folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı

Hayvanımı (Bıldırcın) Karga Kaptı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

fotosunu çektim hayvanın :/ iyice canım sıkıldı 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msy
    msy's avatar
    Erkek

geçmiş olsun kardeş benim de civcimlerimi almıştı çektim silahı vurdum :D 4 tanesini sende zamanında çıkıp vuracaktın :D

http://msy.kim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

kardeşim yirtici kuşlar her yerde var. çevrende güvercin besleyen varsa sorabilirsin. ayrica yuksekte uçan kuş nasil yerdekini görebilir demişssin. yirtici kuşlarin gözleri çok keskindir, belgesellerde yerdeki karincayi bile görebildikleri söylenir. karga tavuğu yemiş demiş bir arkadas, karga tavuğa saldiramaz bile birak yemeyi. civciv olsa tamam derim. bende bildircin besledim eminimki karga bildircina saldirip kafasini koparmaz. 2, si gelincik çatiyada çıkar. kemikleri çok esnek en ufak bir delikten bile girebiliyor. en az 6/7 kere sansar ve gelinciğe bütün kümesimi kaptirdim. güvercin besleyenler gelincik ve sansara karsi ozel bubi tuzalari kurar. kümes teline elektirik verme vs. olay yeri inceleme yap, otopsi yap benim söylediklerimide değerlendir:) karga masum:)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

seviyorum bu forumu . burası tahribat... x)

Hayvanımı (bıldırcın) Karga Kaptı

bence fare zehri ideal.

O da yok.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

fastottoman bunu yazdı:
    -----------------------------

ekosistem

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

karga zekidir ama güçlü deildir bencede onu karganın yapması mümkün deil we kargaların ailesinin kiniyle uraşmak daha bi zor suçsuz karga 

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Primeval
    Primeval's avatar
    Homo

Foto koysana çok merak ettim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Primeval bunu yazdı:

Foto koysana çok merak ettim

http://img03.blogcu.com/images/r/e/s/resimli-yemek-tarifleri/c4b29e1afa1b6eb7d2ad2088dd46aad6_1264714208.jpg

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

kelleyi ve kalbi yemediğine göre bu karga sakadat sevmiyo:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Doğal seçilim (Wikipediadan)

Doğal seçme, (doğal seçilim veya Doğal Ayıklama ya da Doğal Seleksiyon) dış çevreye uyum konusunda daha elverişli özelliklere sahip birey organizmaların, bu elverişli özelliklere sahip olmayan diğer bireylere göre yaşama ve üreme şanslarının daha yüksek olması ve bunun sonucu olarak genlerini yeni kuşaklara aktarma yönünden daha avantajlı olmalarıyla işleyen mekanizmadır. Böylece dış ortama uyum sağlamakta sorunlar yaşayan bireyler ve genler organizma popülasyonundan tasfiye edilmiş olmaktadır.

Kısacası büyük balık küçük balığı yer. Doğanın dengesine karışma. Bak kenelere nasıl da coştular :)

Toplam Hit: 10970 Toplam Mesaj: 69