Hoca Hırsızı Bulabilir Mi? [İşyerimde 2,200 Ytl Çalındı]
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
şirkle alakası yok..burada cinlerle iletişim söz konusu Allah'ın birliğine ters bi harekette bulunulmuyor.
cinlerle iletişim sadece peygamberlere verilen bir özelliktir.bunun sebebide onlarında insanlar gibi dinleri olmasıdır inananı inanmayanı olmasıdır.yani tebliğ edilmesi için ,arada iletişim olması gerekiyordu.
konuya dönersek .
1.hırsız ı bulması imkansızdır .
2.bulamayacağı için neye göre bulduğunu yazmıyoruz .
3.bazı hocaların emrinde cinler var ve bu hocalar 300 ytl ye çalışıyor öylemi :) bana koka kolanın sırrını öğreniversin onu paraya boğarım :)
4.evet hocalarla deneyimim var kuran öğretip namaz kıldıran cami hocalarıyla. cinlerle herhangi bir deneyimim yok.
bir sahtekarı bir grup hırsız ,çevreye hoca ilan etmiş sonrada şunu şunu bildi yaptırıp ardındanda şeyh ilan edecek .sonrada gelsin cukkalar marklar dolarlar liralar kontörler avrolar karılar cillop lar lolitalar :)
çevrenizde böyle biri varsa tel nosuna dikkat edin çünkü şeyhler kontörlü telefon kullanır aptallar saflar durmadan kontör yollasın diye.istersen o hocanın tel nosunu bul ve bak kontörlümü değilmi ?
-
:)o 300 ytl yi hocaya verene kadar ortaya koyup gene aynı kişinin çalmasını bekleyebilirdiniz.Yada güvenlik kamerası :D hatta yalan makinası bile kiralardınız :D
-
bigwave bunu yazdı:
Bir takım çizgiler çizer ve anlaşılmaz sözler söylerler. Bunlar saçmasapan düşüncelere ve çokçirkin hurafelere sahiptirler. Bunlar,Cinlerden yardım isterler. Bir takım harfler, rakamlar ve işaretler taşıyan yazılar yazarlar.
----------------------------------------
ve bir ayrıntı, hoca efendi bizim elamana kibrit kutusunun yüzeyini kaplayacak sekildebir kağıt çizmiş vermiş ve bunu yanından ayırma demiş. oda peçeteye sarıp cebinde gezdiriyor kağıdı. böyle yuvarlak bi darie var etrafında içinde heryerinde arapça yazılar filan..
-
bazı hocaların emrinde cinler var ve bu hocalar 300 ytl ye çalışıyor öylemi :) bana koka kolanın sırrını öğreniversin onu paraya boğarım :)
Sahte Şeyh Ali Kalkancının Cinleri fabrikayı korumuyor muydu yaw xD cinlerin parasını vermişti hatta
-
fatihack bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
şirkle alakası yok..burada cinlerle iletişim söz konusu Allah'ın birliğine ters bi harekette bulunulmuyor.
şirkle alakası var.
Allah insanlarla cinler arasına perde çekmiştir.onları göremeyiz.ama bir insanın kalp gözü oldukça açıksa, onları görebilir.bunun dışında bu aradaki perdeyi şeytanda kaldırır.şeytan kimin için kaldırır peki o perdeyi ? böyle 300-500 lirayla milletin parasını sömüren, dini ticarete alet eden, yani günaha meyilli simsarlara kaldırır.zaten Allah kalp gözü yüksek olan birisine kaldırsa, o kişi parayla milletin işini görmek gibi bir saçmalığa girişmiş olmaz.perdeyi kimin kaldırdığı açıkca belli.
Allah olayları aklınızla, mantığınızla yorumlayarak sonuca gidin demiş.sen akıl mantığı bir kenara bırakıpda cinlerden medet umuyorsan bu şirktir.şirk sadece Allah'dan başka bir ilah olduğunu kabul etmek değil, onun emirlerine karşı gelmek anlamınada gelir.
-----------------------------sağol hocam bilmiyordum bunu sayende bilgilendik:) yani bilmiyordum derken cinlere inanmazdım..
-
fatihack bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
şirkle alakası var.
Allah insanlarla cinler arasına perde çekmiştir.onları göremeyiz.ama bir insanın kalp gözü oldukça açıksa, onları görebilir.bunun dışında bu aradaki perdeyi şeytanda kaldırır.şeytan kimin için kaldırır peki o perdeyi ? böyle 300-500 lirayla milletin parasını sömüren, dini ticarete alet eden, yani günaha meyilli simsarlara kaldırır.zaten Allah kalp gözü yüksek olan birisine kaldırsa, o kişi parayla milletin işini görmek gibi bir saçmalığa girişmiş olmaz.perdeyi kimin kaldırdığı açıkca belli.
Allah olayları aklınızla, mantığınızla yorumlayarak sonuca gidin demiş.sen akıl mantığı bir kenara bırakıpda cinlerden medet umuyorsan bu şirktir.şirk sadece Allah'dan başka bir ilah olduğunu kabul etmek değil, onun emirlerine karşı gelmek anlamınada gelir.
