folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hoca Hırsızı Bulabilir Mi? [İşyerimde 2,200 Ytl Çalındı]

Hoca Hırsızı Bulabilir Mi? [İşyerimde 2,200 Ytl Çalındı]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

hajı :D cin konusunda bilginin fazla olmadığı çok belli sen git büyü , muska vs. nasıl işliyor mantığını öğren hacım.

googlede bile arasan bulursun cin çağırma yöntemlerini ayrıca islamitte doğruluyor cinler ile irtibata geçilebildiğini sen bana kuranda nerde yazıyor bu dediklerin bir yazsana çok merak ettim :)

Sebe
    (12) Süleyman'ın emrine de, sabah esişi bir ay, akşam esişi de bir ay(lık yol) olan rüzgarı verdik. Erimiş bakır ocağını da ona sel gibi akıttık. cinlerden de Rabbinin izniyle onun önünde çalışanlar vardı. İçlerinden kim bizim emrimizden çıkarsa ona alevli ateş azabını tattırırız...........

gördüğün gibi kuranda sebe suresinde yazıyor,hz Süleymanın emrine verildikleri. hatta h.z Süleyman bastonuna dayanıp o şekilde vefat eder ama cinler bunun farkına varmayıp ibadet ettiğini sanarlar ve çalışmaya devam ederler ta ki baston çürüyüp h.z Süleyman yere düşünceye kadar ..bu da kuran da mevcuttur.

yazmayan yer ise cinlerin hocalarla iletişime geçip hırsız bulmaları :)

evliyalara yada bazı ermiş insanlara sözümün olmadığını önceki mesajlarda söylemiş konunun hocamı evliyamı olduğunu karıştırmamak gerektiğini belirtmiştim . zaten bu zatlarda öyle buluşup cin çağırma gibi ayinler düzenlemezler ..

ama sen hala inatla hocalardan yada işin ehli kişilerden bahsediyorsun.

bunlar kimki başka boyuttaki varlıklarla temasa geçebilsin???

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

bulabilir hatta paranın tam olarak nerde oldugunu bile söyleyebilir..ayrıca cinlerle irtiba geçebilen tek insan Hz sülayman degildir.. cinlerin emrine girdigi tek insan Hz.süleymandır..diger insanlarda cinlerle irtiba geçip onlardan birşeyler ögrenebilir ama bedelini ödeyerek..

gaybı Allahtan başkası bilemez demişsiniz..bu olay gayb degil..gayb bilinmeyen demek..sen bilmiyosun die bu olay bilinmiyor diyemezsin..

diyelim ki hoca buldu..bunu adama nasıl söyliceksiniz??

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

hajı :D cin konusunda bilginin fazla olmadığı çok belli sen git büyü , muska vs. nasıl işliyor mantığını öğren hacım.

googlede bile arasan bulursun cin çağırma yöntemlerini ayrıca islamitte doğruluyor cinler ile irtibata geçilebildiğini sen bana kuranda nerde yazıyor bu dediklerin bir yazsana çok merak ettim :)

Sebe
    (12) Süleyman'ın emrine de, sabah esişi bir ay, akşam esişi de bir ay(lık yol) olan rüzgarı verdik. Erimiş bakır ocağını da ona sel gibi akıttık. cinlerden de Rabbinin izniyle onun önünde çalışanlar vardı. İçlerinden kim bizim emrimizden çıkarsa ona alevli ateş azabını tattırırız...........

gördüğün gibi kuranda sebe suresinde yazıyor,hz Süleymanın emrine verildikleri. hatta h.z Süleyman bastonuna dayanıp o şekilde vefat eder ama cinler bunun farkına varmayıp ibadet ettiğini sanarlar ve çalışmaya devam ederler ta ki baston çürüyüp h.z Süleyman yere düşünceye kadar ..bu da kuran da mevcuttur.

