folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hoca Hırsızı Bulabilir Mi? [İşyerimde 2,200 Ytl Çalındı]

Hoca Hırsızı Bulabilir Mi? [İşyerimde 2,200 Ytl Çalındı]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

-----------------------------
    ali kalkancının kendisi de  cin di zaten

adını en son ergenekon da duymuştum.

yok hajı cin olması imkansız ayrıca şu haberlerde falan hayaletin resmini çekti yok cinin resmini çekti diye yazarlar kesinlikle böyle haberlere inanmayın hurafenin önde gidenidir hiçbir cin olsun hayalet olsun ruh olsun resmi çekilemez. bak resmi var adamın demekki cin değil.ayrıca 3000 cinde çok saçma olmuş yalan olduğu 3000 sayısından belli.:D

asgari ücretten hesaplıyorlarmış cinlerin parasını muhahah :D tam komedi ya işte bu adam sahtekarın önde gideni.acaba cinlerin sigortası ve öğle yemeğide dahilmi asgari ücrete :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    erkan07 bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:
    şirkle alakası yok..burada cinlerle iletişim söz konusu Allah'ın birliğine ters bi harekette bulunulmuyor.
    cinlerle iletişim sadece peygamberlere verilen bir özelliktir.

bunun sebebide onlarında insanlar gibi dinleri olmasıdır inananı inanmayanı olmasıdır.yani tebliğ edilmesi için ,arada  iletişim olması gerekiyordu.

konuya dönersek .

1.hırsız ı bulması imkansızdır .

2.bulamayacağı için neye göre bulduğunu yazmıyoruz .

3.bazı hocaların emrinde cinler var ve bu hocalar 300 ytl ye çalışıyor öylemi :) bana koka kolanın sırrını öğreniversin onu paraya boğarım :)

4.evet hocalarla deneyimim var  kuran öğretip namaz kıldıran cami hocalarıyla. cinlerle herhangi bir deneyimim yok.

bir sahtekarı bir grup hırsız ,çevreye hoca ilan etmiş sonrada şunu şunu bildi yaptırıp ardındanda şeyh ilan edecek .sonrada gelsin cukkalar marklar dolarlar liralar kontörler avrolar karılar cillop lar lolitalar :) 

çevrenizde böyle biri varsa tel nosuna dikkat edin çünkü şeyhler kontörlü telefon kullanır aptallar saflar durmadan kontör yollasın diye.istersen o hocanın tel nosunu bul ve bak kontörlümü değilmi ?

1- Hırsızı bulabilir bu sanıldığı kadar zor bir şey değildir.

2- neye göre sorusu biraz saçma olmuş :D o teknikle alakalı bir durum.

3- günümüzde muska,büyü vs. vardır cinler ile irtibatta olan insanlarda gördüm ayrıca şöyle bir durum vardır cin sana gidipte sınav sorularını veya coca colanın sırrını alıp getiremez çünkü kişisel amaçların doğrultusunda kullanmana izin verilmez cin bunu yaparsa kavmi tarafından cezalandırılır o yüzden hiçbir cin bunu yapamaz dediğin olay kalp gözü meselesidir bu tür şeyleri bilen insanlarda zaten kolay kolay söylemez.

4- her imam bu işi yapamaz çoğu daha havvas ilminin bile ne olduğunu bilmez :D o yüzden işin pirrini bulup sormak gerekir imamların vereceği bilgi sadece teoriktir cin çağırıyor olsabile bunu ne seviyede yapabildiği önemlidir.

birde şöyle bir şey var işi adam akıllı bilen kişi illa hoca olması gerekmez zaten size bir şey sormadan o işi yöntemine göre bulur sen durumu anlatırsın şu vakitte şu yerde şu kadar param kayboldu dersin sana başka bir şey sorma yok şüphelendiğin kim düşündüğün biri varmı vs. vs. diye soruyorsa o hocadan iş gelmez karambol iş yapar.

çevrenizde böyle biri varsa tel nosuna dikkat edin çünkü şeyhler kontörlü telefon kullanır aptallar saflar durmadan kontör yollasın diye.istersen o hocanın tel nosunu bul ve bak kontörlümü değilmi ?

hajı o senin dediğin kişiler sahtekarın önde gidenidir sen bu adamlara denk gelmiş olabilirsin :D şu msn de falan 250 kontur karşılığı geleceğini anlatan fal bakan vs. vs. züppelerinden bahsediyorsun sanırım onlar sahtekarın önde gideni zaten onlara takılıp bilgili hocalara mal etmek yanlış diye düşünüyorum.

hocam ben kuranda gördüklerimle konuşmaya çalışıyorum.

insanlara yardım ediyorduda neden H.Z muhammet zamanında yardım etmediler ? neden savaşta yardım etmediler ? sonuçta bu kişisel bir olay da değil .. 

ama daha önce yardım ettikleri olmuştu Allah ın izniyle

mesela h.z süleyman a yardım etmişlerdi şu ayette de belirtiliyor ..

