folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı

Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibnalahad
    ibnalahad's avatar
    Erkek

vahşet-ül art, arkadaşlar gerekeni söylemiş bencede karga işi değil bu. zanlı tam bir profesyonel katil. :) hocam boşver diycem sinirin geçmiycek ama doğanın kanunu bu, o onu o onu yiyecek :) ama bence öldürme zehirleme kimseyi boşver gitsin Allah ından bulsun adi. taş düşsün kafasına kaya düşsün inş ... :)

yok olmadan, varlığa ulaşamazsın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Şu işe doğanın kanunu diyenlere şaşırıyorum gerçektende..Ulan karga açlık duygusuyla hareket edip öldürüyor doğanın kanunu diyorsunuzda insan nefret duygusuyla haraket edip öldürünce doğanın kanunu olmuyor mu ?

Yok eğer nefret doğada yoksa bizde neden var ? Biz doğada değilde çoklu evrende falan mı yaşıyoruz what is the matrix aq ?

Karın doyurmak zorunlu eylemde,sevdiğini elinden alan için nefret güdmek keyfi bir olay mıdır ? O halde keyfen nefret güden bu müridimizi akli dengesi bozuk olduğu için banlamalı yahut ruh ve sinir hastalıklarına falan haber etmeliyiz..

Dostum sana bişey söyliyeyim o karganın ..na koy çünkü doğanın kanunu bu ve sende o doğanın bir parçasısın.Altı üstü bir karga için kızılca kıyamet kopmuş neredeyse hayvan haklarına başvurulacak mq.İnsana bu kadar değer veriyor musunuz çok merak ettim hee şimdide muhtemelen dersiniz ki insan zaten bu kadar değeri hak etmiyor :) Evet hak etmediği için doğasal olmayan bir nefret veriliyor kendisine ve sevdiği şeyin elinden alınmasını hiçbirşey olmamış gibi hazmetmesi bekleniyor..

Sözüm onlara,gerekçe olarakta "onu geri getirebilecek mi ?" deniliyor ulan onu yapacak adam bilmiyor mu sanki geri gelmeyeceğini.Sizleri bilemem ama biz andreoitler bu gibi güçlü duyguları içimizde bastırınca ruh sağlımızın bozulup öncekinden farklı karakterler olduğunu keşfettik.Siz bastırıcam diye kasa durun,bırakın bizde bunu içimizden bi şekilde atmanın yollarını arayalım ama tabak çanak kırarak ama intikam alarak..

Herkesin çok ama çok öyleki kendinden bile çok seviği şey gün gelecek elinden alınacaktır bu herkes için geçerli günü gelecek sevdiğiniz kız sizi terk edecek,günü gelecek sevgili eşiniz hakkın rahmetine kavuşacak yada can dostunuzu bir trafik kazasında kaybedeceksiniz...O zamanda size böyle denmesini gayet normal karşılamanız gerekir ama hanginiz karşıalrsınız iddia etmeye gerek yok biliyorum ki hiçbiriniz karşılayamaz,ateş düştüğü yeri yakıyormuş dersiniz çünkü doğanın kanunu bu siz insansınız :)

O zaman ben akıl sahibi bir canlı olarak şu önermede bulunuyorum;Ya harbiden sevdiğiniz şeyler elinizden alındığında bunu gayet normal karşılayabilecek kadar kimilerine göre anlayışılı bana göre aslında sevmemiş olacaksınız ya da bu senaryoyu mutlaka bir gün yaşaaycağınızın bilincinde olarak bu dünyadaki hiçbirşeyi sevmyeceksiniz.İkincisini yapabilmeyi çok isterdim çünkü birincisini seçtiyseniz her halukarda ızdırap çekeceksiniz nefretinizi yatıştırmak için birşeyler yaptığınızda ise isyankarlıkla,sen akıl sahibiydin bunu yapmaman gerektiğini bilmeliydin le suçlanacaksınız ve gördüğüm kadarıyla bunun suçlamasını dinlemek için herhangi bir ahirete falan da ihtiyacınız yok insanlarda bunun için sizi suçlayabiliyor burda...

Bu nasıl bir düzen yaa daha doğrusu bu nasıl bir düzensizlik ?

Sabret diyor tanrı..Tanrı değilim ama şunu öğrendim sabretmekten başka bir bok yapamazsın.. elinden bişeylerin gelebileceğine inandırılmış insanoğlu ve bu masal üzerine kurmuş tüm yaşantısını...Elinizden birşey gelebilir,sabredebilirsiniz mesela..Ya da sabretmek mümkün olmaz bazen isyankar ilan edilirsiniz...Tanrının ve insanların sizi suçlamak için her zaman delili ve öne sürdüğü bir düşüncesi vardır..Ya o düşünceyi kabul edeceksiniz ya da bir hiç olduğunuzu kabullenip ne çekiyor lan bu insanlar diye şaşkın şaşkın seyredeceksiniz yapılanları bir ömür boyu..

Neden diye sordum,sabret dedi bıraktı...Yok şunu anlamıyorum her musibet bir testse eğer o zaman hiç bir testte sinirlenmeyelim böylece test gerçekleşememiş olsun tanrı istediği şeyi yapamamış olsun ? Öyle değil mi ki.. Biliyoruzki insan herşeye alışır zamanla duygusuz yaratıkların teki olalım hiçbirşeyi istisnasız hiçbirşeyi kafamıza takmayalım haliyle o zaman içimizde birikeni sindirerek testleri geçmiş olamayız çünkü içimizde biriken birşey olmaz ki ve haliyle olaki tanrı bize afferin sen bu testi geçtin dediğinde aaa o testmiydi iiyide benim için hiç bir zorluğu olmamıştı ki yani nası yaa ? Sen beni test ediyorsun ve içimde neler olup bittiğini bilmiyormusun ? Ben siklememiştim bile oysa ne testi ?Neyse madem bu kadar kolaydı bilseydim en başından böyle yapardım..

