folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Kez Aklım Bana Yetmio

İlk Kez Aklım Bana Yetmio

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

sen takıl öle bişiy olmaz

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

Müritler hayatımın karar aşamasındayım we fena helda bu karar adına bunaldım bildiğiniz üzere bankacıydım ama haftalık 13 saat fazla mesaiyi kaldıramadım we istifa ettim ayrıca 10 yıldır tek yaşıorum şimdi bu karar için gelen iş tekliflerinide reddediorum.Bu arada yıllardır aklımın bi köşesinde tuttuğum fotomodellik için çok iyi bi ajanstanda teklif aldım.Şu 2 seçenekten hangisini uygulasam mantıklı olanı yapmış olurum

1- ya ailemin yanına döncem bu 10 yıllık ayrılık biticek we orda iş bakıcam (ki 10 yıldan sonra alışamama korkum war)

2-ya da buda hem gelen iş tekliflerinden birini kabul edip yanında da modellilk yapıcam yaşam sandartlarımı yükselticem (modellere halkın nasıl baktığıda korkutan kısmı)

2 seçeneğinde olumlu we olumsuz yanları war sanırım ben kararı wericek olduğumdan net olarak göremiorum mantklı olan nedir  3 haftadır düşün düşün sıyırcam

1

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:

Kadın aklı,şaşırmadım.

ya bi rep butonu yapmadın gitti ha..

hakkat öyle

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bence 1i seçme kesinlikle ama modellikte gerçekten sıkıntı yaratır yani yanlış anlaşılma olmasın ben şundan bahsediyorum birgün çocuğun olurda mayo kataloğunda resmini görürse sıkıntı olur sen nasıl yetiştirirsen yetiştir çocuğunda nasıl olursa olsun erkek çocukları annelerine karşı hep gericidir oyüzden onuda tavsiye ediyorum diyemem

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir
    emir's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    ---------------------------

1- ya ailemin yanına döncem bu 10 yıllık ayrılık biticek we orda iş bakıcam (ki 10 yıldan sonra alışamama korkum war)

2-ya da buda hem gelen iş tekliflerinden birini kabul edip yanında da modellilk yapıcam yaşam sandartlarımı yükselticem (modellere halkın nasıl baktığıda korkutan kısmı)

2 seçeneğinde olumlu we olumsuz yanları war sanırım ben kararı wericek olduğumdan net olarak göremiorum mantklı olan nedir  3 haftadır düşün düşün sıyırcam

----------------------------

Ailenin yanına dönme 

İş teklifini kabul et ama işteklifi ve modellik arasına birşey daha sıkıştır = evlen tabi muhakkak bu iş dile kolaydır ama eminim yapılacaklar listendedir sonrasında fotomodellik yaparsın hem kendi paranı kazanırsın hem eşin çalışı refahınız yükselik 1 sene 2 sene sonrada bir çocuk sahibi olursun annen baban sevinir yaşam standartında şartların üzerine şaha kalkar bizim ufaklıkta adam akıllı bir okula gider güzel bir eğitim alır fotomodelliğe eşin izin verirse etrafa halt yemek düşer ayriyeten sen o zmanaa kadar çoktaan sevileceğin bir muhite çıkarsın bilem

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

Hangi seçenegi tercih edecegini adın gibi biliyosun, o tercihten vazgeçmeyeceginide.. 

Hangi seçeneğe abanırsak içini rahatlatabiliriz onu söyle çaktırmadan..

TBT müritleri sayısız senaryo kapasitesine sahiptiri, yeterince motive olursun ''zaten önceden seçtigin' kararın için..

şeyini şeyettiğimin şeyi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

S-E-R-H-A-T bunu yazdı:

Hangi seçenegi tercih edecegini adın gibi biliyosun, o tercihten vazgeçmeyeceginide.. 