Süleyman’ın, cinlerden, insanlardan ve kuşlardan meydana gelen orduları onun önünde toplandı. Hep birlikte düzenli olarak sevk ediliyorlardı....

onca ezilen katledilen şiddet gören  ve işkence edilen müslüman veya hristiyan masum çocuklar varken ..cinlerin işi hırsız avımı? o halde polis jandarma mit o hocalardan yardım alsın,sonuçta buda kişisel bir istek değil. 

bu görüşü kafanızdan silin, yok cinlerle konuşmuş yok yardım almış bunlar sadece islama zarar vermek isteyen dış güçlerin ufak oyunudur.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    computerwolf2
    computerwolf2's avatar
    Erkek

Bana 500 versin arkadasin , olay anini saniye saniye anlatayim , birak hirsizi bulmayi :)

Haci birakin haci hoca islerin :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    kalp gözünün açıklığıyla cini görmenin çağırmanın alakası yoktur hajı... yapılması gereken şeyleri yapan herkes cinin görürde çağırırda bilgide alır bu tamamen cifir ilmini ne kadar bildiğine bakar biri çağırır işine lazım olanı alır cin zarar vereceğini bilir ona göre önlem alır biri çağırır hem işine lazım olanı alır hemde cinden zarar görür... Ayrıca zaten adam akıllı bulacak hoca para almaz Allah rızası için yapar ayrıca perde olayına gelince yanlış düşünüyorsun herşeyi şeytanın üstüne atmamak lazım :) o sözde para alan hocaların telepatik yeteneği ve arapçayı sen anlamdığın için süsleyerek yazmaktan başka bir halt bilmezler.şirkle alakası yok durumun bu tamamen hangi amaca kullandığınla alakalı durum.

ben hırsızı bulamaz gibi bişey demedim.cinleri sadece Allah'ın kaldırdığı perdeyle görebilirsinde demedim.islam alimlerinin söylediğini söylüyorum.arada perde vardır.perde olmasa hepimiz görürdük cinleri.sonuçta cin diye birşey var ve imanın 6 şartından biridir.

ben şundan bahsediyorum.Allah o perdeyi kalp gözü açık olanlara kaldırır ve cinleri gösterir.bu kişi Allah dostu olduğu için cinlerle de dostluk kurabilir, icabettiğinde onlardan yararlanabilir.

şeytan, Allah'ın emirlerine karşı gelmeye meğilli olanlara o perdeyi kaldırır.Allah ne diyor ? olayları akıl ve mantığınızla yargılayın, istediğiniz şeylere çalışarak sahip olun.bu kişiler ve bu kişilerden medet umanlar ne yapıyor.cin gelsin bize söylesin, cin bizim için şunu yapsın, cin bana şu kadar para kazandırsın, şu çocuğu bana aşık etsin vs.vs. buda açıkca Allah'ın söylediğiyle ters düşmek oluyor.

gerçi bu konuşmalara bile gerek yok.senin bir ölüm kalım meselen olur, çaresi olmayan bir meseledir gider gerçekten hatip olan bir zattan yardım istersin.o da mümkünatı varsa sana yardımcı olur, yoksa yardımcı olmaz.

ama sen gidip 300 ytl ücret alarak ne olduğu, cinleri ne amaçla kullandığı bariz belli olan bir adamdan yardım istersen.belki yardımı görürsün ama şirke de girmiş olursun.büyük günahtır.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hocam ben kuranda gördüklerimle konuşmaya çalışıyorum.

insanlara yardım ediyorduda neden H.Z muhammet zamanında yardım etmediler ? neden savaşta yardım etmediler ? sonuçta bu kişisel bir olay da değil .. 

mesela h.z süleyman a yardım etmişlerdi şu ayette de belirtiliyor ..

Süleyman’ın, cinlerden, insanlardan ve kuşlardan meydana gelen orduları onun önünde toplandı. Hep birlikte düzenli olarak sevk ediliyorlardı....

onca ezilen katledilen şiddet gören  ve işkence edilen müslüman veya hristiyan masum çocuklar varken ..cinlerin işi hırsız avımı? o halde polis jandarma mit o hocalardan yardım alsın,sonuçta buda kişisel bir istek değil. 

bu görüşü kafanızdan silin, yok cinlerle konuşmuş yok yardım almış bunlar sadece islama zarar vermek isteyen dış güçlerin ufak oyunudur.

