Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı
-
HAVALI TÜFEK AL PUSUYA YAT
-
en hayın, zalım hayvan insandır.
-
peki underzero hocam ben sabah okul servisini beklerken niye bana saldırmaya kalkıyolar resmen çaprazlama kafamın üstünden uçuş yapıp ayaklarınla vurmaya çalışıyolar ayrıca tanıdık biri tekel cevizlide gezerken durduk yere kargalar saldırıyor.
-
http://www.youtube.com/watch?v=oAulbDJfapw şunun büyüğünden yaparsan tüm sürünün icabına bakarsın
-
under hocam hiç bir hayvanla alıp veremediğim olmaz ama bu karga şerefsizi kafasını koparmış yemiş kalbinide sökmüş delircem şimdi ya girdiği yere kapan yapsam çatıda kilitli kalsa süpürgeyle vura vura öldürmekte güzel olabilir olabilecek fikirler verin ya hayvanın etine ne enjekte etsem anında ölür acaba fare zehri koydum ama bir şey olacağını sanmıyorum
-
usta yapma etme snden büyktür o. belkide kurtuluş savaşınıda görmüştür :d
hacı al onu yakaladığında ufak bi kafese koy, içinede bi kaç tane iri fare at yem flnda koyma fareler senin yerine öcünü alırlar :d
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
usta yapma etme snden büyktür o. belkide kurtuluş savaşınıda görmüştür :d
hacı al onu yakaladığında ufak bi kafese koy, içinede bi kaç tane iri fare at yem flnda koyma fareler senin yerine öcünü alırlar :d
-----------------------------oo harikaymış aslında bak bunu beğendim video çeker youtube atar sonra burada link atarım daha psiko şeyler de labilir
-
hocam öyle bişey yapma derim ben. Yazık günah hayvanlara. Durduk yere zehirleme hayvanları içgüdüsel olarak yiyolar zaten ellerinde olan bişey değilki. Şöööle örnek veriim soyunmuş bi karı görsen kuşun kalkmadan durabilirmisin :D
-
Kanı yerde kalmasın burnuna yumruk at derim ben en siyasi ve etkili çözüm
-
hacı kargalar on numaradır ya nıe öldürücekmıssın sen bence tuzak kur bıldırcın cesedinin üzerinden o karda kesinkes döner geri bıldırcını almaya aa emın ol geri gelir kargayı tuzakla yakala ve artık kargayı besle sen. off ne arkadaslık varya bıldırcını ne yapcan hacım ya tırt onlar :D karga iyidir beraber rakı bile içersiniz çok ciddiyim