folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Kez Aklım Bana Yetmio

İlk Kez Aklım Bana Yetmio

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

HannibALgan arkadaşın dediği gibi biz sana akıl veremeyiz sadece tecrubelerımızı paylasırız sana bıraz olsun fıkır vermek ıcın. senın yasadıgının benzerını yasadım 2 yıl once 2000 yılında evden ayrıldım okuldu işdi derken eve bayramdan bayrama yolumdustu. en son 2 yıl once aılem yanıma geldı o gun bu gundur yanımda ne kadar sıkmasalarda boguldugumu hıssedıyorum. cunku karsınızda enegelınız olmasada aıle yanında yasıyorsunuz ve ne olursa olsun aıle dedıdımı sorumluluk demektır kurallar demektır(ne kadar olmadıgını dusunsekde". Misal bır yere gıdeceksın maddı manevı anlamda sorunun yok ama onları yanlız bırakıp gıtmek vıcdanına uymuyor. Yada bazı zamanlarda yanlız kalmaya ıhtıyacın oluyor kafa dınlemeye... ama boyle bır sansın yok senı sevdıklerınden senın onlarla paylasmanı beklıyorlar ıyı nıyetlerınden ama senı farkında olmadan boguyorlar (benım gıbı yanlızlıgı sevıyor ısen bogulur gıdersın). lafın kısası ozgurlugune yanlızlıga duskunsen aıle yanına donme cunku ıstekı 15 saatlık mesaıyı ararduruma gelıyorsun. Modellık ısıne gelınce dedıgın gıbı ınsanların bakısları bır yana sana yaklasmaları bıle farklı olacadır acı gercek ne yazıkkı... Bunlar benım tecrubem ve dusuncelerım herkese uymaya bılır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Ya da 3. bir seçenek,kafana silahı dayayıp seçim süreni hızlandırabilirim.Bu sıralar tck'nın 82/b maddesinden yargılanıp 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alasım var.Bu yüzden tetiği çekebilirim de belli olmaz.Hayatı ile ilgili kararlarını tanımadığı adamların fikirlerine sunarak belirlemeye çalışanları sevmem.Samimiyetsiz gelir.Sanki güzelim,modellik teklifleri geliyor demek için açılmış bir konu gibi duruyo ki ikinci seçenek havada kalıp maksat belli etmsin diye ilk seçeneğin bariz zorlama olduğunu seziyorum.Bilmem,belkide yanılıyor olabilirim ne dersin ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

modelligin birsuru dali var, ne modelligi yapicaksin ?

buyuk bir organizasyonda birinci secilip sonra hicbirsey yapamayabilirsinde bircok ornek var benim arkadasimin kardeside ayni sekil.

birde ne hatunlar var isin o tarafinada bak. ailenin yanina donersen surdan kalk suraya yat deseler bile ters gelebilir kisilik meselesi o yuzden kendi kararini kendin ver

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kadın aklı,şaşırmadım.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------

Kadın aklı,şaşırmadım.

ya bi rep butonu yapmadın gitti ha..

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

ana gibi yar baba gibi diyar olmaz

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

git ailenin yanına. seçenek 1 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

Müritler hayatımın karar aşamasındayım we fena helda bu karar adına bunaldım bildiğiniz üzere bankacıydım ama haftalık 13 saat fazla mesaiyi kaldıramadım we istifa ettim ayrıca 10 yıldır tek yaşıorum şimdi bu karar için gelen iş tekliflerinide reddediorum.Bu arada yıllardır aklımın bi köşesinde tuttuğum fotomodellik için çok iyi bi ajanstanda teklif aldım.Şu 2 seçenekten hangisini uygulasam mantıklı olanı yapmış olurum

1- ya ailemin yanına döncem bu 10 yıllık ayrılık biticek we orda iş bakıcam (ki 10 yıldan sonra alışamama korkum war)

2-ya da buda hem gelen iş tekliflerinden birini kabul edip yanında da modellilk yapıcam yaşam sandartlarımı yükselticem (modellere halkın nasıl baktığıda korkutan kısmı)

2 seçeneğinde olumlu we olumsuz yanları war sanırım ben kararı wericek olduğumdan net olarak göremiorum mantklı olan nedir  3 haftadır düşün düşün sıyırcam

Dedigin şeyleri ya yaşadım yada yaşıyan yakın arkadaşlarım var...

1)Aile yanına dönünce inanılmaz sorunlar yaşıyıcaksın bunu söyliyim çünkü aile ne olursa olsun kuralcıdır.

2)Benim çok yakın bir arkadaşın model aynı zaman da kendi çalıştıgı ajansında yöneticilerinden malesef iki işi bir arada yapman 13 saatlik mesaiden çok daha zor bunun sebepleri

A)Model olmak sadece dış güzelligin yanında belli disiplinleri de gerektiyor.

B)Dandik 1 dk reklam için 5-6 saat kapıda bekletilebilirsin,bir dizi çekimi gece 4-5'e kadar sürebilir ve sen o dizi de 10 sn görülüceksindir.Bunlarıda düşün

3)Bir kagıt al artıları ve eksileri bir yere yaz ve topla hangisi çoksa onu sec

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bi resmini gönder de ona göre karar verelim =P

ayaklarının üzerinde durmaktan başka hiçbir seçenek daha hafif bir "keşke" vermez sana

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:

büyük konuşma deil sadece ewliliğe inanırsam bunu yapabilirim ki ben ailemden ayrılırken 13 yaşındaydım oldum 23 tamamen kendi kararlarımla büyüdüm yani hatalarımın ya da doğrularımın hepsi bana ait karar weremedikçe kendime kızıorum 2 hafta dışarı adım atmadım ewe hapsettim kendimi ama sanki daha çok 2. seçenek mantıklıgibi :S

Hacı neden, nasıl ayrıldın? Ailen nerede? 10 sene kendi kararların doğrultusunda hayatını devam ettirdin sanırsam... 10 sene boyunca hiç bir hayatında pişman olacağin bir hata yapmadıysan, bundan sonrada yapmazsın... Bundan sonrada kendi aklını kullan... Biz birşey söylesek ve yanlış yola düşersen bizden bilirsin... İyi olursa kendinden bilirsin...

Toplam Hit: 9911 Toplam Mesaj: 90