"Hiç Mi Atatürk Posteri Görmediniz?"
-
200 tllik banknotlardaki 200'ün yazılışını İKİYÜZ şeklinde yazarak Atatürk'ün resminin yanına getirdiler.İki ile yüz arasına gelmesi gereken boşluk unutularak mı verilmedi yoksa pis bir fitne mi?
diye konuşulan zamanları dahi oldu...
Atatürk ün gözler uykudan kalmış gibi şişik,burun büsbüyük olarak resmedilen banknotlar mevcut...
Elimdeki arşivlerde hiç bu kadar tipsiz bir Atatürk görmedim ben...
Her neyse,bunca yapılan şeyin altında bu posterin de bu derece yadırganması garip...
Zaten her türlü garip çizim milli eğitimin kitaplarında bile var...
Lise öğrencileri de açıp bir tarih kitabına göz gezdirdiyse bunu biliyor olmaları gerek...
Sadece bu daha abartılmışı olmuş...
-
o zaman komplo teorisi evet...
-

İnsaf be.. Cüneyt arkını andırıyor.
-
Bu herif kim be
-
Bir Kökten Devrimci Uşaklı Olarak Bunlardan Utanıyorum. yazık. yılların küçük moskovasında yaşadığımız trajediye bak. haberlik olduk. ve konu Ulu Önder Atatürk.
-
Ayip lan ayip.
Ek olarak yeni TL uzerindeki gulumseyen Ataturk olayini ben sahsen cok sevdim.
-
saçmalık.
-
yaptıkları resmen bir hakaret bazıları demişki ressam kötü çizmiş bence bu konuda yanlış kabul edilemez bilmiyosan yapma sonuçta ahmetin fotosunu çizmiyosun Atatürk'ün resmini çiziyosun..
-
daha cok emrahın gençlik yıllarında çevirdiği filmlerden esinlenmiş gibi duruyo :S en azından ben bir an ona benzettim...
-
1) ATATÜRK'ün ilk sayfadaki büyük resimdeki gözlerine bakın şaşı çizilmiş!
2) Kravat Yamuk!
3) Yüzüne Küçük emrah görüntüsü verilmiş ve saçların gürlüğüne bak
Ulan çizenin eline ayağına!!7 ceddine! Bu kadar saygısızlık yapılmaz ya!
Ayrıca paramızdaki gülen ATATÜRK olayınıda hiç sevmedim.Görüntüsüyle asil duruşu çatık kaşlarıyla sevdik biz atamızı!Bu tip şeylere gerek yok!