Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
emniyete teslim et çeksin cezasını
-----------------------------:D
-
Bende eskiden güvercin beslerdim. Kanatları pek fazla olmayan sabuni güvercinim vardı. Aldığımda büyük olan kanatları çekikti. Kümesin kapısında yem verirken birden çatıya uçtu. Kargada saldırdı üzerine. Güvercin kırık kanatlarıyla bi 100 metre fln uçtu. Tabi bende peşinden uçtum. En son baktığımda bitane tüy bırakmamıştı güvercinimde. Çokta değerli bişeydi. O günden sonra güvercin beslemiyorum. Kargalardanda nefret ediyorum.
-
Doğanın Kanunu :)
-
Ben saksağan kadar orospu çocuğu bi kuş görmedim karga bok yemiş onun yanında. Geçen sene balkona birsürü yuva yapmıştım kuşlar gelip yumurtlasın diye 2 tane yuvaya yumurtladılar 3er 4 er yumurta orospu çocuğu bi saksağan geldi bi gün güvercinlerden birini yaraladı kaçtılar sonra yumurtaların hepsini yedi amcık.
-
EpheSuS bunu yazdı:
Ben saksağan kadar orospu çocuğu bi kuş görmedim karga bok yemiş onun yanında. Geçen sene balkona birsürü yuva yapmıştım kuşlar gelip yumurtlasın diye 2 tane yuvaya yumurtladılar 3er 4 er yumurta orospu çocuğu bi saksağan geldi bi gün güvercinlerden birini yaraladı kaçtılar sonra yumurtaların hepsini yedi amcık.
-----------------------------hoca o küfür ney öyle ya
-
Trzes bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------hoca o küfür ney öyle ya
-----------------------------Çok sinirliyim anılarım depreşti yarama tuz bastı bu konu :D
-
siganfu hocam bak bıldırcınım orada sen bak değerlendir burası çatı katı ve tek giriş bu pencere yanlış anlaşılmasın büyük taraf camlı zaten küçük yer camsız ve karşısında ağaç var tek ihtimal ağaca konan bir ....... yedi ama yakalarsam bende ona neler yapacam ayrıca ortadaki yeşiller fare zehiri onları ben koydum yanlış anlaşılmasın
-
martılarda yavşak kargalarda :D ben ufakkan evimizin bahçesinde tavşan vardı kedinin biri tavşanımı yaralamıştı 17 18 tane kedi öldürdüm o zamanlar :D kedi çetesiyle mücadele ettim. çoğunu boru yardımıyla ilaçlı iğneyle vurmuştum :D kedilerde tam piçtir anasızlaar neyseki intikamımı aldım bıraktım o işleri . geçende kafama kuş sıçtı hemde farklı günlerde iki kere şimdide mücadelem kuşlarla... şimdi işim gücüm var o yüzden pencerenin önüne kaba su yerine tiner koydum :D ilerleyen vakitlerde havalı tüfek bulup avlıyacağım.
-
sunyy2003 bunu yazdı:
siganfu hocam bak bıldırcınım orada sen bak değerlendir burası çatı katı ve tek giriş bu pencere yanlış anlaşılmasın büyük taraf camlı zaten küçük yer camsız ve karşısında ağaç var tek ihtimal ağaca konan bir ....... yedi ama yakalarsam bende ona neler yapacam ayrıca ortadaki yeşiller fare zehiri onları ben koydum yanlış anlaşılmasın
-----------------------------Hocam canilesme napmissin zehir felan?
Olan olmus ne yapsan kus gelmez..
Bos yere karganin canini yakma..
-
dostum evcil hayvanını kapılması çok kötü birşey benimde ortasonda bir kedim vardı nasıl olduysa hamile kaldı sokaktan birine vermiş mal sonra bunu 6 yavrusu oldu ne kadar kalbimizi kırsada küçücük yavruları dışarda burakamadık balkonda besliyorduk bir gün okuldan geldiğimde yuva dağılmış hiçbiri ortalık ta yoktu sadece birinin kellesini yerde görmüştüm o an çok fena oturmuştu içime annelerini görmüştüm sonra oda yaralı haldeydi herhalde karşı koymaya çalılmış ama başaramamış ama hayvancağız yavruları öldüya 1 hafta yemek yiyememişti bildğin kederlenmiş insan gibiydi bir köşede oturup gözü sulu halde duruyordu hayvanlar ağlamaz derler ya yalan bildiğin ağlıyordu hayvan herneyse bende hangi köpeğin yaptığnı öğrenmiştim o civarda bir köpek vardı arap diolardı hep kedilere saldırırmış yermiş felan deli etti beni komşumuzun 2 sibirya kurdu köpeği vardı bitanesi eşşek gibiydi aldım ikisini saldım o arabın üzerine ağzına sıçmışlardı o an çok mutluydum.. ama sonra hayvana acımıştım 2-3 ay sakat topal yürüyordu dedim doğanın kanunu bu..
konuyla ilgili olarak hep bir numaralı sanık karga ama sanki cinayetleri hep kargalara kitliyolar gibi geldi :)