İlk Kez Aklım Bana Yetmio
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
bi resmini gönder de ona göre karar verelim =P
----------------------------- -
fenerist07 bunu yazdı:
recobaba bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
Hayatı ile ilgili kararlarını tanımadığı adamların fikirlerine sunarak belirlemeye çalışanları sevmem.Samimiyetsiz gelir.Sanki güzelim,modellik teklifleri geliyor demek için açılmış bir konu gibi duruyo ki ikinci seçenek havada kalıp maksat belli etmsin diye ilk seçeneğin bariz zorlama olduğunu seziyorum.Bilmem,belkide yanılıyor olabilirim ne dersin ?
-----------------------------İmza.
-----------------------------imza x2
-
Bkz: Kimden ne Öğreneceksin?
-
KroBey bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
recobaba bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
Hayatı ile ilgili kararlarını tanımadığı adamların fikirlerine sunarak belirlemeye çalışanları sevmem.Samimiyetsiz gelir.Sanki güzelim,modellik teklifleri geliyor demek için açılmış bir konu gibi duruyo ki ikinci seçenek havada kalıp maksat belli etmsin diye ilk seçeneğin bariz zorlama olduğunu seziyorum.Bilmem,belkide yanılıyor olabilirim ne dersin ?
-----------------------------imza x2
----------------------------- -
( ..Olaya realist olarak bakarsak yıllardır burda olmama ve tahribat.com u inanılmaz derece savunmama ve sevmeme rağmen ) Hayatına forum sitesinden yön vermek isteyen biri olarak mı görmeliyim seni yoksa sadece kafası karışık biri olarak mı bunu ayırt edemedim.
1- Eğer kafan karışıksa onu burda toplayamazsın.
2- Türkiyede fotomodellik diye birşey yoktur, açık büfe diye birşey vardır.
3- 10 seneden sonra bir bayanın ailesinin yanına dönmesi demek adamın tekinin kendini ırakta canlı bomba yapıp patlatması gibi birşeydir.
Hayat senin hayatın ama onun çeperlerini iyi bellemen gerekmekte bence.
-
Blackjack bunu yazdı:
Ya da 3. bir seçenek,kafana silahı dayayıp seçim süreni hızlandırabilirim.Bu sıralar tck'nın 82/b maddesinden yargılanıp 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alasım var.Bu yüzden tetiği çekebilirim de belli olmaz.Hayatı ile ilgili kararlarını tanımadığı adamların fikirlerine sunarak belirlemeye çalışanları sevmem.Samimiyetsiz gelir.Sanki güzelim,modellik teklifleri geliyor demek için açılmış bir konu gibi duruyo ki ikinci seçenek havada kalıp maksat belli etmsin diye ilk seçeneğin bariz zorlama olduğunu seziyorum.Bilmem,belkide yanılıyor olabilirim ne dersin ?
en bata ben burda tüm samimiyetimle müridlerinde samimiyetine güwenerek aklımdaki karmaşayı soruorum çünkü insan kendi başına gelince bişeyleri göremiyo ama sen bu konuya böle saçma bi açıdn nası yaklaşabildin ben onu merak ediorum kimseye bişi anlatmaya çalştığım yok burda beni yüzyüze tanıyan müridlerde war sor bakiim nasıl birymişim böle şeylerle işim olurmuymuş????düzgünce aklımdakileri aydınlatmaya çalışıcaksan başımın üstüne yoksa buraya yazma....
-
8mm bunu yazdı:
( ..Olaya realist olarak bakarsak yıllardır burda olmama ve tahribat.com u inanılmaz derece savunmama ve sevmeme rağmen ) Hayatına forum sitesinden yön vermek isteyen biri olarak mı görmeliyim seni yoksa sadece kafası karışık biri olarak mı bunu ayırt edemedim.
