"Hiç Mi Atatürk Posteri Görmediniz?"
-
hic gulecegim yoktu gece gece eyw basligi acan kardesim.
Not: Bana Cuneyt Arkin gibi geldi, elde poster kalmayinca adam bakmistir Cuneyt var, onu asalim bari idareten demislerdir :)
-
Zep_lin bunu yazdı:
-----------------------------hic gulecegim yoktu gece gece eyw basligi acan kardesim.
Not: Bana Cuneyt Arkin gibi geldi, elde poster kalmayinca adam bakmistir Cuneyt var, onu asalim bari idareten demislerdir :)
-----------------------------Evet Cünoyu Andırıyo Saçlar İtibari ile ama Bakışlar Çok nahoş olmuş nedense.
-
genclik portresi gibi geldi benziyor bence.genc iken cekilmis olabilir
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
genclik portresi gibi geldi benziyor bence.genc iken cekilmis olabilir
-----------------------------hiçmi gençlik resmini görmedin
-
yok gormedim
savastan sonra tanistik biz onunla
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------yok gormedim
savastan sonra tanistik biz onunla
-----------------------------buyur o zaman gör birader.Google hiç tanışmışmıydın ? Atatürk ün yayınlanmış her türlü resmi bilgisayarımda mevcuttur.

----------------
ÖTE YANDAN BAKIN BAKALIM ATATÜRK'E PARALARA VE BU RESİMLERE BAKIN HİÇ BENZERLİK VARMI.işbirlikçi rticacı köpekler vedış devletlerin yardımıyla kafamızdaki Atatürk silinmek isteniyor.Daha doğrusu silebileceklerini sanıyorlar.FArk etkmedikleri nokta şu ki gerçek Atürkçülerin hiç birine Atatürk ü unutturamazlar.Unutanlar yalnızca kolpacılardır.

Atatürk öyle bir liderdir ki kalbalıkta hemen kendini belli eden bir ışığı vardır.Moderndir.Hiç bir zamanda kravatı falan yamuk dolaşmaz.
-
bu resim resmen cüneyt arkın a benziyor atatürkle alakası yok ... :S :S