folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı

Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Kumanaga bunu yazdı:
    -----------------------------

emniyete teslim et çeksin cezasını

:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

Bende eskiden güvercin beslerdim. Kanatları pek fazla olmayan sabuni güvercinim vardı. Aldığımda büyük olan kanatları çekikti. Kümesin kapısında yem verirken birden çatıya uçtu. Kargada saldırdı üzerine. Güvercin kırık kanatlarıyla bi 100 metre fln uçtu. Tabi bende peşinden uçtum. En son baktığımda bitane tüy bırakmamıştı güvercinimde. Çokta değerli bişeydi. O günden sonra güvercin beslemiyorum. Kargalardanda nefret ediyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Doğanın Kanunu :)

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Ben saksağan kadar orospu çocuğu bi kuş görmedim karga bok yemiş onun yanında. Geçen sene balkona birsürü yuva yapmıştım kuşlar gelip yumurtlasın diye 2 tane yuvaya yumurtladılar 3er 4 er yumurta orospu çocuğu bi saksağan geldi bi gün güvercinlerden birini yaraladı kaçtılar sonra yumurtaların hepsini yedi amcık.

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

Ben saksağan kadar orospu çocuğu bi kuş görmedim karga bok yemiş onun yanında. Geçen sene balkona birsürü yuva yapmıştım kuşlar gelip yumurtlasın diye 2 tane yuvaya yumurtladılar 3er 4 er yumurta orospu çocuğu bi saksağan geldi bi gün güvercinlerden birini yaraladı kaçtılar sonra yumurtaların hepsini yedi amcık.

hoca o küfür ney öyle ya

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Trzes bunu yazdı:

EpheSuS bunu yazdı:

hoca o küfür ney öyle ya

Çok sinirliyim anılarım depreşti yarama tuz bastı bu konu :D

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

siganfu hocam bak bıldırcınım orada sen bak değerlendir burası çatı katı ve tek giriş bu pencere yanlış anlaşılmasın büyük taraf camlı zaten küçük yer camsız ve karşısında ağaç var tek ihtimal ağaca konan bir ....... yedi ama yakalarsam bende ona neler yapacam ayrıca ortadaki yeşiller fare zehiri onları ben koydum yanlış anlaşılmasın 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

martılarda yavşak kargalarda :D ben ufakkan evimizin bahçesinde tavşan vardı kedinin biri tavşanımı yaralamıştı 17 18 tane kedi öldürdüm o zamanlar :D kedi çetesiyle mücadele ettim. çoğunu boru yardımıyla  ilaçlı iğneyle vurmuştum :D kedilerde tam piçtir anasızlaar neyseki intikamımı aldım bıraktım o işleri . geçende kafama kuş sıçtı hemde farklı günlerde iki kere şimdide mücadelem kuşlarla... şimdi işim gücüm var o yüzden pencerenin önüne kaba   su yerine tiner koydum :D ilerleyen vakitlerde havalı tüfek bulup avlıyacağım. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:

siganfu hocam bak bıldırcınım orada sen bak değerlendir burası çatı katı ve tek giriş bu pencere yanlış anlaşılmasın büyük taraf camlı zaten küçük yer camsız ve karşısında ağaç var tek ihtimal ağaca konan bir ....... yedi ama yakalarsam bende ona neler yapacam ayrıca ortadaki yeşiller fare zehiri onları ben koydum yanlış anlaşılmasın 

Hocam canilesme napmissin zehir felan?

Olan olmus ne yapsan kus gelmez..

Bos yere  karganin canini yakma..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

dostum evcil hayvanını kapılması çok kötü birşey benimde ortasonda bir kedim vardı nasıl olduysa hamile kaldı sokaktan birine vermiş mal sonra bunu 6 yavrusu oldu ne kadar kalbimizi kırsada küçücük yavruları dışarda burakamadık balkonda besliyorduk bir gün okuldan geldiğimde yuva dağılmış hiçbiri ortalık ta yoktu sadece birinin kellesini yerde görmüştüm o an çok fena oturmuştu içime annelerini görmüştüm sonra oda yaralı haldeydi herhalde karşı koymaya çalılmış ama başaramamış ama hayvancağız yavruları öldüya 1 hafta yemek yiyememişti bildğin kederlenmiş insan gibiydi bir köşede oturup gözü sulu halde duruyordu hayvanlar ağlamaz derler ya yalan bildiğin ağlıyordu hayvan herneyse bende  hangi köpeğin yaptığnı öğrenmiştim o civarda bir köpek vardı arap diolardı hep kedilere saldırırmış yermiş felan deli etti beni komşumuzun 2 sibirya kurdu köpeği vardı bitanesi eşşek gibiydi aldım ikisini saldım o arabın üzerine ağzına sıçmışlardı o an çok mutluydum.. ama sonra hayvana acımıştım 2-3 ay sakat topal yürüyordu dedim doğanın kanunu bu..

konuyla ilgili olarak hep bir numaralı sanık karga ama sanki cinayetleri hep kargalara kitliyolar gibi geldi :)

Toplam Hit: 10974 Toplam Mesaj: 69