folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Hiç Mi Atatürk Posteri Görmediniz?"

"Hiç Mi Atatürk Posteri Görmediniz?"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Skandal poster  
    Uşak'ta aile hekimliği yapacak 101 hekimin belirlenmesi için düzenlenen kura törenine salona asılan ve Atatürk posteri tepki çekti.

Töreni izleyenler, 'Hiç mi Atatürk posteri görmediniz?' diye postere tepki gösterirken, organizasyonu yapan Sağlık İl Müdürü Dr. Ali Taşçı, salona geldiğinde posteri fark ettiğini ve kendisinin de Atatürk'e benzetemediğini, ancak o saatten sonra birşey yapamadıklarını söyledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şubesi Başkanı Ercan Uzun ise, durumu 'skandal' olarak nitelendirdi ve "Bilerek yapıldığını düşündüğümüz bu olayı kınıyoruz." dedi.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

abi yanlışlıkla olması mümkün değil lan bunun...

resmen rezalet...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Merak ediyorum,aramızda hangimiz ilk bakışta bu posteri Atatürk'e benzetemedi?

Çizen kişi,muhtemelen işgüzarlık yapıp,Atamızın bu kadar gür olmayan saçlarını,gür resmetmiş..

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    eğer ki benzetebilmek için 3 saniye incelemem gerekiyorsa bir yanlışlık vardır...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Bilerek yapılmamıştır ama yinede fark edilmesi gerekirdi. En azından onu asan kişinin fark etmesi kesinlikle bir şey yapması gerekirdi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    senin ressamlığına sokayım ben.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------

Çizen kişi,muhtemelen işgüzarlık yapıp,Atamızın bu kadar gür olmayan saçlarını,gür resmetmiş..

Sorun sadece saçları mı? Atatürk'ün yüzünde şekeri elinden alınmış çocuk ifadesi var. Ayrıca bu resimde gözükmüyor kıravatı da yamuk çizilmiş.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

saçlar gürleştirilmiş yüze mahsun bi ifade verilmiş 

yakışmamıs ayıptır lann bu nee 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:

baktığım anda benzettim ben şahsen :/ sadece biraz değiştirmiş.  saç tarafından.

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:

Abi onu resmeden kişi bir oynama yapacaksa ki yapmamalı, çok az yapmalıydı oynamayı çünkü sonuçta resmedilen kişi Atatürk. Resmen Sanat Güneşi Portresi olmuş bu.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    saç biraz degişik olmuş göze aşina olmadıgından tuhaf geliyor ama bi gerçek saç insanı çok degiştirir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 11032 Toplam Mesaj: 68