folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İntihara Teşebbüs Ettinizmi

İntihara Teşebbüs Ettinizmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

Akıl verenlerin %80'inin hayatında görüdükleri tek acı ya sevgilisi terketmiştir ya sevgilisinden mesaj almayalı 5 dakika olmuştur vs vs vs..Sen bence intihar falan etmiyeceksin.Sadece alıcagın yorumlar ile içini ferahlatmaya çalısıyorsun.30 küsür yasında bir adamın intihar noktasına gelmesi ve bunu düşünmesi ciddi olsaydı şaun çoktan helvası yeniyor olurdu.18-19 yasında da degilsin ki ergen bunalımıdır gelip geçici diyecem.

Bak,durumunun ne oldugunu bilmiyorum fakat yarın çocukların büyüdügü zaman onlara ben intiharı düşünüyordum fakat yasayıp sizler için savaştım dersen.Onlardan bekledigin yanıt aslan babam kaplan babam en büyük benim babam olmıyacaktır buna emin ol.Onlara verebilecegin bir şey yarın yoksa ve iyi bir hayat sunamıyacaksan çocuklarından büyüdükleri zaman onların birer melek olup seni anlayısla karsılayacagını sanma.Çünkü bir baba olarak onları bu dünyaya onların izni olmadan getirdin.

Son olarak,gurur güzel bir silahtır.Herkse bahsedilmemiştir.Fakat bu silah ile kimseyi vuramayız sadece kendimizi vururuz çünkü ona sahip olanlara Tanrı onu başklarını vurmak için degil gerektigi yerde gerektigi zamanda kafamıza dayamak için vermiştir.

BAAL Hocam Tebrik ederim Beni Anlamışsın. Bu Fikri Yapacağım demiyorum, Yapabilmem Muhtemeldir Diye Düşüncelere vede Yargılara Açtım. Zamanım Çok Darlaştı, Bir Haftaya Kadar Bir Çözüm getiremez isem, Artık Geri Dönemem, Durum Vahimdir Derken Vahim Olan Noktanın Özel Olduğunu Anlamış Olmalısınız. Onuda Gururum Nedeniyle Açıklayamam. Umarım Bu Dereceye Kadar Da Tırmanmaz Vaziyet.

Ancak İbre Kırmızıya Geleli Epey oldu.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

yani arkadaki kalacak çocuğu "babama noldu" sorusunu sordurtmak için mi aile kurdun hocam

amk gururmuş ewlattan öte mi yyaa ... herkes sanki bill gates gibi yaşıyo herkesin umutları batar hocam hayat denen yerde yeniden umutları ayağa kaldırmak önemli olan ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:

yani arkadaki kalacak çocuğu "babama noldu" sorusunu sordurtmak için mi aile kurdun hocam

amk gururmuş ewlattan öte mi yyaa ... herkes sanki bill gates gibi yaşıyo herkesin umutları batar hocam hayat denen yerde yeniden umutları ayağa kaldırmak önemli olan ...

Duygusuz Değilim, Evlatlarımı Canımdan Çok seviyorum, Amma Bu Sevginin Sebebiyetiylede Olsa, Fena Halde Rencide Oluyorum, Çünkü Başaramıyorum, Her tarafta Tıkalı, Hiç bir iş Eylemini yapabilecek Yer Yok. İşe başvursam Her şeye Sıfır Çeksem Dahi, Verdikleri Asgari Ücret Ev Kirasına Karşılık Gelmiyor. Kapasitem Yüksek, Bilinç Kapasitem Yüksek Amma Ülkemde Yaşayabilecek Takada Sahip değilim. 

Fakirin Her Geçen Gün Daha Fakir Zengininde Her Geçen Gün Daha Zengin Olmasına Yönelik Kurulan Sistemde, Çekim Gücünü yenip Çıkabilmek, Bu Uğursuz Kalkanı Delebilmek Neredeyse İmkansızlaştırılmış.

Eldeki Avuçtakileride Harcadıktan Sonra, Vede Son Girişimimde de Başaramadıktan sonra, Ne Yapabilirimki.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

abi o zaman türkiyenin yarısı intihar etsin şerefsizim ...

lüx bi ewde oturmazsın da bi gecekondu da oturursun ...

müdür olmazsın da bi sitede güvenlik olursun ...

herkesin babası sabancı veya koç değil ki ...

babasız bırakmak çocuğun ilerde değişik şeylere yönelmesine olanak verecektir ...

ben oğlumunda başka birine baba demesini istemem olur da hanımınız başkasıyla da ewlenebilir ...

akrabalarınız bu yönde baskı yapacaktır çünkü burası türkiye ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    pit10din bunu yazdı:

Duygusuz Değilim, Evlatlarımı Canımdan Çok seviyorum, Amma Bu Sevginin Sebebiyetiylede Olsa, Fena Halde Rencide Oluyorum, Çünkü Başaramıyorum, Her tarafta Tıkalı, Hiç bir iş Eylemini yapabilecek Yer Yok. İşe başvursam Her şeye Sıfır Çeksem Dahi, Verdikleri Asgari Ücret Ev Kirasına Karşılık Gelmiyor. Kapasitem Yüksek, Bilinç Kapasitem Yüksek Amma Ülkemde Yaşayabilecek Takada Sahip değilim. 