3- 10 seneden sonra bir bayanın ailesinin yanına dönmesi demek adamın tekinin kendini ırakta canlı bomba yapıp patlatması gibi birşeydir.
tekrar we tekrar sölüorumki benim kafamın karışık olabilir zaten ben benim göremediğim yanlar we tecrübeler için bu konuyu açtım siz insanları yargılamaya çalışıosunuz ewet babam benim için herşeyden önemli köyde falanda yaşamıo ama dönersem geri gelemem ona bi kere daha beni kaybediş yaşatamam çünkü o bunu böle anlıcaktır..Ne kadar anlatabiliorum bilmiorum ama benim dikkat çekmeye çalıştığım modellik ws kısmı deil ki siz yazılanlardan samimice karar almaya çalıştığımı göremiosanız bunada benim diecek lafım yok!!!
-
8mm bunu yazdı:
Katılıyorum..
Zamanında bu içgüdüyle bende çok fikir danıştım müridlere..
Ailemi arkamda bırakıp çekip gitmeyi düşünüyordum, denedim olmadı..
Müridler haklı çıktı..
Ama burada yapılan, alınan fikirleri doğru gözlemleyip seçip yapmak ya da tamamen yanlışlarını görüp vazgeçmek.
Eğer gerçekten kendine güveniyorsan, bir şeylere inanıyorsan kendinde.
Bırak onu bunu orayı burayı devam et hayatına istediğin şekilde yönlendir kendini..
Burada senin için 2 seçenek var ama senin önerdiklerin deil..
Bu seçenekler Devam ya da Pes..
İkisinde de yine kendinle baş başa kalacaksın.. Yine kararını SEN vermiş olacaksın ve kendini SEN yönlendirmiş olacaksın.
Uzun lafın kısası bul bir alternatif iş, kendi kendine emekleyerek ya da koşarak yaşa hayatı var finishe kimsede vebal kalmasın. -
Öncelikle yazdıklarımı hiç anlamadığını düşünüyorum.
Model olmak istemen yada seninle ilgili birşey demedim. Modellerin türkiye gerçeğindeki durumunu aktardım. Burda seni yargılayan yada kötüleyen bir durum yok.
Her insanın hayatında çok kasvetli ve zorlu dönemler vardır, anlayabiliyorum.
Ama geri dönme konusunda net düşüncem dönmenin çok çok zor olacağı ve alışamayacağındır. Bunu bir erkek olarak iyi bilirim çünkü.
Bankacısın. İşini seviyorsan biraz fazla çalışmak zaman zaman yorar. Ama emin ol boş durmak düşünmene en büyük sebep.
Yoksa kesinlikle ve kesinlikle yargılamıyorum ama lütfen şunu da unutma;
Düşüncelerin sonu yoktur. Karar en kısa ve acısız yoldur.
-
8mm bunu yazdı:
Öncelikle yazdıklarımı hiç anlamadığını düşünüyorum.
Model olmak istemen yada seninle ilgili birşey demedim. Modellerin türkiye gerçeğindeki durumunu aktardım. Burda seni yargılayan yada kötüleyen bir durum yok.
Her insanın hayatında çok kasvetli ve zorlu dönemler vardır, anlayabiliyorum.
Ama geri dönme konusunda net düşüncem dönmenin çok çok zor olacağı ve alışamayacağındır. Bunu bir erkek olarak iyi bilirim çünkü.
Bankacısın. İşini seviyorsan biraz fazla çalışmak zaman zaman yorar. Ama emin ol boş durmak düşünmene en büyük sebep.
Yoksa kesinlikle ve kesinlikle yargılamıyorum ama lütfen şunu da unutma;
Düşüncelerin sonu yoktur. Karar en kısa ve acısız yoldur.
deminki cwp tek sana deildi k.bakmaherneyse ewet belkide şuanda rüyamda bile bu konuyu görüo olmamdan bu kadar kastım ama işin içinde ailede war gideceğim yer gelişmiş bi yer ama dediğim gibi yapabilrmiyim dönebilirmiyim korkusu war çünkü yenilgi olarak sayıp bana gülecek bi insanda war offf