İntihara Teşebbüs Ettinizmi
-
Beni yaratan bunu yasaklamış ve net bir şekilde bunu yaptığım takdirde cehennemlik olacağımı söylememiş olsaydı vakti zamanında hıc dusunmez ederdim.Hee ama Allah'ın hikmeti işte her zaman dıyorum ; Allah yarattığı kullarına "alışmak" die birşey nasib etmeseydi,insan Allah'a isyan etse haklı idi..
Tabi alışmak ta tek basına gerçekleşmıyor önce sabretmek gerek illede birşey olması gerekmıyor bole sana bi anda gulen kader falan alakası yok ! Sadece sabret sabrederken alışıyorsun alışmışsa kudurmuştan beterdir dolayıssıyla alıştınmıydı birşeye zaten memnunsundur artık.Bak ben sabrettim,kaderimden razı oldum ve oyle mucizevi şeyler falanda olmadı.. Sadece kaderimden razı olup çekildim bir köşeye ve sustum.. Şimdi önümde gurbet war Allah nasip ederse yine sabretmeyi düşünüyorum zira intihar eğer inananlardan isen Allah'a isyandır.Senin benim gibi aciz yaratıklar değil tüm yaratılmışlar bir araya gelip Allah'a isyan etse ne olucak ? Birşey mi değişecek ? Dolayısıyla isyan etmekle sadece zararlı çıkarsın..
Hadi diyelim ki sen bir yaratıcnın varlığını kabul etmıyorsun olaya tamamen dünyevi bakıyorsun.O zamansa ölüp gidiceksin bir daha var olmamak üzere... O halde eşinle beraber tum coluk cocuklarını da öldür ölumune uzulecek ne kadar ınsan varsa onlarıda öldür işte o zaman bu çok mantıklı olur ! Zira inancına göre hepsini öldürünce hem vicdani olarak rahat edıceksın,arkanda uzulen kımse bırakmayacaksn hemde olunce bır daha var olmayacagına inandıgın için tum dertlerıne ve ebediyen varlığına son vermiş olacaksın ateistler için intihar son derece mantıklı birşey olsa gerek - durum intihardan baska çıkış bulunamamıış safhaya gelmişse - Ne diyim walla artık Allah inancı olmasaydı insan die bişeyde olmazdı zira dert çekmeyen insan yoktur en basididnden her insan hayatında en az bır kere depresyon yaşar.Bu zamanda da ıntıharı düşünür.Her intiharı düşünende ateist olsaydı giderken topluca uzulmesınler dıye arkalarındakınıde goturseydi nufus die bişe kalmazdı amq :/
Ya sabır havle vela kuvvete illa bilahil alil azim.. -
Allah'a inandığım için yaşıyorum yoksa 1 dakika durmam bu lanet dünyada...
-
Ettimi ki lan :S
Ne garip bir konu ya :S Boyle bir konuyu Shockman'in acmasida daha bir garip :S
Olmedigin surece hayatta her zaman oyuna bastan baslanabiliyo...
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Ettimi ki lan :S
-----------------------------
ShockMan akıllı adamdır yapmaz öyle şey (:Doğru söylüyorsun her zaman oyuna baştan başlanabiliniyor fakat o anlık piskolojiden olsa gerek...
-
intihar : Bencil insanlarin kendilerini yok etme bicimi.
Adam arkada biraktiklarini dusunmuyo öluyo gidiyo arkadakilerde onun icin üzülü cok sacma.Sebebi ne olursa olsn
-
intiharı kurtuluş olarak görüyor olabilirsin.diyelimki içtin zehiri öldün.çocuklarının üstünde bırakacağın etkiyi düşünsene azcıcık.dedeleri bakar diyorsun babanın yeri herzaman apayrıdır.shockman sevdiğim bir muridsin.yani hiç beklemezdim böyle bir konu açmanı.demekki gerçekten derdin büyük.Allah bi kapı kapar bi kapı açar pes etme.eğer bunu yaparsan çocuklarının önlerine çıkan en ufak bir engelde pes edip kendilerini ordan burdan atmaları kaçınılmaz.etme eyleme hocam aklı başında adamsın sen.
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Ettimi ki lan :S
-----------------------------
bu 1.Olmedigin surece hayatta her zaman oyuna bastan baslanabiliyo...
Bide nikoteen in dediği gibi kısacası imanın da biraz fazlaysa insan intaharı düşünmez bile...Ama genelde intahar eden insanlara bakarsanız hepside çıkmaza girmişlerdir ...Genelide Gurur denilen şeyden dolayı intahar ederler...
Sanki giden gurur birdaha gelmeyecekmiş gibi...
Sırf bu kredi kartı borçlarından dolayı bi sürü insan gitti yaw.Çoluk çocuk eş dost bırakılırmı lan ....
Neyse bu konu uzun bir konu...
Ha ben teşebbüs ettimmi ettim..Ama dengesiz bir biçimde teşebbüs ettiğim için 3 gün kabız vir biçimde kaldım:D
-
Kendini oldurmeyi dusunecek kadar zayif olanlar , baskalarini olduremeyecek kadarda zayiftirlar.
Intihar etmek fikri akliniza dolandiginda bir cantaya doldurun ustunuzu basinizi alet edevatiniz terk edin bulundugnuz sehri , arkanizdakilere bakmadan , acimadan...gidin yeni bir hayata yeni bir baslangic yapin...Bu benim hayatim.
-
Her akşam geldiğinde kapıda çitos bekleyen çocuğu bir daha göremeyebilirsin abi.
Saygılar..
-
EVET BEN ETTIM DAVUTPAŞA METROSUNDA KARSIDAN KARSIYA GECTIMM AMA ORDAKI BEKCILER USTUME ATLAYIP KURTARDILAR PİSİKOLOJIK YARDIM FLN ALDIM DUZELDIM AMA O AN ORDA GITSEYDIM ARANZDA OLAMIYACAKTIMM..