Fakirin Her Geçen Gün Daha Fakir Zengininde Her Geçen Gün Daha Zengin Olmasına Yönelik Kurulan Sistemde, Çekim Gücünü yenip Çıkabilmek, Bu Uğursuz Kalkanı Delebilmek Neredeyse İmkansızlaştırılmış.

Eldeki Avuçtakileride Harcadıktan Sonra, Vede Son Girişimimde de Başaramadıktan sonra, Ne Yapabilirimki.

Seninkisi sana duyulan güveni, umutları boşa çıkardığını düşünmenden kaynaklanan bi durum galiba. Sakın böyle düşünme, insanın yaşam standartları değişebilir, batar-çıkar bunlar herzaman yaşanır. Senin yapman gereken şey oturup bunu ailene açıklaman bu kadar. Her insan girdiği her işte başarılı olucak diye bi kaidemi var ?

Tek yapman gereken şey oturup bu durumu ailene anlatman ve anlayış beklemen bu kadar. Gurur ve kibir hiçbir zaman selamet getirmez. Sabır ve hırsla herşey çözülecektir, kendine güvenini kaybetme yeter ...

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Shockman

Diğer arkadaşların verdiği örneklerdeki sevgili olayı onlara göre büyük bir olay olsa da.
    Senin yaşın gereği sorumlulukların büyüktür bu sorunlar sana basit gelebilir.
    Ama şöyle birşey var ki yaşın gereği daha büyük sorumlulukların olduğu gibi bunlarla başedecek gücünde vardır.
    En azından gücün yoksa bile yalnız değilsin. Ailen var, çocukların var, Tarikatımız var. Bunlarla başedebilecek birisin diye düşünüyorum.
    Senden daha kötüleri yok mu hayatta?
    - Tabii ki var
    Ama böyle intihar ederim diyip pes etmiyorlar.Yanlış anlama sana pes ettin demiyorum.
    Ha belki diyorsun benim yapım bu gururluyum akrep gibi kendimi sokarım. Bu da işin bahanesi gibi duruyor sanki.
    sSdece sende mi gurur var? Sadece sen mi bunaldın bu hayattan.
    Senden daha kötülerinin olduğunu düşünerek gururunu bi nebze olsun bastırmayı dene. Belki bu saçma fikir aklından çıkar.

Aklı başında adamsın sen böyle şeyleri düşünmen bile yakışmamış sana açıkcası. Sen böyle düşünüyorsan biz ölelim o zaman.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

ya abicim başarısızlığı kendime yediremiyorum demişşin, sence intihar etmek hayatta başarısızlığı kabul etmek değil mi? İşin kötü yanı bu kabulünü ömürleri boyunca ailen/çocukların/çeverendekiler de bilecekler. Bu şuan ki durumun gururuna verdiği hasardan daha mı az olacak???

Ben intihara karşı değilim, hatta gururu/haysiyeti/şerefi için intihar edenlere saygı bile duyabilrim ama unutmamak lazım bu senin için olsada geride bıraktıkların için bir çıkış olmayacaktır. 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    hergün çivisi çıkmış hayatlarımızda birer yada günde ikişer kere olmak üzere manevi intiharlar etmiyormuyuz zaten.önemli olan hayatın güçlüklerine sabırla katlanıp bize emanet bedenimizi en güzel şekilde yaşatıp Allah a layık bir kul olmak.

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek
    CaMeL bunu yazdı:

etmedim hic.

zaten tessebbüs edipte beceremeyenleri bi türlü anlamam :D

nasıl ölemion ya :D

sık kafana atla bilmem kacıncı kattan kes boazını madem ölmeye meraklısın acıya da katlancan xD 

al benden de o kadar :D 

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Eğer çoluk,çocuk eş varsa edemezsin.Onlara sahip olduğun an özgür değilsindir.çünkü o insanlara bakacağını kabul etmişsindir.sen hayatına son verip kurtulursun fakat onları yüz üstü bıraktığın için hem dehşet üzüntüye kapılacaklar hemde ömür boyu babasızlık,kocasızlığın semeresini çekecekler.hayat herkese güzel değildir.ne kadar çabalasanızda nafile.fakats enin durumun kaçıp gitmeye müsait değil.Kalıp mücadele etmek zorundasın.İlk iş olarakta senle ilgili bir yardım başlığı açmak istiyorum.İlla maddi anlamda değil.Manevi anlamda da olabilir.Tabii kızmazsan
Toplam Hit: 17479 Toplam Mesaj: 115