folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı

Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ya ne canisi ya kaç çeşit hatvan baktım hiç birini böyle sevmemiştim hayvanın kafesi vardı küçük hiç servmezdi oraya sokarsam eğer ertesi gün yanına gidince elimi gagalardı ben de açtım kafesini kimse kapatmıyordu hayvan free takılıyordu sesimi duyunca hemen ötmeye başlar karşılık verirdi kızımmm diye bağırırdım koşarak remen pati çeken araba gibi koşarak gelirdi iki kere hava boşluğuna düştü yoğurt kovasını sopaya bağlayıp aldım hayvanı yemi bitince bizim kapının önüne iner beklerdi kim çıksa bakardı masum masum hemen anlardık yukarı adım atınca merdivenleri zıplaya zıplaya çıkar yemiğinin önünde beklerdi poşetten alıp yem koymamı hayvan 1 sene boyunca en gazla 5 kere yumurtlamadı her gün yumurtladı bunun dışında :((((( 

lan karga eğer sen yaptıysan sana kaydım olm eğer başka bişise yakalarsam ona da kaydım her türlü yani 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

resimlerini ekledim yorum bekliyorum siganfu

ardarda msj olmuş ya up olsun kusura bakmayın

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

benim aklıma şu geldi hergün binlerce hatta onbinlerce yada daha fazla kişi yumurta yiyor. düşünsene bütün tavuklar insanlara düşman olsa :) doğanın kanunu bu yapacak birşey yok.  bulduğum hadisi yazıyorum

Neseî`nin rivayet ettiği bir diğer hadîste de şöyle denilmektedir:

"Bir kuş öldürüp de hakkını vermiyen kimse, kıyamet gününde ondan mes`ul olacaktır.

- Kuşun hakkı nedir ya Resûlâllah diye sordular. Buyurdu ki:

- Onu boğazlayıp yemesi ve sadece başını kesip atmamasıdır." Şu halde, yemek veya kendisinden faydalanmak niyeti olmadan sırf zevk için avlanmak İslâmda câiz görülmemiştir. (Mehmet Dikmen)

Kuş veya başka bir canlı, ne olursa olsun karnını doyurmak için avlanmalı. Kuşları havada vurupta şu kadar kuş vurdum sende vurda görelim kaç tane vurabileceğini vs. vs. gibi anlamsız uğraşlara girersek günah olur. Zevkimiz için hiç bir canlıyı öldürmemeliyiz.

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

karga hayvanı yemez. karnını doyurcaksada kursagını deşer. kafasını da deştigi görülmüştür. kendisi çok sayko bir hayvandır. dam üstünde bıldırcın, vur beynine kargayı.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Kafese falan koysaydın iyiydi ama bende üzüldüm. Benimde kekliğim vardı ufakken. Sonra bi ara ortadan kayboldu... Akşamına tavuk diye yedirdiler :D  hayat bu

İndia İndia !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------

Kanı yerde kalmasın burnuna yumruk at derim ben en siyasi ve etkili çözüm

Kargaya Yumruk Açılımı Yapalım.

Bence Fare Ölüsü Koy Üstünü Fare Zehri Koy

Onu Yerken Ölsün İbne Demek İsterdim Ama Acıdım Lan. 

Edit:

Karga amına Çakmış OrtaLıgın ZehirLeyin İbneyi :D 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

Kafese falan koysaydın iyiydi ama bende üzüldüm. Benimde kekliğim vardı ufakken. Sonra bi ara ortadan kayboldu... Akşamına tavuk diye yedirdiler :D  hayat bu

-----------------------------+

hoca tavuk lezzetlimiydi bari:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

anlattıgna gore bıldırcının çok şirin olmalı :\ bana yıllar once başımdan geçen bir olayı hatırlatdı . geçmiş olsun . Allah sabır versin ahbab. zordur.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

kötüyle kötü olma..

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

-----------------------------+

hoca tavuk lezzetlimiydi bari:D

Emin ol tadından ziyade, olayı öğrendiğim andaki burukluk daha net.

İndia İndia !
Toplam Hit: 11571 Toplam Mesaj: 69