"Hiç Mi Atatürk Posteri Görmediniz?"
-
Skandal posterUşak'ta aile hekimliği yapacak 101 hekimin belirlenmesi için düzenlenen kura törenine salona asılan ve Atatürk posteri tepki çekti.
Töreni izleyenler, 'Hiç mi Atatürk posteri görmediniz?' diye postere tepki gösterirken, organizasyonu yapan Sağlık İl Müdürü Dr. Ali Taşçı, salona geldiğinde posteri fark ettiğini ve kendisinin de Atatürk'e benzetemediğini, ancak o saatten sonra birşey yapamadıklarını söyledi.Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şubesi Başkanı Ercan Uzun ise, durumu 'skandal' olarak nitelendirdi ve "Bilerek yapıldığını düşündüğümüz bu olayı kınıyoruz." dedi. -
abi yanlışlıkla olması mümkün değil lan bunun...
resmen rezalet...
-
Merak ediyorum,aramızda hangimiz ilk bakışta bu posteri Atatürk'e benzetemedi?
Çizen kişi,muhtemelen işgüzarlık yapıp,Atamızın bu kadar gür olmayan saçlarını,gür resmetmiş..
-
eğer ki benzetebilmek için 3 saniye incelemem gerekiyorsa bir yanlışlık vardır...
-
Bilerek yapılmamıştır ama yinede fark edilmesi gerekirdi. En azından onu asan kişinin fark etmesi kesinlikle bir şey yapması gerekirdi.
-
senin ressamlığına sokayım ben.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Merak ediyorum,aramızda hangimiz ilk bakışta bu posteri Atatürk'e benzetemedi?
Çizen kişi,muhtemelen işgüzarlık yapıp,Atamızın bu kadar gür olmayan saçlarını,gür resmetmiş..
-----------------------------Sorun sadece saçları mı? Atatürk'ün yüzünde şekeri elinden alınmış çocuk ifadesi var. Ayrıca bu resimde gözükmüyor kıravatı da yamuk çizilmiş.
-
saçlar gürleştirilmiş yüze mahsun bi ifade verilmiş
yakışmamıs ayıptır lann bu nee
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Merak ediyorum,aramızda hangimiz ilk bakışta bu posteri Atatürk'e benzetemedi?
-----------------------------baktığım anda benzettim ben şahsen :/ sadece biraz değiştirmiş. saç tarafından.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Abi onu resmeden kişi bir oynama yapacaksa ki yapmamalı, çok az yapmalıydı oynamayı çünkü sonuçta resmedilen kişi Atatürk. Resmen Sanat Güneşi Portresi olmuş bu.
-
saç biraz degişik olmuş göze aşina olmadıgından tuhaf geliyor ama bi gerçek saç insanı çok degiştirir