folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hoca Hırsızı Bulabilir Mi? [İşyerimde 2,200 Ytl Çalındı]

Hoca Hırsızı Bulabilir Mi? [İşyerimde 2,200 Ytl Çalındı]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePReS
    DePReS's avatar
    Erkek

Juba bunu yazdı:
    -----------------------------

saçma sapan konuşmayın a.k koskoca adamlarsınız hacıyla hocayla olucak iş değil bu boşa para veriyosunuz o dürzülere.

aynen katılıyorum ve henüz yaşım küçük olmasına rağmen bunların saçma sapan şeyler oldunu biliorum...

https://twitter.com/erincsen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    iyide be birader madem para işi yapiyonuz gişede ne diye kamera taktirmamislar tüm giselerin tepesine.. hem para işi yapiyonuz riskli yaws..böyle güvenligede yuhh diyorum artık... kamera olaydi zaten merak etme hirsizlik olmazdi anasni satayim. ayrica hoca moca bos hikaye. hem merak etme işten ilk kendi istegi ile cikana abanın:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DePReS bunu yazdı:

Juba bunu yazdı:

saçma sapan konuşmayın a.k koskoca adamlarsınız hacıyla hocayla olucak iş değil bu boşa para veriyosunuz o dürzülere.

aynen katılıyorum ve henüz yaşım küçük olmasına rağmen bunların saçma sapan şeyler oldunu biliorum...

tamam işte demek istediğim bu :D para alan dürzülere gitmeyin bu işi gerçekten yapacak insan PARA ALMAZ. benim için bir dua et der geçer sadece işi paraya dökene yaklaşmayın bile.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

imzamı okumuş olman güzel.

sana ilk mesajımdı sanırım kurandan anlatılanlara göre konuştuğumu söylemiştim.

cinler hz.sülaymanın emrine verilmiştir ancak bu cinler kötü cinlerdi,asi olan cinlere zincirler vurularak onun emrine verilmişti ve denizlere dalarak onun için cevher çıkartmışlardır.

burada konu hocalarmı evliyalarmı? ne dini nede onları inkar etmiyorum (evliyaları)

evet halk olarak abartırız cin görmeyi haklıyızda seninde dediğin gibi çocuk oyuncağı değil bu.

mademki var böyle insanlar ozaman devlet onlardan faydalansın.

nebiliyim bir hırsızın kim olduğunu söylüyorsa ozaman bir bombacınında kim olduğunu söylerler herhalde diimi?yada pusuya yatan PKK  lıların yerini. (bak bunlar somut delil istemeyen örnekler)

desene biz boşuna abd den alıyoruz istihbaratı .

hocadan al haberi.

tamam hacı hiçbir insan hiçbir şekilde cinleri göremez diye bir şey yazıyormu kuranda yazıyorsa bana bi ayeti ve numarasını söylesene o zaman ? kuranda yazan şey insanlar ile cinler arasında perde olduğu konusu doğru fakat gerekli çalışmayı yapan herkes cinlerle irtibat kurabilirler.

sen demişsin kimse göremez diye ben evliyaları o yüzden örnek verdim yoksa evliyaya gelene kadar bir çok insan bu tür durumlara maruz kalabiliyor.

devlet bu tür insanlardan faydalanamaz çünkü somut bir şey elde edemezsin ona bakarsan sorun şuna benziyor eline tahta çubuk alıp su , petrol bulan insanlar var bizzat şahitte oldum şimdi devlet bu adamı kullanmıyor diye bu adamın yeteneği olmuyormu yani ? mta gidiyor aletlerle yapıyor o adam tek başına bir tahta ile yapıyor ve derinliğine kadar söyleyebiliyor.

abd ninde metafizik konularında çalışmaları var. hatta nasa tarafından bizzat yapılan deneyler var inş. aradaki farkı anlamışsındır.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

imzamı okumuş olman güzel.

sana ilk mesajımdı sanırım kurandan anlatılanlara göre konuştuğumu söylemiştim.

cinler hz.sülaymanın emrine verilmiştir ancak bu cinler kötü cinlerdi,asi olan cinlere zincirler vurularak onun emrine verilmişti ve denizlere dalarak onun için cevher çıkartmışlardır.

