"Hiç Mi Atatürk Posteri Görmediniz?"
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Merak ediyorum,aramızda hangimiz ilk bakışta bu posteri Atatürk'e benzetemedi?
Çizen kişi,muhtemelen işgüzarlık yapıp,Atamızın bu kadar gür olmayan saçlarını,gür resmetmiş..
-----------------------------hocam böyle bi başlık içinde yer almasa bu resmi ben benzetemezdin herhalde
-
Türk bayrağı kanunu gibi bence kanun çıkarılmalı kanuna uygun çizim yapmayan gerçeğine benzemeyen resimleri resmi yerlerde bu resimleri kullananlara ceza verilmeli
-
Onu yapanın ve asanın götüne at ya**ağını sokmak lazım.
-
ressam iyi aile çoçuğuymuş bu resim ekrem boraya benzemiş...
-
bu resmi yapanın elini avucunu sikim. anasınında karısınında azına verim.
edit: ettiğim küfürleri yumuşattım
-
Kınayın kınayın çok kınarsınız..
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Türk bayrağı kanunu gibi bence kanun çıkarılmalı kanuna uygun çizim yapmayan gerçeğine benzemeyen resimleri resmi yerlerde bu resimleri kullananlara ceza verilmeli
-----------------------------Hoca önce bayrağa saygı duysalar asıl .. Yeşilleşmiş bayrak hala asılı duruyo adamlarda
Edit : Sadece saçlar değil her şeyde hata var resimde..
-
bir haber sitesinden alıntı yorum:::
Haberi gördüğüm anda hemen Uşak Atatürkçü Derneğini aradık detaylı bilgiyi almak için ve Uşak Sağlık Müdürlüğünün bu tavrının ilk olmadığını öğrendik.İnanın Üzülüyoruz Siyasi düşünmeden vijdanen düşünürsek Atamızın yüzündeki ifade bu mudur ?Aydın ve Keskin bakışlı İfadeyi yok etmeye çalışmışlar.Sorumlular cezasını çekkmeli
bknz: yorumsuz
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hoca önce bayrağa saygı duysalar asıl .. Yeşilleşmiş bayrak hala asılı duruyo adamlarda
Edit : Sadece saçlar değil her şeyde hata var resimde..
-----------------------------1 ay hapis cezası var o bayrağı oraya o şekil asanın diyebiliyorum ben tck 256.maddemiydi neydibayrak kanunu ihlal
-
Yuh be!