-----------------------------tenkyu fatihack gerçekten bilmiyordum..beni kandırmış puştun biri demekki:D ama inanın dediğim gibi bu adamlar o hırsızı bulabilir..
-
rica ederim arkadaşlar.nidemek : )
ayrıca hırsızı bulabilir evet.belki hırsızı yakalayıp suçunu itirafda ettirebilirler bu yolla.ama çok büyük bir günahın içinde olduktan sonra, hırsızı bulsan nolur.ben o arkadaşın yerinde olsam, yol yakından ilişkiyi keserdim o hocayla. -
fatihack bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
şirkle alakası var.
kalp gözünün açıklığıyla cini görmenin çağırmanın alakası yoktur hajı... yapılması gereken şeyleri yapan herkes cinin görürde çağırırda bilgide alır bu tamamen cifir ilmini ne kadar bildiğine bakar biri çağırır işine lazım olanı alır cin zarar vereceğini bilir ona göre önlem alır biri çağırır hem işine lazım olanı alır hemde cinden zarar görür... Ayrıca zaten adam akıllı bulacak hoca para almaz Allah rızası için yapar ayrıca perde olayına gelince yanlış düşünüyorsun herşeyi şeytanın üstüne atmamak lazım :) o sözde para alan hocaların telepatik yeteneği ve arapçayı sen anlamdığın için süsleyerek yazmaktan başka bir halt bilmezler.şirkle alakası yok durumun bu tamamen hangi amaca kullandığınla alakalı durum. -
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------bazı hocaların emrinde cinler var ve bu hocalar 300 ytl ye çalışıyor öylemi :) bana koka kolanın sırrını öğreniversin onu paraya boğarım :)
Sahte Şeyh Ali Kalkancının Cinleri fabrikayı korumuyor muydu yaw xD cinlerin parasını vermişti hatta
resme tıklayablir, haberi okuyabilirsinzi..
ali kalkancının kendisi de cin di zatenadını en son ergenekon da duymuştum.
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
cinlerle iletişim sadece peygamberlere verilen bir özelliktir.bunun sebebide onlarında insanlar gibi dinleri olmasıdır inananı inanmayanı olmasıdır.yani tebliğ edilmesi için ,arada iletişim olması gerekiyordu.
konuya dönersek .
1.hırsız ı bulması imkansızdır .
2.bulamayacağı için neye göre bulduğunu yazmıyoruz .
3.bazı hocaların emrinde cinler var ve bu hocalar 300 ytl ye çalışıyor öylemi :) bana koka kolanın sırrını öğreniversin onu paraya boğarım :)
4.evet hocalarla deneyimim var kuran öğretip namaz kıldıran cami hocalarıyla. cinlerle herhangi bir deneyimim yok.
bir sahtekarı bir grup hırsız ,çevreye hoca ilan etmiş sonrada şunu şunu bildi yaptırıp ardındanda şeyh ilan edecek .sonrada gelsin cukkalar marklar dolarlar liralar kontörler avrolar karılar cillop lar lolitalar :)
çevrenizde böyle biri varsa tel nosuna dikkat edin çünkü şeyhler kontörlü telefon kullanır aptallar saflar durmadan kontör yollasın diye.istersen o hocanın tel nosunu bul ve bak kontörlümü değilmi ?
1- Hırsızı bulabilir bu sanıldığı kadar zor bir şey değildir.
2- neye göre sorusu biraz saçma olmuş :D o teknikle alakalı bir durum.
3- günümüzde muska,büyü vs. vardır cinler ile irtibatta olan insanlarda gördüm ayrıca şöyle bir durum vardır cin sana gidipte sınav sorularını veya coca colanın sırrını alıp getiremez çünkü kişisel amaçların doğrultusunda kullanmana izin verilmez cin bunu yaparsa kavmi tarafından cezalandırılır o yüzden hiçbir cin bunu yapamaz dediğin olay kalp gözü meselesidir bu tür şeyleri bilen insanlarda zaten kolay kolay söylemez.
4- her imam bu işi yapamaz çoğu daha havvas ilminin bile ne olduğunu bilmez :D o yüzden işin pirrini bulup sormak gerekir imamların vereceği bilgi sadece teoriktir cin çağırıyor olsabile bunu ne seviyede yapabildiği önemlidir.
birde şöyle bir şey var işi adam akıllı bilen kişi illa hoca olması gerekmez zaten size bir şey sormadan o işi yöntemine göre bulur sen durumu anlatırsın şu vakitte şu yerde şu kadar param kayboldu dersin sana başka bir şey sorma yok şüphelendiğin kim düşündüğün biri varmı vs. vs. diye soruyorsa o hocadan iş gelmez karambol iş yapar.
hajı o senin dediğin kişiler sahtekarın önde gidenidir sen bu adamlara denk gelmiş olabilirsin :D şu msn de falan 250 kontur karşılığı geleceğini anlatan fal bakan vs. vs. züppelerinden bahsediyorsun sanırım onlar sahtekarın önde gideni zaten onlara takılıp bilgili hocalara mal etmek yanlış diye düşünüyorum.