burada konu hocalarmı evliyalarmı? ne dini nede onları inkar etmiyorum (evliyaları)

evet halk olarak abartırız cin görmeyi haklıyızda seninde dediğin gibi çocuk oyuncağı değil bu.

mademki var böyle insanlar ozaman devlet onlardan faydalansın.

nebiliyim bir hırsızın kim olduğunu söylüyorsa ozaman bir bombacınında kim olduğunu söylerler herhalde diimi?yada pusuya yatan PKK  lıların yerini. (bak bunlar somut delil istemeyen örnekler)

desene biz boşuna abd den alıyoruz istihbaratı .

hocadan al haberi.

tamam hacı hiçbir insan hiçbir şekilde cinleri göremez diye bir şey yazıyormu kuranda yazıyorsa bana bi ayeti ve numarasını söylesene o zaman ? kuranda yazan şey insanlar ile cinler arasında perde olduğu konusu doğru fakat gerekli çalışmayı yapan herkes cinlerle irtibat kurabilirler.

sen demişsin kimse göremez diye ben evliyaları o yüzden örnek verdim yoksa evliyaya gelene kadar bir çok insan bu tür durumlara maruz kalabiliyor.

devlet bu tür insanlardan faydalanamaz çünkü somut bir şey elde edemezsin ona bakarsan sorun şuna benziyor eline tahta çubuk alıp su , petrol bulan insanlar var bizzat şahitte oldum şimdi devlet bu adamı kullanmıyor diye bu adamın yeteneği olmuyormu yani ? mta gidiyor aletlerle yapıyor o adam tek başına bir tahta ile yapıyor ve derinliğine kadar söyleyebiliyor.

abd ninde metafizik konularında çalışmaları var. hatta nasa tarafından bizzat yapılan deneyler var inş. aradaki farkı anlamışsındır.

hoca böyle bilgi yarışına girersen alırım aklını ( mecazi ve espri mahiyetinde söylüyorum)

sen hala somut bir şey elde edemezsinden bahsediyorsun, ben diyorumki yer tespiti yapsınlar ozaman bunun somut delile ihtiyacı yokki .

hırsızların kim ve nerde olduklarını söyleyeceklerine ,bombacıların ve pkk lıların nerde olduklarını söylesinler madem .

e sencede daha hayırlı değilmi bu? ve hırsızların yerini söyleyen kim olduğunu söyleyen herhalde bombacının ve pkk lının yerinide söyler diimi?.

yokse bu cinler de pkk yanlısımı?

abd nin metafizik konularında çalışmaları varmı bilmiyorum

ama ceza nın söylediğine göre metafiziksel ihtilal var:) hoca sana okadar örnek vriyorum ama hala ispatlardan delillerden ve kuranı kerim den ayetler getirmemi söylüyorsun.

ikimizinde bildiği bir gerçek var.

kuranı kerimde hz.süleymandan başkasının cinlerle iletişime geçtiğinden söz edilmez :)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

aklıma kötü kötü şeyler geliyor..

düşünsene tsk ya cinci hoca alınacak diye bi duyuru ile mülakatla üfürükçü almış olsalar :S  ama düşünme istersen boşver x(

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    bigwave bunu yazdı:

aklıma kötü kötü şeyler geliyor..

düşünsene tsk ya cinci hoca alınacak diye bi duyuru ile mülakatla üfürükçü almış olsalar :S  ama düşünme istersen boşver x(

eğer böyle birşey olsaydı TSK nın yani ülkenin menfeat leri söz konusu olsaydı .üfürükçü hocaları bırak tükürükçü hocalar bile işe alınırdı.

ama ozaman düşman hocalarda işbaşına geçerdi.

ve böylece 1. dünya cin savaşları başlardı :))

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    cinler kayıp eşyalar ve hırsızlık olaylarını falan gosterebılırler

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hajı :D cin konusunda bilginin fazla olmadığı çok belli sen git büyü , muska vs. nasıl işliyor mantığını öğren hacım.

googlede bile arasan bulursun cin çağırma yöntemlerini ayrıca islamitte doğruluyor cinler ile irtibata geçilebildiğini sen bana kuranda nerde yazıyor bu dediklerin bir yazsana çok merak ettim :)

Toplam Hit: 25234 Toplam Mesaj: 91