ayettede yazdığın gibi Hz.Süleymanın emrine verilmişlerdir fakat sadece hz.süleyman değil önce bunu bil hz.süleymanın cinlerle olan anlaşmaları vs. de vardır burda anlatılmaya çalışılan budur. 

evliyalara yada bazı ermiş insanlara sözümün olmadığını önceki mesajlarda söylemiş konunun hocamı evliyamı olduğunu karıştırmamak gerektiğini belirtmiştim . zaten bu zatlarda öyle buluşup cin çağırma gibi ayinler düzenlemezler ..
    e kardeş zaten bazı insanlar diye tabir ettiğin şahıslar cinlerle irtibata geçenler bunlara sözün yoksa zaten iletişime geçtiklerini kabul etmiş oluyorsun biz şuan neyi tartışıyoruz o zaman ? :D ayrıca hocayı evliyayı karıştırma demişsin neden karıştırmayayım ? sen bana burdan hiçbir insan iletişime geçemez dedin bende sana örnek verdim.

ama sen hala inatla hocalardan yada işin ehli kişilerden bahsediyorsun.bunlar kimki başka boyuttaki varlıklarla temasa geçebilsin???

abi inat eden sensin abi ben bizzat yaşadım olayı ve bu kadar abartmanıza gerek yok kainatta abartacağınız tek varlık insandır. insanın cinlerden  ve şeytanlardan üstün olarak yaratıldığını biliyorsan insanların gerekli durumlarda onlara hükmedeceğinide bilirsin.

ayrıca bak dostum 3.boyuttan bahsediyorsun ve temasa nasıl geçilebilir diyorsun araştırmadığın çok belli sana verdiğim kitapları oku harut ve marut la bile irtibata geçersin ve araştırmadan yazma.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=cin+%C3%A7a%C4%9F%C4%B1rma+y%C3%B6ntemleri&meta=

ve cin çağırmak sandığın kadarda zor bir şey değildir ben bir sürü insanla görüştüm bu konuları araştırıyorum ve yaşayarak yazıyorum sana buraya direk göreninide gördüm sadece sesini duyanınıda ha sen şu sahtekar hocalarla karşılaşıpta ona göre önyargılı davranıyorsan senin sorunun :) sonuçta cin çağırmak zor bir yöntem değil cin gelir önemli olan şey onu kontrol edebilmektir ve forumdada cin deneyimi olan kişilerde vardır.

ve sana kuran ile olayı göstereyim kuranda cinlerle alakalı sure vardır.

cinn-6
    6. Şu da gerçek ki, insanlardan bazı kimseler, cinlerden bazı kimselere sığınırlardı da, onların taşkınlıklarını arttırırlardı.

İNKARCILARIN ALLAH İLE CİNLER ARASINDA SOY BAĞI KURMASI

Onlar, kendisiyle (Allah ile) cinler arasında bir soy bağı kurdular. Oysa andolsun, cinler de onların gerçekten (azap için getirilip) hazır bulundurulacaklarını bilmişlerdir. (Saffat Suresi, 158)

İNKARCILARIN, CİNLERİ ALLAH'A ORTAK KOŞMALARI

Cinleri Allah'a ortak koştular. Oysa onları O yaratmıştır. Bir de hiçbir bilgiye dayanmaksızın O'na oğullar ve kızlar yakıştırıp-uydurdular. O ise nitelendiregeldikleri şeylerden yücedir, uzaktır. (Enam Suresi, 100)

İNSANLARIN BAZILARININ CİNLERE TAPMASI

(Melekler) Derler ki: "Sen yücesin, bizim velimiz sensin, onlar değil. Hayır, onlar cinlere tapıyordu ve çoğu onlara iman etmişlerdi." (Sebe Suresi, 41)

bir soru sormuştun cinler mağdem insanlarla irtibata geçiyor peygamber zamanında savaşlarda neden yardım etmedi gibisinden

