"Hiç Mi Atatürk Posteri Görmediniz?"
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Türk bayrağı kanunu gibi bence kanun çıkarılmalı kanuna uygun çizim yapmayan gerçeğine benzemeyen resimleri resmi yerlerde bu resimleri kullananlara ceza verilmeli
-----------------------------Hoca önce bayrağa saygı duysalar asıl .. Yeşilleşmiş bayrak hala asılı duruyo adamlarda
Edit : Sadece saçlar değil her şeyde hata var resimde..
-----------------------------1 ay hapis cezası var o bayrağı oraya o şekil asanın diyebiliyorum ben tck 256.maddemiydi neydibayrak kanunu ihlal
-----------------------------Hoca onu yapanlar devletten yok kaymakamlık yok bilmem ne müdürlüğü ..
-
Bu kadar tepki göstermekte haklısınız ama cebinizdeki apralara hiç baktınızmı acaba?
Atatürk hangi döneminde fındık bıyık bırakmıştır arkadaşlar sorarım size?
tayyibin bıyık stilini Atatürk'ün tarzına uyarlamış şerefsizler...
böyle böyle memleketi değiştirirler işte..
kanı bozuk sütü bozuklar söylenecek çok şey varda.....
-
farketmez derhal soruşturma açılması gerek bence sorumlular hakkında
-
Tayyip Erdoğan Yemini.... TAYYİP ERDOĞAN'IN, 1980'Lİ YILLARDA ARŞİVLENEN , KURAN KURSUNDA ETTİĞİ BİLİNEN VE TRABZON - ASKERİ ARŞİVİNDE MEVCUT BULUNAN ATATÜRK ALEYHİNDEKİ ÜNLÜ YEMİNİ:
İŞTE O YEMİN...
"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiyedinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma. Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime.Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." Tayyip Erdoğan Başımızda bunlar olunca hoca böyle oluyor işte...
-
bir şey dikkatimi çekti adam hem dış güçlerin (abd vb.) bop eşbaşkan olup hemde asıl irticacı olacak bunu anlamamız gerekir bu adam keşke o ettiği yemin çizgisinde kalsaydı o zaman önüne geçilmesi kolaydıama bu eş başkan oldu önüne geçmek çok zor artık en azından benim ümidim yok
-
SeRDaR bunu yazdı:
bir şey dikkatimi çekti adam hem dış güçlerin (abd vb.) bop eşbaşkan olup hemde asıl irticacı olacak bunu anlamamız gerekir bu adam keşke o ettiği yemin çizgisinde kalsaydı o zaman önüne geçilmesi kolaydıama bu eş başkan oldu önüne geçmek çok zor artık en azından benim ümidim yok
-----------------------------" ....
Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.
Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.
Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur! "
M.K. Atatürk
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------" ....
Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.
Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.
Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur! "
M.K. Atatürk
-----------------------------Helal...
-
Resmi yapan bilinmiyormu ?
-
hiçbiriniz şunu anlamıyor mu ? Bu ülkeyE yeniden ruh veren Büyük Önderimizi karalamak emperyalist uşağı amerikancı insanların işidir.
orda olsaydım ağızlarına sıçar o bez parçasını aşağıya indirirdim.
Daha öncede Okullara asılan Atatürkün fotoğraflarındada bu tip saçmalıklar yine oldu...Halk tepkisiz kaldı. ee bilinçsiz halk böyle işte.sen kimsin de benim Atamı karalama girişiminde bulunursun deyip ağzına iki tane vuramayan vatandaş vatan satılırken sessiz kalması aşikar bir durum olduğunu yeterince gösteriyor.
Uşaklı yurtseverler eğer bu durumda sessiz kalıyorsa onlarda da suç var. Yazıklar Olsun.Nerde bu ülkenin Cumhuriyet Savcıları ? Büyük Önderi Onurunu Şerefini kimse karalayamaz.
-
Yok Resimdeki Atatürk, Çizen Şahısda Gayet Sanatını İcra etmiştir, Ancak Gariplik Yüze Verilen İfadede, Ve giyim Hususunda Ne Kadar Hassas Olduğu Tüm Dünyaca Bilinen Atamızın Kıravatının bile Yamuk duruşu Bunlar Bilinçli Çizimler.
Bence iki ihtimal var, Ya Atatürk' e Hakaret.... Yada Yapılan Siyasi Ve Sosyal Hatalarımız Sonucu, Atatürk Artık Eskisi Gibi Resimlerde Bakamıyor Mesajı vermek istemiş olabilir....
Tamamen Ressamın o anki Kafasından Geçenler le ilgili Çizilmiş bir resim, Saç Rengi ve Gürlüğüde Ayrı bir olay zaten... Ressamın Duruma Açıklık getirmesi gerekiyor Zannımca....