TBT müritleri sayısız senaryo kapasitesine sahiptiri, yeterince motive olursun ''zaten önceden seçtigin' kararın için..

sen benim kişilik karakter analizimden ziyade burdaki konuya yönel bence ayrıca zaten bi karar wermiş olsaydım buraya yazmazdım sen şimdi böle ukala we saçma bişe yazınca noldu ne çaktırmamsı ne rahatlaması insn gibi cwp wermiceksen hiç yazma dert anlatıorz şurda

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

S-E-R-H-A-T bunu yazdı:

sen benim kişilik karakter analizimden ziyade burdaki konuya yönel bence ayrıca zaten bi karar wermiş olsaydım buraya yazmazdım sen şimdi böle ukala we saçma bişe yazınca noldu ne çaktırmamsı ne rahatlaması insn gibi cwp wermiceksen hiç yazma dert anlatıorz şurda

yahu insan gibi cevap verdik nedir bu liseli kız tripler bacımi?

yardım istemişsin cevabını kendimizce yazdık. bilinç altının seçtigi bi seçenek var ve konuyu bir foruma yazman o seçenege dair güçlü veriler ve destek alıp onu uygulamaya sokmak.

bunun neresi kişilik analizi, ukalalık ve insan gibi olmayan bir cevap?

triplere girecekseniz konu açmayın yardım istemeyin, begenmediginiz cevap gelince ''yazmayın'' diye artizlik yapmauın. başka yerde tatmin edin kendinizi.

şeyini şeyettiğimin şeyi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

S-E-R-H-A-T bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

S-E-R-H-A-T bunu yazdı:

yahu insan gibi cevap verdik nedir bu liseli kız tripler bacımi?

yardım istemişsin cevabını kendimizce yazdık. bilinç altının seçtigi bi seçenek var ve konuyu bir foruma yazman o seçenege dair güçlü veriler ve destek alıp onu uygulamaya sokmak.

bunun neresi kişilik analizi, ukalalık ve insan gibi olmayan bir cevap?

triplere girecekseniz konu açmayın yardım istemeyin, begenmediginiz cevap gelince ''yazmayın'' diye artizlik yapmauın. başka yerde tatmin edin kendinizi.

trip ws deil tüm cwplarımı okursan zaten hergün değişen bi karar olduğunu yani kararsızlığı görebilirsin bende deminde yazdığım gibi meraklısı deilm özel hayatı açmanın sonuçta ailemin yanından ayrılma tecrübem war ama geri dönme tecrübem yok bu yüzden akıl istedim zaten ki deneyimlerini paylaşanlarda oldu

benim kızdığım cwbı biliosun ws die emin konuşman ben bilsem 3 haftadır düşünüp düşünüp 6 kilo ciwarı wermezdim ya da yemeden içmeden kesilmezdim benim cwbım belli olsa ben bunu yapmayı planlıorum sizce nasıl derdim aradayım seçimimde yardımcı olun benim göremediğim bişi warsa siz söyleyin demezdim

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

model olup ne yapicaksin ?

kendimden ornek vereyim , ben 85 dogumluyum . 16 yasindan beridir egitim diye ailemden ayri yasiyorum , baska bir ulkedeyim , onlar turkiyede. Kardesim ben giderken 5 yasindaydi simdi 12 yasinda kerata . boyu bana yetisecek . Senede 3 kez gorebilme imkanim var en cok . bazen 1 kere gordum sende . eve gitmeyelide 2,5 sene oluyor.  Ne bilim evimi ozledim , evimde yemek yapmayi , kardesimle top oynamayi . aile onemlidir bir yerde, yasadigim semti bende sevmiyorum mesela ama isin icinde ana baba kardes olunca insan ozluyor , obur sene sonu ingiltereye master icin basvuru yapicam , evimdem yine uzak olucam buyuk ihtimalle . Ama senin sansin varsa bence git ( kariyer,daha iyi maas , aile gecindirme hibi sikintilarin yoksa tabi) . her gordugunde annensinin babasinin daha yaslanmis olmasida uzuyor insani cunku gormuyorsun uzun zamandir ve her gordugunde senden uzaklasiyorlar  .

24 yasindan sonra yapicagin tek is evlenmektir , hayat luksun yukselse ne olucak , en cok 5-6 sene daha gencligin olucak . o luks sana aile , mutluluk getirecekmi o da onemli . sahsen ben olsam aile secerdim . gerci seneye ne olur , kafamdaki dusunceler hangi yonde degisir bilemem . ama bildigim 2 sene onceki aklim ve hayat gorusum simdiki ile ayni degil her konuda .

secim yinede senin ...

modellik demisken , 4 yasinda iken benim kardese bebek giyimi icin katalok modelligi teklifi sunmuslardi , anneme . Babam nazar deger diye karsi cikmisti :)

Toplam Hit: 9914 Toplam Mesaj: 90