İlk Kez Aklım Bana Yetmio
-
bence bu hayata 1 defa geliyosun. hayatını dolu dolu yasa ilerde yaşlandıkca pişman olabilirsin... gençliğinin tadını çıkar ve istediğin mesleği sec...
ben olsam 2. sini secerdim
-
Konu niye hortladı ki:D
-
Bence, Babanın evine dön. İkinci seçenek yol değil.
-
Aklın sana yetmiyosa kalbinin sesini dinle
-
konuyu martta açmıştım sağlam şekilde kafam karışmıştı sonra babamla durumu açık açık konuştum oda dönersem mutsuz olucağıma inandı we kalmamı istedi burda kafa karışıklığım içinde yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim ,)
-
ailen ve senin için hayırlı olsun kararın.
-
madem 10 yıldır kendin yaşıyosun dönme bence.. iyi bir ajansta çalışırsan öyle bir sıkıntı olmaz mein ol bana gelen iş dırsatlarını iyi değerlendir benm sana kişisel tavsiyem bu kadar olur. zaman zaman hep zorlanıcaksın.. bu verdiğin kararlar hayatını şekillendiricek yine unutma. ben sana güveniyorum bi mürid olarak :)) hadi eyw.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
başkalarına sormak karar vermeni daha da güç duruma sokacaktır. şunuda bil ki sçeeneklerden hiç birisi ölüm yada kalım meselesi değil. İkisinin de artıları var ikisinin de eksileri var. Ailenin yanına gittin diyelim uyum sağlayamadın dönersin geriye bir iş bulursun devam edersin bu zor bir şey değil. Modellik falan seçersin ne bilim en iyi bildiğin işi yaparsın orası sana kalmış ta tek sorun ne biliyormusun. Asıl nerede mutlu olacağındır. Kalbin hangisine biraz daha meyilli ise onu seç derim. Sonuçta ikisinin de dönüşü var. Merak etme yaşın küçük yani daha önünde yaşayacağın çok şey var. Hangi yolu seçersen seç önüne daha bir çok fırsat çıkacak.
+1 " başkalarına sormak karar vermeni daha da güç duruma sokacaktır" "senin hayatın senin kararların" -
Kjunior bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
başkalarına sormak karar vermeni daha da güç duruma sokacaktır. şunuda bil ki sçeeneklerden hiç birisi ölüm yada kalım meselesi değil. İkisinin de artıları var ikisinin de eksileri var. Ailenin yanına gittin diyelim uyum sağlayamadın dönersin geriye bir iş bulursun devam edersin bu zor bir şey değil. Modellik falan seçersin ne bilim en iyi bildiğin işi yaparsın orası sana kalmış ta tek sorun ne biliyormusun. Asıl nerede mutlu olacağındır. Kalbin hangisine biraz daha meyilli ise onu seç derim. Sonuçta ikisinin de dönüşü var. Merak etme yaşın küçük yani daha önünde yaşayacağın çok şey var. Hangi yolu seçersen seç önüne daha bir çok fırsat çıkacak.
+1 " başkalarına sormak karar vermeni daha da güç duruma sokacaktır" "senin hayatın senin kararların"
-----------------------------+1 ama tavsiye genede iyidir...
yerinde olsam 2. yi seçerdim ama genede sen bilirsin bi ailene uğra 1 ay takıl orda duruma bak farklı çözümde vardır elbet 2 nüshayla sınırlı değildir.