CİNLERDEN PEYGAMBERE DÜŞMANLIK YAPANLAR VARDIR

Böylece her Peygambere, insan ve cin şeytanlarından bir düşman kıldık. Onlardan bazısı bazısını aldatmak için yaldızlı sözler fısıldarlar. Rabbin dileseydi bunu yapmazlardı. Öyleyse onları yalan olarak düzmekte olduklarıyla başbaşa bırak. (Enam Suresi, 112)

bak bunlar sureler tek tek inceleyebilirsin :)

halen ısrarla cin çağırılamaz diye yazıyorsan bişey diyemem prensip olarak bu noktadan sonra senle tartışmaya girmem önyargını kıramıyorsun çünkü.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    samurai bunu yazdı:

bulabilir hatta paranın tam olarak nerde oldugunu bile söyleyebilir..ayrıca cinlerle irtiba geçebilen tek insan Hz sülayman degildir.. cinlerin emrine girdigi tek insan Hz.süleymandır..diger insanlarda cinlerle irtiba geçip onlardan birşeyler ögrenebilir ama bedelini ödeyerek..

gaybı Allahtan başkası bilemez demişsiniz..bu olay gayb degil..gayb bilinmeyen demek..sen bilmiyosun die bu olay bilinmiyor diyemezsin..

hacı adama söylemek olayında şöyle bir tecrübem oldu bir hocam vardı çok sevdiğim bir hoca evine hırsız girmişti ve hırsıza kara nohut denilen bir yöntem yapmışlardı kara nohut olayını netten araştırabilirsin detaylarını ve hırsız dayanamayıp kendi teslim olmuştu zaten polise :)
    ama dediğim gibi kara nohut ve benzeri yöntemleri her hocayım diyen kişi yapamıyor bu hoca bile bilgisi çok çok iyi olmasına rağmen kendini aşan bir durum olduğu için başka bir hocaya yaptırmışlardı.yani burada statü olayı değiştiriyor işi...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ön yargılı değilim burda tartışırkende araştırıyorum zaten sanmaki rastgele yazıyorum .

15 20 yıl öncekadar insanlardan onlarla evlenen olduklarını da duymuştum,ama sadece duymakla kalmıştım.

bir ara şizofreni hastalarının gördüklerini sandıkları varlıkların cin olup olamayacağı sorusuda aklıma takılmıştı. (halende takılı)

verdiğin ayetlere gelince ..

"insanlardan bazıları cinlerden bazı adamlara sığınırlarda onların taşkınlıklarını arttırırlar  "

ayette önceki olaylardan bahsediliyor. ayetin tamamına bakmam lazım,sanırım cin lerin kuran dinlemeden önceki zamanından bahsediliyor.

kafamda tamam olabilir dediğim an bunu burda yazarım.

bu olay insanın mantığına kalıyor mantığı alıyorsa tamam diyor.

bu olay körü körüne bir şeye inanmama içgüdümden dolayı kaynaklanıyor.

ben bu geceyi sabaha kadar bu dersi çalışarak geçireceğim yarın delillerle gelmeye çalışacağım.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

samurai bunu yazdı:

hocanın bulmasını gec yani hoca hiç tanımadığı görmediği bilmediği 5 kişi içinden, doğru olması şart değil bir isim söylemesi bile benim için doğa üstü olacak. bunu yapan hırsızıda bulabilir diye düşünüyorum. 

eleman, 2200 den vazgecti.. aramızdaki kansızın kim oldugunu öğrensek o bile bize yeter.. bunu ona söylememiz şart değil. ama şöyle tek tek baktığın zaman bireylere hiç ama hiçkimseden beklemiyoruz böyle birşey.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

15 20 yıl öncekadar insanlardan onlarla evlenen olduklarını da duymuştum,ama sadece duymakla kalmıştım.

bir ara şizofreni hastalarının gördüklerini sandıkları varlıkların cin olup olamayacağı sorusuda aklıma takılmıştı. (halende takılı)

verdiğin ayetlere gelince ..