hacı hz. muhammed döneminde yardım etmemişler diyorsun kainatın en büyük insanı hz.muhammed zaten yardıma ihtiyacımı vardu sence ayrıca svaşta ne gibi bir yardıma ihtiyaçları vardı ? o savaşlardaki asker sayısını oranla bakalım ne çıkacak ortaya ? dünyada herşey adildir bunu unutma peygamberin bile savaşta dişi kırılmıştır sen şmdi kalkıpta buna bu adam peygamberse neden dişi kırıldımı diyeceksin :) önce bunu bilmen gerek ve daha sonra yardım etmediklerini nerden çıkardın ? cinler yardım edip etmediklerini bilmiyorum ama hz.muhammed doğduğundan itibaren onu devamlı izleyen bir buluttan söz edilir bunu araştır neyin yardım ettiğine sen karar ver ayrıca hz.muhammed zaten direk alfa kanalından bilgi alan bir peygamberdir miraca bile yükselmiştir yardıma ihtiyacımı olacak sence cinler tarafından .hz.muhammed dolaylı olarak meleklerden yardım görmüştür ve müslüman cinlerde zaten peygamber olarak hz.muhammedi bilirler ve o savaşlarda beyaz at üstünde beyaz giysili askerlerdende söz edilir aynı durum kıbrıs ve çanakkale savaşlarındada bahsedilir ama bunun cin olup olmadığını bilemem.

ha dediğin olaya göre şiddet gören ve işkence edilen müslümanlar demişsin bunun altında çok büyük bir anlam var aslında benimde çoğu zaman anlayamadığım bir konuydu... Cinler herkese yardım edecek diye bir şey yok dünya bir imtihandır dediğin kadar açık olsaydı herşey dünyada zaten dinsiz kalmazdı o zaman ruh nasıl olgunlaşırdı sorusu geliyor aklımıza ? sen bunu sormuşsun bende sana şunu sorayım derisi yüzüle yüzüle olsun tonlarca taşın altında kalan kişiler olsun Allah diyor başka bir şey demiyor veya onlarca yılını hapishanede geçiren evliyalar var isteseler 1 parmaklarıyla kurtulabilirler ama yapmıyorlar bunun sebebi nedir sence ?

cinlerin işi hırsız avı değil tabiki fakat yöntemini bilipte sorarsan herşey mümkündür :) ömründe bir cin çağırma denemesi bile yapmadığına eminim o yüzden böyle konuşuyorsun ben sana yaşadığım gördüğüm araştırıp ince eleyip sık dokuduğum olaylardan bahsediyorum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:
    kalp gözünün açıklığıyla cini görmenin çağırmanın alakası yoktur hajı... yapılması gereken şeyleri yapan herkes cinin görürde çağırırda bilgide alır bu tamamen cifir ilmini ne kadar bildiğine bakar biri çağırır işine lazım olanı alır cin zarar vereceğini bilir ona göre önlem alır biri çağırır hem işine lazım olanı alır hemde cinden zarar görür... Ayrıca zaten adam akıllı bulacak hoca para almaz Allah rızası için yapar ayrıca perde olayına gelince yanlış düşünüyorsun herşeyi şeytanın üstüne atmamak lazım :) o sözde para alan hocaların telepatik yeteneği ve arapçayı sen anlamdığın için süsleyerek yazmaktan başka bir halt bilmezler.şirkle alakası yok durumun bu tamamen hangi amaca kullandığınla alakalı durum.

ben hırsızı bulamaz gibi bişey demedim.cinleri sadece Allah'ın kaldırdığı perdeyle görebilirsinde demedim.islam alimlerinin söylediğini söylüyorum.arada perde vardır.perde olmasa hepimiz görürdük cinleri.sonuçta cin diye birşey var ve imanın 6 şartından biridir.

ben şundan bahsediyorum.Allah o perdeyi kalp gözü açık olanlara kaldırır ve cinleri gösterir.bu kişi Allah dostu olduğu için cinlerle de dostluk kurabilir, icabettiğinde onlardan yararlanabilir.

şeytan, Allah'ın emirlerine karşı gelmeye meğilli olanlara o perdeyi kaldırır.Allah ne diyor ? olayları akıl ve mantığınızla yargılayın, istediğiniz şeylere çalışarak sahip olun.bu kişiler ve bu kişilerden medet umanlar ne yapıyor.cin gelsin bize söylesin, cin bizim için şunu yapsın, cin bana şu kadar para kazandırsın, şu çocuğu bana aşık etsin vs.vs. buda açıkca Allah'ın söylediğiyle ters düşmek oluyor.

gerçi bu konuşmalara bile gerek yok.senin bir ölüm kalım meselen olur, çaresi olmayan bir meseledir gider gerçekten hatip olan bir zattan yardım istersin.o da mümkünatı varsa sana yardımcı olur, yoksa yardımcı olmaz.

ama sen gidip 300 ytl ücret alarak ne olduğu, cinleri ne amaçla kullandığı bariz belli olan bir adamdan yardım istersen.belki yardımı görürsün ama şirke de girmiş olursun.büyük günahtır.

