folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hoca Hırsızı Bulabilir Mi? [İşyerimde 2,200 Ytl Çalındı]

Hoca Hırsızı Bulabilir Mi? [İşyerimde 2,200 Ytl Çalındı]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Selam

yaklaşık 10 yıl once komşumuz bir amcaya birşeyler olmustu, kednine kendine konuşuyor gülüyor,biyerlere gidiyor gelmiyor ağlıyor falan hastane falan götürdüler yok birşeyi dediler.sonra bolu'da bir hocaya götürdüler anlattıklarına göre hoca amcayı karsısına almıs duvarda bi noktaya bak hiç bişey düşünme demiş ve orda gördüğü bizim amcanın evinin kapı girişine arabasının kapısına ve bahçesindeki ağacın dalına en yakın arkadası tarafından domuz yağı sürüldüğünü görmüş..ve buralar temizlendiğinde amca kendisine geldi düzeldi..Saçma falan demeyin arkadaşlar bunlar olabiliyor.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    plis nasıl parmak izi almadan gidiyor anlamadım olay yeri inceleme ekibi talep olsada olmasada hırsızlık olayı gerçekeşmisse glir parmak izi alır prosedür  böyledir buun dışına çıkılmaz nasıl oluyor olay yeri inceleme gelmiyor anlamadım.

çok uzakta uzak denizlerde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

sau_nightmare bunu yazdı:
    -----------------------------
    plis nasıl parmak izi almadan gidiyor anlamadım olay yeri inceleme ekibi talep olsada olmasada hırsızlık olayı gerçekeşmisse glir parmak izi alır prosedür  böyledir buun dışına çıkılmaz nasıl oluyor olay yeri inceleme gelmiyor anlamadım.

alsa nolucak ki? işyeri sonuçta, herkesin parmak izi olabilir. Bunun yanında adam paraları saymış sonradan, başkasının izi varsa silinmiştir adamın iziyle dolmuştur. karmakarışıktır orası, iz bile büyük ihtimalle çıkmaz. kamera olaymış keşke işyerinde ama...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

hoca gidin yaw manyadınızmı cinmiş hocaymış ?

resmen adam sizi ayakta kekliyo amk boşuna aldanmayın öle şeylere..

en çok kimden  şüpeleniyosanız düşün onun peşine ! araştırın sonuçta oda sizinle aynı yerde çalıştığına göre
    şüpelinin maddi dengesini bilirsiniz az çok er yada geç bi yerde açık verecek iyi gözlemlemek lazım

yok siz hocayla cinle uğraşırsanız adam yer paracıklarınızı :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    bence hoca ondan aldığı 3 isimle bir araştırma yapıp bilgi toplayacak.büyük ihtimal o diğer 5 kişinin isimlerini öğrenip birinin adını vericek hırsız diye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

attack bunu yazdı:

hoca hırsızın ismini bilse ne olacak ki, nasıl yargılacayaksınız adamı? hoca efendi seni isnmini mi söledi diyeceksiniz.

bilirkişi mi lan bu kim inanır hocaya? kadir mi? P:

Ben şunuda söylim. "sidik bağlatma"diye bi olay varmış bazı hocalar adamın küçük u dökmesini engelliyorlarmış hırsız sucunu itiraf edene kadar küçük su dökemiyormuş. bunlar sağdan soldan duydugum şeyler, benim bu tür şeylere umud bağladığım yok derken bir yandan da "acaba" demeden edemiyorum.

* Dün bir arkadaş anlattı. bunlar bir yurtta kalıyorlarmış lisede yurdun kantini varmış ve soyulmuş.. Yurt yönetimi de polis yerine bir hocaya haber vermişler :))) Yurt 5 katlıymış, hoca okuya okuya alttaki giriş kapısından girmiş, 3 kata geldiğinde bir genç "ahhhh offhhhh" şeklinde çığlıklar ata ata koridora atmış kendini.. Hoca da işte hırsız bu çocuk demiş. üstünü başını yatağını filan aramışlar, hırsız gerçektende bu çocukmuş.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

2200 ü alaturka hırsıza kaptırdıydınız,

300 ünüde modern hırsıza kaptırmışsınız :)

içe kaçanın büyüklüğü 2500 oldu hadi geçmiş olsun :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

tereyağından kıl çeker gibi bulur hacı :D yurt dışındaki polislerin bile bazen parapsikologlardan ve medyumlardan yararlandıkları durumlar vardır tabi senin gideceğin hocayada bağlı biraz :D her hoca bulamaz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Hocaya sor bakayım 300 ytl mi ister yoksa bulunan malın yarısını mı istermiş :)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    bunun dinle hocalıkla islamiyetle alakası yok..yani şöyle bi hristiyan yahudi budist bi ateist dahi bu tür şeyler yapabilir.burda iş cinlerle irtibat kurup onlara iş yaptırmakta..:D ben geçen seneye kadar sittir la diodm sizi yiyo bu hoca gibisinden düşünürdüm..ta ki bi durumdan dolayı hocaya müracaatım ve sonrasında aldığım sonuçtan sonra tüm hissiyatım değişti bu tür insanlara karşı:D ayrıca bu fal değil!

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 25229 Toplam Mesaj: 91