İlk Kez Aklım Bana Yetmio
-
arkadaşların söylediklerinede nazar-ı dikkate alarak benimde düşüncem şu yönde.
1nci seçenek sadece sana değil kim olsa zor gelir. ailenleykende nekadar rahatda olsan yalnızken olduğu kadar rahat değilsindir. o nedenle birinci seçeneğide tavsiye etmem.
2nci seçeneğe gelince de arkadaşların bahsettiği gibi türkiyede fotomodellik yoktur. açık büfe vardır lafına katılıyorum. burası türkiye. senin içinde olmasada zaman içerisinde edineceğin iyi(!) bir arkadaş yüzünden sende kötü damgası yersin. o nedenle fotomodelliği benim tavsiyem profesyönel olarak asla düşünme. sen bulunduğun yerde kal, güzel güzel işini yap. yanında sadece hobi olarak ufak çaplı fotomodellik yap. benim kuzende fotomodellik yaptı. ne halt olduğunu hep ondan dinledik. kendisi nekadar iyi de olsa, kötü bir arkadaş olayı bitiriyo ve netekim de biz örneğini gördük.
3ncüsü olarakda, bence sen kimseye danışma. senin ihtiyacın olan şey sadece biraz cesaret. kendin yaptığın hiçbişeyden pişman olma, pişman olacağın şeyi de yapma mantığı çerçevesinde herzaman kendi kararlarını ver. benim gördüğüm senin kafan karışık değil, aslında 2nci seçeneği istiyosun ama cesaret edemiyorsun.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Öncelikle yazdıklarımı hiç anlamadığını düşünüyorum.
Model olmak istemen yada seninle ilgili birşey demedim. Modellerin türkiye gerçeğindeki durumunu aktardım. Burda seni yargılayan yada kötüleyen bir durum yok.
Her insanın hayatında çok kasvetli ve zorlu dönemler vardır, anlayabiliyorum.
Ama geri dönme konusunda net düşüncem dönmenin çok çok zor olacağı ve alışamayacağındır. Bunu bir erkek olarak iyi bilirim çünkü.
Bankacısın. İşini seviyorsan biraz fazla çalışmak zaman zaman yorar. Ama emin ol boş durmak düşünmene en büyük sebep.
Yoksa kesinlikle ve kesinlikle yargılamıyorum ama lütfen şunu da unutma;
Düşüncelerin sonu yoktur. Karar en kısa ve acısız yoldur.
deminki cwp tek sana deildi k.bakmaherneyse ewet belkide şuanda rüyamda bile bu konuyu görüo olmamdan bu kadar kastım ama işin içinde ailede war gideceğim yer gelişmiş bi yer ama dediğim gibi yapabilrmiyim dönebilirmiyim korkusu war çünkü yenilgi olarak sayıp bana gülecek bi insanda war offf
-----------------------------Önemli değil.
Vakıfbank'a gir gireceksen çok işim oluyor.
Müdür yada yüksek statüde olursan daha iyi olur ek not olarak ileteyim .:))
-
aslnda ben ikisinide istiorum babama 1.5 yıldır yanıma taşın diorum yapamam dio babam yanımda olsa zate kafamın karışıklığı kalmıcak yani onun yanında kalmayı tabiki istiorum bende ona düşkünüm burda bu işide yapmak istiorum bir sabah uyanıorum ben geri gidiorum diorum ertesi sabah hayır diorum şuan hayallerim mi ailem mi diorum o yüzden yazdım burayada yoksa bu kadar özeli açmayı bende sewmiorum ama bulabilseydim cewabı sanırım bu 3 haftada bulurdum ,(
-
ya kızım ailenin yanına gidip beraber yaşayacağınız şehirde niye foto-modellik yapmıyosun? ne kadar saçma sapan şeylere takılıyorsunuz.
-
knuckleduster bunu yazdı:
ya kızım ailenin yanına gidip beraber yaşayacağınız şehirde niye foto-modellik yapmıyosun? ne kadar saçma sapan şeylere takılıyorsunuz.
bunun cwbı iş imkanı olabilir mi??? senin saçma dediğin şey beni bitirdi daha saygılı konuşmanı öneririm -
30 undan sonra ne iş yapcan demiştim ???
-
o zaman ailen yanına gelecek bu kadar basit. gelemiyorsa sen ailenden uzak kalmaya devam edeceksin, belki bir gün gelirler. ha bence bi de fotoğrafını koy buraya, o kadar güzel fln değilsen veya kendi paranı kazanamamayı kendine yedirebilecek bi tipsen ailenin yanına da gidebilirsin. seçim yapması çok kolay bi durumdasın irwa'cım, 3 hafta boşuna yormuşsun kendini.
-
yasin_55 bunu yazdı:
şimdi bi yanlı anlama war sanırım ben sadece modellik yapıcam demedim seçeneğin 2. ya burdak iş tekliflerinden birini kabul edicem we modelliğide yapıcam demiştim 30dan sonra normal işe dewam ederim die düşündüm -
irwa bunu yazdı:
yasin_55 bunu yazdı:
şimdi bi yanlı anlama war sanırım ben sadece modellik yapıcam demedim seçeneğin 2. ya burdak iş tekliflerinden birini kabul edicem we modelliğide yapıcam demiştim 30dan sonra normal işe dewam ederim die düşündüm
-----------------------------ben o iş tekliflerini de modellik olarak yorumlamıştım. anladım.
-
Hayatını kenidi adına yaşarsın...
İşsiz, çalışmadan yaşamak insanı çok yıpratır...
Kendine bir sevgi veya sevgili bul...
BAğımsız yaşamaya alışmış birine aile yanında yaşamak zor gelebilir...