Bu olmalı sanırım mantık..Başına birşey geldiğinde bunlar dünya hayatındaki testin diyorlar,üzülme diyorlar ulan salak ben ona üzülmezsem nasıl test olabilr ki ? Bu seferde bilinç altında üzülmen gerek,üzülmeliyim düşüncesi filizleniyor lan sonrada tanrı bize üzülmen gerektiğini sen düşünüp kabullendin demesin ne göt oluruz waryaa :D Bir cevap vermeyeceğini zaten senin de bildiğin üzere biliyordum o halde bunu bildiğimi neden vurguluyorum ben kendi kendime şefkat ve anlayış göstermeyi öğrendim yokluğunda sen de kuluna kendisine olduğu kadar şefkatli oalcak mısın hıı tamam sabrediyorum eminim uygun bir vaktinde konuşuruz,sevgilerim ve sabırlarımla..Beni dinlediğin için teşekkürler.

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

güzel konuşmuşsun niko evet doğanın kanunu sinirlendin çok fena onun ağzına sıç diyor bana hala her ne bok saldırdıysa hayvanıma sabah gelmiş biraz tırtıklamış zehirdende yemiş demekki her an uğrama ihtimali var benim acilen oraya kapan kurmam lazım doğanın kanunu intikam alsam hiç fena olmaz diyor 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

beyler biraz önce çatıya çıktığımda hayvanımı göremedim yani alıp götürülmüş bir sandalye çektim telefondanda bir oyun açtım bşladım beklemeye yaklaşık 20 dk sonra bir adet amkğum kargası geldi pencereye kondu içeriye bakıyor bende ona bakıyorum fakat o beni görmüyor biraz içeriyi kesti ve götünü dönüp uçtu şimdi buna nasıl bir tuzak tavsiye edersiniz ilk aklıma gelen tavuk parçalarını koyacağım hep aynı karga geldiğine eminim tavuk parçalarının içine zehirli buğday atacağım bu ilk aklıma gelen ((bunda korktuğum bir şey var camın karşısında ağaç olduğu için güvercin filan görür yer ölür çok üzülürüm)(fare zehirleri yoktu ya taşırken düştü yada sabahta eksikti zaten yedi)) 2 pencereye elektrik vermek ama bunu nasıl yapabilirim yani toprak nereden alacak nasıl çarpılacak bu hayvan veya dahiyane fikirlerinizi lütfen paylaşın

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

kardeşim karga leşi yemeye gelmiştir bence. çatinini kapali olmasi kafami kariştirdi benimde. fare gibi hayvanlar yakalamak için çok güçlü yapişkanllar var. onlardan temin et çok genişçe bir kartona sür yemlemeyi yap bekle. muhtelemen karga serce vs yakalarsin. insanlarda bir laf var suçlu mutlaka suçu işledigi yere gelir. polisiye dizilerinde çok geçer. ama konu hayvanlar aleminde geçtiği için ayni mantıkla yaklaşamayiz. avci avlar ihtiyaci kadarini yer hemen ardindan leşçiler ver temizlikçiler gelir görevini yapar. yani oraya sürekli karganin gelmesi suçlu olduğunu ispatlamaz:)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

usta boşver sen öldürme hayvanı kendisi ölsün. nasıl mı?

bi kaç tavuk parçası koy çatıya, üzerinede sağlam bi yapıştırıcı sür. yer büyk ihtimalle, yersede tavuğu değil başka bi şeyi yemiş olur :)

ağzı açık gezicek değil ya ordan çıktıktan sonra gagası kapalı olucak haliyle gagası yapışıcak :d bidaha da yemek yiyemicek açlıktan ölücek :d

yaw benimde bi davşanım vardı evde bakıyodm. geldiğinde ufacık tefecik bişeycikdi. sen onu büyüt, besle, yeme yedir, içme içir, koynunda besle tam bi öküz olsun, sonra annen gitsin davşanı başkasına versin?.! :/

o kadar da keselim yiyelim demiştim dinlemedi :|

ellere yâr oldu davşanım :(

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hocam daha süper fikir bulduk fare kapanı :) üzerine tavuk koyucam birde bağlayacam güzelce karga uğraşırken pat oda ne :) kelle gitmiş 

siganfu hocam dün gittim kuşçuya yeni bıldırcın bakmaya adamla muhabbet ettim dedim böyle böyle oldu adam dedi ki bu aralar çokça olyor bu olay karganın işidir birde tam karşımızda bir adam var kedi besliyor bunlara tavuk atıyor çokça ve burada sürekli kargalar oluyor alıştırdı yani bizce olay karganın işi çünkü buralarda şahin olmuyor sonuçta çatı katı tek açık yer pencere kargalar birde özellikle yem bulduğu yeri hiç unutmuyor sürekli geliyorlar bence karga yaptı ve cezasını çekecek sonra onun fotolarınıda koyucam 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

hayvan hayvana zarar verebilir fakat sen insan olarak hayvana zarar verirsen hayvandan hayvansındır.

uzamasın konu.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 11573 Toplam Mesaj: 69