folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İntihara Teşebbüs Ettinizmi

İntihara Teşebbüs Ettinizmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    maddi bi konumuydu ?

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Juba bunu yazdı:
    -----------------------------
    maddi bi konumuydu ?

Evet Maddi Bir Konu ve Bir Kaybedişin Garip Hikayesi... Tekrar Kazanışa Giden Yolda Yürünülen Serüvenler... Nasıl Diyebilirimki..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Kumar, borsa falanmı, yada birimi tarafından dolandırıldınmı

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Juba bunu yazdı:

Kumar, borsa falanmı, yada birimi tarafından dolandırıldınmı

Kumar Hayatımda Oynamadım, Bilmemde Oynamasını Zaten, Borsadan Hiç Anlamam, Dolandırılma Hususunda Çok yakın Geldin. Ancak Dolaylı bişey.

Aslında Serüven dersek, Daha Doğrusu olacaktır. Malzemeler Aldık, Çok paralar Harcayarak Aldık, Amma Ortak ettiğim kişi Malzemeleri Yok Pahasına Sattı, Ortadan kayboldu, Bende Ortada Kaldım, Aileme Yetiştirmem Gereken Para Vardı Ödeme yapamadım, Malzemeye Olup Bitenleri diyemiyorum, Asıl Sponsor Ortak ise Habersiz Memlekette Beklemede, Ailem bir taraftan darda, Ben Bir taraftan Toparlama Derdindeyim, Yani Anlıyacağın Karmakarışık Bir Serüvenin Tam Ortasında Baş Rol Oyuncusuyum... Daha Nasıl anlatabilirimki. Olan Biten bu..

DipNot... : Malzemeleri Satın Alan Kişiler le Birlikteyim, Garip Bir durumda vede Vaziyette Karmaşık İşlerin Tam Göbeğindeyim. Şu An durulduysam Malzemeler Yakınımda Olduğundandır, Ancak Nasıl Bir Hamle Yapıp Onları Geri Alabileceğimi Kara Kara Hesaplıyorum, Hesaplamalarda En ufak bir hata Yaparsam Burada Bir Kaç Kişi Birbirimizi Mermiler le Delik Değişk Edeceğiz Yahu Daha nasıl anlatabilirim, Olayı Fazla Açamıyorum işte...

Yahu Varya Kısacası Ortalığın Taaa .... na Koymuş Vaziyetteyim, Dur Bakalım Ne olacak, Bıktım Vallahi. Sorma Hocam varya Harbidende Bıktım. Memlekette Dürüst Adam Kalmamış Vesselam.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    Yaşamak güzel :| insan bazen düşünüyo intihar etsem nolur diye ama hiç denemedim, denemek de istemem ve denemenizi de tavsiye etmem :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

abi, aklınla üstesinden gelebilirsin. küçük kararları beyninle büyük kararları kalbinle almayı dene. dünya işleri böyledir. hertürlü pisliği vardır. atılan msjlarıda okudum ama neden intihar olayını şimdi okudum. hoca mülk Allahın, hepimiz aynı şeylerle uğraşıyoruz. çalışıyoruz cabalıyoruz bi yatırım yapalım darlıktan kurtulalım amacındayız. bazen oluyor iyi gidiyor ve son noktada kesatlığa vuruyor işler. bu durumda sabretmek düşer. Allah sabredenlerle beraberdir. bi kere kalbindeki umudu kaybettiğin an zaten bitmiştir herşey. çocuklar yaratıcının emaneti. onlar için bu duruma katlanmak zorundayız. seni bilgili eğitimli olarak gördüğümden onları bilim ışığında öncü olacağına inanıyorum. insan yetiştirmek kadar zor birşey yoktur. insanın başına öyle zorluklar geliyorki,

kalbini ferah tut hoca bir kapı kapanır bir kapı açılır. Hayatta hiçbir zaman şükretmeyi unutma!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:

