folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Kez Aklım Bana Yetmio

İlk Kez Aklım Bana Yetmio

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Müritler hayatımın karar aşamasındayım we fena helda bu karar adına bunaldım bildiğiniz üzere bankacıydım ama haftalık 13 saat fazla mesaiyi kaldıramadım we istifa ettim ayrıca 10 yıldır tek yaşıorum şimdi bu karar için gelen iş tekliflerinide reddediorum.Bu arada yıllardır aklımın bi köşesinde tuttuğum fotomodellik için çok iyi bi ajanstanda teklif aldım.Şu 2 seçenekten hangisini uygulasam mantıklı olanı yapmış olurum

1- ya ailemin yanına döncem bu 10 yıllık ayrılık biticek we orda iş bakıcam (ki 10 yıldan sonra alışamama korkum war)

2-ya da buda hem gelen iş tekliflerinden birini kabul edip yanında da modellilk yapıcam yaşam sandartlarımı yükselticem (modellere halkın nasıl baktığıda korkutan kısmı)

2 seçeneğinde olumlu we olumsuz yanları war sanırım ben kararı wericek olduğumdan net olarak göremiorum mantklı olan nedir  3 haftadır düşün düşün sıyırcam

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

1'i secersen hayattan da istifa etmiş gibi olursun

2'yi seçersen hayatı dolu dolu yaşarsın..üstelik modelliğe kimse senin bahsettiğin türden bakmıyor rahat ol.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

iMPaLa bunu yazdı:
    -----------------------------

1'i secersen hayattan da istifa etmiş gibi olursun

2'yi seçersen hayatı dolu dolu yaşarsın..üstelik modelliğe kimse senin bahsettiğin türden bakmıyor rahat ol.

ewet sanki 1 i seçersem hayatımda ilk kez yenilgiyi kabul etmiş gibi olucam 2deki dediğimde saçmlık aslında ama dün 1 arkadaşım sen ewlenmicekmisin insanlar nası bakıo biliomusun ws gibi salakça şeyler söledi aklım iice allak bullak oldu

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

ewlen

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

bence ailene dön

yıkılma sakın !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

cem adrian dinle o arada kararını verirsin :)

1.si evet kendi ayaklarının üstünde bi süre durdukdan sonra tekrar baba ocağı biraz ters düşebilir. yani sonuçta senin burda kurduğun bi hayat, yaşam tarzın var. oraya gidince bunu tekrar inşaa etmek zorunda kalabilirsin.

2.si bi modellik var bide modellik var. ikisinden biri o arkadaşının dediğine çıkabilir.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

2. seçenegin daha mantikli, şayet fotomodelligi profesyonel olarak yapmak istiyorsan, baska bir işin yaninda extra olarak yapmaman gerek diye düsünüyorum.

Ama hobim diyorsanda dedigim gibi 2. seçenek en mantiklisi...

Parlayan bizi paylar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

ukalaca olcak biraz ama hayatta kararlarını kendin verdiğin başkalarının söylediklerine kulak asmadığın sürece güçlüsündür ! içinden ne geliyosa onu yap..en doğrusu o dur. hata yapsanda kendin mutlu olsan da kendinsin..bence takılma başkalarının soylediklerine. sonuçta seni en iyi sen biliyor !

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ewlenemem çünkü ewliliğe inanmayan biriyim

ailem felaket derecede serbesttir ki ben babamla yaşıcam oda benim için deli olur ama işte nolursa olsun aile yanı

ben bu teklii kendi hakkımla aldım ki sadece bi ajanstan gelmedi bu konuda ilk modelliği annem aklıma sokmuştu o konuda da içim rahat ama işte seçemiorum seçemedikçe de kafayı yiyorum

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

iMPaLa bunu yazdı:

ukalaca olcak biraz ama hayatta kararlarını kendin verdiğin başkalarının söylediklerine kulak asmadığın sürece güçlüsündür ! içinden ne geliyosa onu yap..en doğrusu o dur. hata yapsanda kendin mutlu olsan da kendinsin..bence takılma başkalarının soylediklerine. sonuçta seni en iyi sen biliyor !

ukalaca olmasından deil aslında yani inan bana 3 haftadır yemeden içmeden kesildim 52 kiloydum oldum 46 kilo yani gerçektn felaket aradayım :S

dewdim dewrildim geldim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

türkiyede yaşıyorsun.işinde okadar iyi değil.ailenin yanına dönmeni tavisye ederim.10 yıl olmuş değişiklik olur onlarda seni eski sen olarak bulamaz tabi eski çevrende değşir.aldıgın kültür farklılığıda orada daha iyi işler yapman yardımcı olabilir.bence git sıkılrsan tekrar kımıldar atlarsın otobüse..ne kaybedesinki.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 9913 Toplam Mesaj: 90