folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı

Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

arkadaşlar az önce çatıya çıktım (çatı katı) gördüğüm manzara ile şok oldum tahminimce sabah saatler (daha sıcaktı bıldırcın) saldırmış hayvana kafasını ve kalbini sökmüş 1 senedir bizdeydi askerden geldiğimden beri çok seviyordum annem çatıya sevmek için çıkınca çığlık attı bende peşinden gittim gördüğüm şey şok etti beni karga da oradaymış annem gelince kaçmış büyük ihtimal yemek için gelmiş o kadar da seviyordukki anlatamam çok akıllı ve insancıldı benim sesimi duyunca koşa koşa gelirdi şu an o kadar sinirliyim ki karga elime geçse neler yaparım Allah biliyor 

bıldırcınımı gömmek için almıştım aklıma geldi birden geri götürdüm üzerine fare zehri döktüm aklına daha dahiyane fikirler gelen varsa sölesin benim hayvanımdan ne istemiş sinirlerim tavan yaptıı 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

annen bıraksaymış da karga tam doyursaymış karnını şimdi hayvan farelere tuzak mı olcak :S

edit: yanlış anlamışım neyse ama yapacağın şey de hoş değil :S

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

rebellisch55 bunu yazdı:
    -----------------------------

annen bıraksaymış da karga tam doyursaymış karnını şimdi hayvan farelere tuzak mı olcak :S

dalga mı geçiyon ya yaşadığı yerde fare yok zaten karga geri gelecek onu yemeye karga ölecek yani karnını doyursaymış diyorsun ya onu bir yakalasam torpil bağlayıp havada öldrürücem

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

emniyete teslim et çeksin cezasını

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

karganın ne suçu var anlamadım dogası geregi karnını doyurmak için içinden geleni yapmış hayvan

hayatın boyunca yedgin tavukların ineklerin kuzuların ailelerinin alayı gelip saana bişi yapmalarını istermisin 

tamamen aynı mantık

al bıldırcının göm kargayı rahat bırak

başın sağolsun :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:

rebellisch55 bunu yazdı:

dalga mı geçiyon ya yaşadığı yerde fare yok zaten karga geri gelecek onu yemeye karga ölecek yani karnını doyursaymış diyorsun ya onu bir yakalasam torpil bağlayıp havada öldrürücem

hocam yakalayabilirsen eğer toprpil süper fikir diyor içindeki cani kişilik

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

üzgünsün anlıyorum fakat doğanın gereği bu. hem kargaları severim :\

edit: ayrıca kargaları hafife almayın derim :| sürü halinde saldırırlar.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:

karganın ne suçu var anlamadım dogası geregi karnını doyurmak için içinden geleni yapmış hayvan

hayatın boyunca yedgin tavukların ineklerin kuzuların ailelerinin alayı gelip saana bişi yapmalarını istermisin 

tamamen aynı mantık

al bıldırcının göm kargayı rahat bırak

başın sağolsun :|

çok seviyordum hayvanı kargaya bişi yapmam lazım :/ benim de içimden bu geçiyor anlayacağın doğamla ilgili sanırım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

ekosistem

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

karga en hayin hayvandır bende küçükken kedileri beslerken gördüğüm manzara beni şok etti bir tane karga küçük kedi yavrusunu alıp yukarı çıkarıp aşağı bırakıyodu kargayıda öldürdüğünüzde yüzlercesi geliyor ayrıca durup durduk yerde insanada saldırıyorlar.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

karga uzmani degilim ama hicbir hayvan ozellikle kargalar durduk yere insanlara saldirmazlar.

eger yuvalarini bozarsan, yuvadan dusen yavruya zarar verirsen kesinlikle kin guderler. ilk gordugu insana saldirirlar sende durduk yere insana saldiriyor dersin.

ayni sekilde bunu yapan karganin hangisi oldugunu bilmedigin icin herhangi bir kargaya zarar vereceksin karga da insanlar vahsi durduk yere kargaya saldiriyor diyecektir :)

sinirin yatissin unut gitsin derim. cunku yaptigin is icin sonradan pismanlik duyacaksin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 11569 Toplam Mesaj: 69