"Hiç Mi Atatürk Posteri Görmediniz?"
-
rezillik ya
-
bunu asacağına hiç asma daha iyi
-
bu çizen ressamın tuvalini alıp bi tarafına sokmak lazım
-
Resmin berbatlığına yorumum yok fakat aklımda bir şey daha var...
Hiç mi yeni basılan liraları ve üzerindeki Atatürk resimlerinin rezilliğini görmediniz...
Ya da sadece gözlerimiz liralar üzerinde Atatürk e aşina olduğu için mi direkt benzettik...
Şahsen ben en azından burada olan posterdeki Atatürk kadar kötü bir çizimin,basımın olduğunu düşünüyorum...
(Bkz: 200 tl)
-
kardeş paralarda bile Atatürk resmi değişti.FArklılaştı.Değşitiriyorlar.
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Resmin berbatlığına yorumum yok fakat aklımda bir şey daha var...
Hiç mi yeni basılan liraları ve üzerindeki Atatürk resimlerinin rezilliğini görmediniz...
Ya da sadece gözlerimiz liralar üzerinde Atatürk e aşina olduğu için mi direkt benzettik...
Şahsen ben en azından burada olan posterdeki Atatürk kadar kötü bir çizimin,basımın olduğunu düşünüyorum...
(Bkz: 200 tl)
-----------------------------Dediğini birkaç kişiden de duydum. Ben de farkettim. Özellikle 5 tl nin üzerindeki -ağız kısmı falan- tayyeap e benziyor.
Postere gelince gerçekten rezalet. Resme başlarken zeki müren olarak başlamış da bitirmeye yakın karar değiştirip tual boşa gitmesin diye Atatürk çizmek istemiş gibi :|

-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş paralarda bile Atatürk resmi değişti.FArklılaştı.Değşitiriyorlar.
Farklılaşması değiştirilmesi kimin umrunda ki hoca...Haydi sonradan değiştirildi,önemli olan ortaya çıkmasının altındaki sebepler değil midir??
Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum...
Ona bakarsak bu posteri de bir törende çıkarmışlar,diğer törende adam akıllı bir poster gayet de çıkarılabilir...
Yani dediğin gibi farklılaşabilir,değiştirilebilir bu poster de...
Sonuçlardan çok nelerin sebebiyet gösterdiği ile ilgilenmek bana daha mantıklı geliyor en azından...
-
daha 50 lirayı görmedim ben ama bu kadar değildir tahminimce...
edit: şimdi baktımda http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/df/200_T%C3%BCrk_Liras%C4%B1_front.jpg bir abeslik görmedim açıkçası...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------daha 50 lirayı görmedim ben ama bu kadar değildir tahminimce...
edit: şimdi baktımda http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/df/200_T%C3%BCrk_Liras%C4%B1_front.jpg bir abeslik görmedim açıkçası...
Bir de bunun tayyip bıyıklısı vardı ali... -
o kadarına mümkün değil yemez...
komplo teorisidir gibime geldi...
karşılıklı kışkırtmalardandır herhalde O.o