folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Kez Aklım Bana Yetmio

İlk Kez Aklım Bana Yetmio

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:
    -----------------------------

Hayatı ile ilgili kararlarını tanımadığı adamların fikirlerine sunarak belirlemeye çalışanları sevmem.Samimiyetsiz gelir.Sanki güzelim,modellik teklifleri geliyor demek için açılmış bir konu gibi duruyo ki ikinci seçenek havada kalıp maksat belli etmsin diye ilk seçeneğin bariz zorlama olduğunu seziyorum.Bilmem,belkide yanılıyor olabilirim ne dersin ?

İmza.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

recobaba bunu yazdı:

Blackjack bunu yazdı:

Hayatı ile ilgili kararlarını tanımadığı adamların fikirlerine sunarak belirlemeye çalışanları sevmem.Samimiyetsiz gelir.Sanki güzelim,modellik teklifleri geliyor demek için açılmış bir konu gibi duruyo ki ikinci seçenek havada kalıp maksat belli etmsin diye ilk seçeneğin bariz zorlama olduğunu seziyorum.Bilmem,belkide yanılıyor olabilirim ne dersin ?

İmza.

imza x2

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

cok sağlıklı ve sakin kafayla düşü < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ;nmen lazım nıhayetınde kısmetın senı nereye sürükleyecek bilemezsin ama modellik madem hevesin birazda onun peşinden koş lakin herşeyini düzene sokmadan karar verme yoksa acıkta kalırsın bu sefer daha kötü bi duruma sürüklenebilirsin. hani mutlu olacağın işi yap dicem klasik bi klişe laf olacak ama öyle

dipnot: sen düzgünsen kişilik olarak modellikte insanların nasıl baktığını önemseme insan kötü ise heryerde yapacağını yapar lakin başta aile ile sorun yaşarmısın belki onu düşünmek lazım bi ikinciside hiçbir kararın seni tamamıyle huzura yada huzursuzluğa götürmez sonucta verdıgın karar sonrasında düşünsen bile aklına gelemeyecek belki farklı kısmetlerde yaşayacaksın o verdiğin kararın ardından ve ozamanda bu şekilde belki kararsızlıkta bırakacak seni. cok kafana takma herşey olacağına varır yani ne kadar düşünürsen okadar paranoyaya vurursun işi belki (;

hakkında hayırlısı hocam ((: 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

yaşadığın yeri bilmiorum ama çalıştığın şehir yaşadığın şehir den büyükse geriye dönüşte büyük sıkıntılar seni bekliyor ailen ne kadar serbest olursa olsun dışarda yaptığın özgür,serbest davranışlarını ailenin yanında istesende yapamazsın, ayrıca belli bi yaşa kadar çalışmıssın belli bi iş tecrüben var gideceğin il küçükse iş umudun da küçük olur etrafında sen evlenmicen mi diye kafanı karışıtıranlar olabilir.bence hayatı akışına bırak hem işine bak hem modelliğini yap belki modelliği 3yıl bilemedin 5 yıl yaparsın ama ilerde yaşlandığında geriye dönüp düşündüğünde keşke yapsaydım dersen o işte insana biraz koyuyo ; düşüncek kafayı sıyırcak bişey yok ikinciyi seçiceksin...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

aille ile büyük uyum sorunun olacaktır.Özgür, rahat, başına buyruk olamayacaksın.Tek bildiğim bu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

2. uygula bence :D Türkiye model görsün.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Eğer ki küçük şeylerden mutlu oluyosan 1.

Ben daha hayatımı yaşamadım diyosanda 2.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

ben 13 yaşımda ailemden ayrılıp tek başıma yaşasaydım, hayata atılsaydım helede bayan olsaydım kralına hayat dersi verirdim şuan.

tmm tmm güzelsin abla ; )

şeyini şeyettiğimin şeyi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

S-E-R-H-A-T bunu yazdı:

ben 13 yaşımda ailemden ayrılıp tek başıma yaşasaydım, hayata atılsaydım helede bayan olsaydım kralına hayat dersi verirdim şuan.

tmm tmm güzelsin abla ; )

:))))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

başkalarına sormak karar vermeni daha da güç duruma sokacaktır. şunuda bil ki sçeeneklerden hiç birisi ölüm yada kalım meselesi değil. İkisinin de artıları var ikisinin de eksileri var. Ailenin yanına gittin diyelim uyum sağlayamadın dönersin geriye bir iş bulursun devam edersin bu zor bir şey değil. Modellik falan seçersin ne bilim en iyi bildiğin işi yaparsın orası sana kalmış ta tek sorun ne biliyormusun. Asıl nerede mutlu olacağındır. Kalbin hangisine biraz daha meyilli ise onu seç derim. Sonuçta ikisinin de dönüşü var. Merak etme yaşın küçük yani daha önünde yaşayacağın çok şey var. Hangi yolu seçersen seç önüne daha bir çok fırsat çıkacak. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
Toplam Hit: 9915 Toplam Mesaj: 90