abi, aklınla üstesinden gelebilirsin. küçük kararları beyninle büyük kararları kalbinle almayı dene. dünya işleri böyledir. hertürlü pisliği vardır. atılan msjlarıda okudum ama neden intihar olayını şimdi okudum. hoca mülk Allahın, hepimiz aynı şeylerle uğraşıyoruz. çalışıyoruz cabalıyoruz bi yatırım yapalım darlıktan kurtulalım amacındayız. bazen oluyor iyi gidiyor ve son noktada kesatlığa vuruyor işler. bu durumda sabretmek düşer. Allah sabredenlerle beraberdir. bi kere kalbindeki umudu kaybettiğin an zaten bitmiştir herşey. çocuklar yaratıcının emaneti. onlar için bu duruma katlanmak zorundayız. seni bilgili eğitimli olarak gördüğümden onları bilim ışığında öncü olacağına inanıyorum. insan yetiştirmek kadar zor birşey yoktur. insanın başına öyle zorluklar geliyorki,

kalbini ferah tut hoca bir kapı kapanır bir kapı açılır. Hayatta hiçbir zaman şükretmeyi unutma!

Dostum Haklı Görüyorum Seni, Allah Sabredenler le Beraberdir, Amma Bana Neden Hayatımla ilgili Bu Kadar Cilve Yaşatmaktadır Anlayamıyorum, Düzgün giden Bir yolda bile yürüsem Olaylar Silsilesi Birbirini takip etmeye Başlıyor. Acaba Neden..?

Şeytan Diyor Memleketten İki Genç Delikli Demirler le Çağır Gelsinler, Adamı Ummadığı Noktada Benim Belirlediğim Noktada Durdurup, Malzemeleri Alalım. Amma Kafamda Pek Çok Soru İşareti Var.

Adam Dürüst Görünüyor, Bunun Nedeni Ustalığımdan Faydalanmak için Öyle Görünüyorlarda Olabilitesi var. Dürüst ise, Onu Kazanmak İstiyorum, Amma Ustalığımdan Faydalanmak Pahasına Malların Sahibi olduğumu Bile bile Beni Birlikte Ortak etmiş Olmasına Anlam Veremiyorum. Yok Hakikatende Dürüst Bir insanmı ?..

Ortağım Malzemeleri Sattığı Gece Tüydükten Sonra, Bunalımda Olduğumu Farkedip Benimle ilgilendiler, Destek verip, Olan Bitenleri Anlattılar, Ve Beni ortak Ettiler, Sahibi Olduğum Malzemelere Ortak Ettiler. Burada Bir Çelişki Daha var Benim onları Ortak etmem gerekirken Onlar Beni ortak etti. Çok Tuhaf.

Bana Olan Biteni anlatmasalardı Ben Malzemelerin Onlar Tarafından Alındığını Bile bilemeyecektim. Bu Nasıl Manyak Yaşam tarzıdır, Anlayamıyorum, Gelip Beni Buluyor Böyle Karmaşalar. İşin Kötü yanı Sponsor Ortak, Etli Masrafı yapan Kişide Memlekette Olanlardan Habersiz, Ve Bu Adamlar Onu Sevmemişler, Onu istemiyorlar.

Evet İşte Böyle Bir Karmaşanın Tam Ortasında Baş Rolde Oynuyorum...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

senin bedenin sana emanet verildi  emanete hıyanet olmaz .. intiharı unut bir kere.

Sen tevekkülünü et gerisine karışma . Gün gelicek sende çocuğu koyucaksın elbette

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    dostum nasılsın yaa konunun hepsini okuyamadım ama iyimisn.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

Madem konu hortlamış bişeyler  söyleyeyim. Şuanki benim içinde olduğum durumda tahribattaki 20.000 kişi olsa , 10.000'i intihar eder. 5.000'inini öldürürler , kalan 5.000'ide dünya ahiret hayata küser.  Keşke buna benzer bir konu olsada anlatsam sizlere.

Çok düşündüm intihar etmeyi günlerce, hatta aylarca aklımdan geçti.  Sonunda İntihar edip öldüğümde kendime iyilik yapıp , kurtulucaktım bu hayattan,  aynı zamanda aileme de en büyük kötülüğü yapıcaktım. Düşündümde, ailem bunları haketmiyordu,hem de hiç haketmiyordu. Bu yüzden bende ölmeyi haketmiyordum. Ölmeyi bile haketmediğimi düşünerek yaşıyorum. Kimbilir belkide kendimi böyle kandırıyorum.

Toplam Hit: 16510 Toplam Mesaj: 115