"insanlardan bazıları cinlerden bazı adamlara sığınırlarda onların taşkınlıklarını arttırırlar  "

ayette önceki olaylardan bahsediliyor. ayetin tamamına bakmam lazım,sanırım cin lerin kuran dinlemeden önceki zamanından bahsediliyor.

kafamda tamam olabilir dediğim an bunu burda yazarım.

bu olay insanın mantığına kalıyor mantığı alıyorsa tamam diyor.

bu olay körü körüne bir şeye inanmama içgüdümden dolayı kaynaklanıyor.

ben bu geceyi sabaha kadar bu dersi çalışarak geçireceğim yarın delillerle gelmeye çalışacağım.

evlenen tipler çıkabiliyor fakat cinle evlenmenin ne kadar mantıklı olduğunu ilerki zamanlarda anlıyorlar çünkü çok büyük zararları dokunabiliyor istediğini yapmayınca...

şizofreni hastalarının sorunu cinde olabilir psikolojikde olabilir ikisi tamamen ayrı olaydır eğer tıp ile alakalı bir sorunun varsa zaten hocadan derman bulamazsın aynı şekilde hocalık bir durumun varsa tıpta çare bulamayabilirsin.Bütün şizofreni hastaları cin görüyor demek çok yanlış olur benim bir tanıdığım vardı şizofren hastası gitmediği psikiyatri kalmadı en son bir hocaya gitti kurtuldu mesela veya hocaya gidip kurtulamayan psikiyatriye gidğip kurtulanda var :D

hacı mantık almayak bir şey değil kurandada yazıyor + büyü vs. yapılırken cinler işin içine giriyor yani insan kendi yapmıyor büyüyü bir nebze cinlere yaptırıyor... bazı muskalar mesela direk cinlerle alakalıdır.ve İslamiyette bunun aksi yok zaten kurandada yazıyor sadece az bişey bulduklarımı yazdım sana hatta şunuda araştır islamiyette havvas ve cifir ilmi vardır bunları araştırırsan zaten herşey çıkar önüne bu konuda.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    DePReS bunu yazdı:

Juba bunu yazdı:

saçma sapan konuşmayın a.k koskoca adamlarsınız hacıyla hocayla olucak iş değil bu boşa para veriyosunuz o dürzülere.

aynen katılıyorum ve henüz yaşım küçük olmasına rağmen bunların saçma sapan şeyler oldunu biliorum...

tamam işte demek istediğim bu :D para alan dürzülere gitmeyin bu işi gerçekten yapacak insan PARA ALMAZ. benim için bir dua et der geçer sadece işi paraya dökene yaklaşmayın bile.
    sen o hocaya verdiğin parayı bana ver senin 7 ceddinin ne halt yediğini bulurum valla :D:D

2500 ytli de sevgi içimizde diyerek hissetmişsinizdir umarım :)

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

erkan07 bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

Sebe

ama sen hala inatla hocalardan yada işin ehli kişilerden bahsediyorsun.

bunlar kimki başka boyuttaki varlıklarla temasa geçebilsin???

sofuluk taslayıp "ben-senden-daha-kutsalım" triplerinde olanıdamı var cinlerin?

bu ne kendini beğenmişlik bikerede geliverse be ? hı? 

evet yeni kapımızı bulduk arkadaşlar cinler gelmiyor çünkü sebebi cinler bizim gibi ayaktakımına gelmezlermiş

bende diyorum niye gelmiyorlar

bassinyourface
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

bütün kötülüklerin anası islamdır diyen zihniyet /şahıs..

inanmadığın için (sana)  bu konuda takılamayacağım varsa derdin acın yaran .

siyaset meydanına buyur. (güçlü olduğun konuda gel birileri gibi ahanda belge diyip kendini kçük düşürme )

Toplam Hit: 25245 Toplam Mesaj: 91