes yobaz, beyinsiz mi oluyomuş. Olayı imamhatiplere indirgeyenlere çok şeyler demek istiyorum ama neyse.....

Akıl verme para ver a.q.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hell_fever09
    hell_fever09's avatar
    Erkek
    ya arkdaşlar sisteme tam bakamadım bu ortaöğreitm başarı puanı hakkında birileri bilgi verirse belkide tercih yapmaktan vazgeccez???

oh la la
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Şimdi meslek lisesinden birisi hukuk okumak isterse 0,8 lemi çarpılacak.

Tam olarak anlamadım valla

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    e o zaman bende meslek lisesine gitseydim öss yi kazanamassam bile mesleğim olurdu elimde  :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 9671 Toplam Mesaj: 96