anlatııklarının bazılarına kısmen katılmakla beraber işi yapa sadece şeytan değildir kafir cinler diye tabir ettiğimiz cinlerde seni yoldan çıkarabilir veya insan kendi iradesi ilede yoldan çıkabilir bu durumda bunu anlatmak istiyorum.

kalp gözü meselesindeden söylediğim şudur insanın cinlerie irtibata geçmesi için illa kalp gözü açık olmasına gerek yok islam alimleri demişsin onların yazdığı bir marifetname var mesela veya kenzul havas var bunlardada açıkça yazar bunları söylüyorum.Kalp gözü açık olan kişiler gerek rüyalarında gerek farklı olarak cifir ilminin daha ileri aşamasındaki sırları bir şekilde elde ederler bilirler buda zaten Allah tarafından olur cinler tarafından değil çünkü cinler düşünemez karar veremezler.

dediğimiz şeyler kısmen aynı aslında ama doğrusu bu.

neyse konu farklı yere kayıyor msn den gelin akşam tartışalım konuşalım bu konuyu :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

savaşta sayıları azdı.hz.muhammedin yardıma ihtiyacı olup olmadığı değil söylemek istediğim .

ifade etmek istediğim şey cinlerin insanların işine karışmadıklarıdır..yoksa tabiki Peygamberde olsa dişi kırılabilir taşlanabilir eziyet çekebilir .

kısacası şöyle diyeyim. onlar insanları görür ve dinler ama insanlar onları göremez ve duyamaz. kaldıki onlardan yardım isteyeceğiz hı? hatta bazı işlerde çalıştıracağız.

sözünü dinletebilen onlarla iletişime geçebilen hocaların olması söz konusu olamaz

ve evet hiçbir cin çağırma merasimine katılmadım.:)

bunları iyice öğrenebilmek için ilim fıkıh ı iyi derecede bilmek gerekir .bu olay bizden önce yaşamış ve kuranda bozguncular diye tabir edilen varlıklara kadar dayanır oralara girersek işin içinden çıkamayız :)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    öle bışey olsa organize suçlara felan olay yeri inceleme ye paso hoca alırlar :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    savaşta sayıları azdı.hz.muhammedin yardıma ihtiyacı olup olmadığı değil söylemek istediğim .

ifade etmek istediğim şey cinlerin insanların işine karışmadıklarıdır..yoksa tabiki Peygamberde olsa dişi kırılabilir taşlanabilir eziyet çekebilir .

kısacası şöyle diyeyim. onlar insanları görür ve dinler ama insanlar onları göremez ve duyamaz. kaldıki onlardan yardım isteyeceğiz hı? hatta bazı işlerde çalıştıracağız.

sözünü dinletebilen onlarla iletişime geçebilen hocaların olması söz konusu olamaz

ve evet hiçbir cin çağırma merasimine katılmadım.:)

bunları iyice öğrenebilmek için ilim fıkıh ı iyi derecede bilmek gerekir .bu olay bizden önce yaşamış ve kuranda bozguncular diye tabir edilen varlıklara kadar dayanır oralara girersek işin içinden çıkamayız :)

hacı iönce bu işe mzanı okuyup benimsemekle başla :) tabi bu cin çağırma olaylarının hepside safsata oluyor o zaman ben cini gören insanları biliyorum hajı bunlar çocuk hikayesi değil ve cin görmeyi o kadar abartmışızki halk olarak çok acayip bir şey sanıyoruz... sen adam gibi birisinin yanında cin çağırma merasiminide git bakalım ondan sonra gel konuşalım biz :) Ayrıca sözünü dinletebilen ve onlara söz geçirebilen hocalar söz konusu değil dersen evliyaların yazdıkları eserleride reddetmiş olursun yani sen komple dini reddediyorsun bu konuları biraz araştırmanı tavsiye ederim gizli ilimler ansiklopedisi var al onu güzelce orada denilenleride yap bakalım geliyormu gelmiyormu görürsün :D ayrıca olayın bozgunculukla alakası yok.

bedelini ödediğin herşeyi yapabilirsin bu dünyada insan cinden üstündür cinleri bu kadar abartmayın :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:
    öle bışey olsa organize suçlara felan olay yeri inceleme ye paso hoca alırlar :)
    ne alaka hajı ya o senin dediğin olay somut kanıtlar gerektirir :D yurt dışında bazı ülkelerde polisin medyumlarla çalıştığı bilinen bir gerçektir bununla alakalı belgeseller bile var.

mahkemede hoca şahit olsa cin böyle dedi dese nasıl olacak iş :D olayın kopma noktası orası zaten ayrıca boşuna gizli ilim demiyorlar bu tür olaylara :)

Toplam Hit: 25237 Toplam Mesaj: 91