"Hiç Mi Atatürk Posteri Görmediniz?"
-
bilerek yapıldığını düşünmüyorum ama yoruma açık olmuş

daha bi anımsatıyo :)
-
DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Merak ediyorum,aramızda hangimiz ilk bakışta bu posteri Atatürk'e benzetemedi?
Çizen kişi,muhtemelen işgüzarlık yapıp,Atamızın bu kadar gür olmayan saçlarını,gür resmetmiş..
-----------------------------baktığım anda benzettim ben şahsen :/ sadece biraz değiştirmiş. saç tarafından.
Abi tek değişiklik o değil farkındaysan yüz ifadesi hatları da değiştirilmiş. Normalde kendinden emin çelik gibi bakan Atatürk burda mazlum mazlum bakıyor. -
ATAM'ın karizmasına bak bide şu resmin rezaletine :@
ATAM budur

-
Atamız illa ki,kaşları çatık olarak mı resmedilmeli,gülerken,gözleri buğulu bakarken,yahut mahsun bir şekilde resmedilemez mi?İnsana ait olan özelliklerle resmedilmesinde ne sakınca var?
-
abicim bende gayet güzel bişilk yok nasıl Atatürk'e benzetememişler anlamadım şahsen ilk bakışta Atatürk oldgnu anladım bu zaten bi portre adamın birisi çizmiş burda resimde Atanın saçları az daha gür gibi gözüküor rengi bi deişik o kadar bişilk yok hemen MANŞETT ak
-
İnsana ait olan özelliklerle alakası yok. Resmen zavallı gibi bakmış. Gözlerinin de biri başka diğeri başka yere bakıyor sanki. Tekrar belirtiyorum kıravatı da yamuk. O resmi bulursam koyarım.
Edit:
-
evet her duyguyu yaşarken resmedilebilir ama mümkünse benzesin...
ibrahim erkal konserinde açsan bu posteri daha anlamlı olur ama...
hele ki hekimlerin elinden çıkan bir çalışmaysa gelin hep beraber iyi niyet arayalım hatta, faydalı oluruz (!)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------İnsana ait olan özelliklerle alakası yok. Resmen zavallı gibi bakmış. Gözlerinin de biri başka diğeri başka yere bakıyor sanki. Tekrar belirtiyorum kıravatı da çok yamuk. O resmi bulursam koyarım.
Edit:
adamalr kendilernce toren yapıolar ve resmide çizen profosyonel birisi deil olabilir bunlar . bişilik yok bence ;) gayet güzel çizmişş -
Her çeşit çizdiler şimdiye kadar orjinal siyah beyazlara hiç benzemiyor herkes istediği gibi çiziyor
aslında buna bir düzenleme şart
-
geberlanxD bunu yazdı:
adamalr kendilernce toren yapıolar ve resmide çizen profosyonel birisi deil olabilir bunlar . bişilik yok bence ;) gayet güzel çizmişş
-----------------------------Bu kadar çizebiliyorsa daha iyisini yapamıyorsa ona birşey diyemem. Atatürk resmi kıtlığı mı vardı da bunu kullandılar.