Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı
-
fotosunu çektim hayvanın :/ iyice canım sıkıldı
-
geçmiş olsun kardeş benim de civcimlerimi almıştı çektim silahı vurdum :D 4 tanesini sende zamanında çıkıp vuracaktın :D
-
kardeşim yirtici kuşlar her yerde var. çevrende güvercin besleyen varsa sorabilirsin. ayrica yuksekte uçan kuş nasil yerdekini görebilir demişssin. yirtici kuşlarin gözleri çok keskindir, belgesellerde yerdeki karincayi bile görebildikleri söylenir. karga tavuğu yemiş demiş bir arkadas, karga tavuğa saldiramaz bile birak yemeyi. civciv olsa tamam derim. bende bildircin besledim eminimki karga bildircina saldirip kafasini koparmaz. 2, si gelincik çatiyada çıkar. kemikleri çok esnek en ufak bir delikten bile girebiliyor. en az 6/7 kere sansar ve gelinciğe bütün kümesimi kaptirdim. güvercin besleyenler gelincik ve sansara karsi ozel bubi tuzalari kurar. kümes teline elektirik verme vs. olay yeri inceleme yap, otopsi yap benim söylediklerimide değerlendir:) karga masum:)
-
seviyorum bu forumu . burası tahribat... x)
Hayvanımı (bıldırcın) Karga Kaptı
bence fare zehri ideal. -
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------
ekosistem
----------------------------- -
karga zekidir ama güçlü deildir bencede onu karganın yapması mümkün deil we kargaların ailesinin kiniyle uraşmak daha bi zor suçsuz karga
-
Foto koysana çok merak ettim
-
Primeval bunu yazdı:
-----------------------------
Foto koysana çok merak ettim
----------------------------- -
kelleyi ve kalbi yemediğine göre bu karga sakadat sevmiyo:D
-
Doğal seçilim (Wikipediadan)
Doğal seçme, (doğal seçilim veya Doğal Ayıklama ya da Doğal Seleksiyon) dış çevreye uyum konusunda daha elverişli özelliklere sahip birey organizmaların, bu elverişli özelliklere sahip olmayan diğer bireylere göre yaşama ve üreme şanslarının daha yüksek olması ve bunun sonucu olarak genlerini yeni kuşaklara aktarma yönünden daha avantajlı olmalarıyla işleyen mekanizmadır. Böylece dış ortama uyum sağlamakta sorunlar yaşayan bireyler ve genler organizma popülasyonundan tasfiye edilmiş olmaktadır.
Kısacası büyük balık küçük balığı yer. Doğanın dengesine karışma. Bak kenelere nasıl da coştular :)