İntihara Teşebbüs Ettinizmi
-
intihara teşebbüs ettim bi kaç kez .. insan bazen dayanamayacak noktaya geliyor ve sapıtıyor iyice bunalıyor bu da intihara sürüklüyor ancak evli bir kimsenin intihar olayına kalkması çocukça çünkü evlilik sorumluluk ister geride bırakılacak eş, çocuk bunların günahı ne? eş sana güvenmiş evlenmiş bir de çocuk olmuşsa eğer çocuğa ve eşe yazık sorumsuzluktur bu..
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
intihara teşebbüs ettim bi kaç kez .. insan bazen dayanamayacak noktaya geliyor ve sapıtıyor iyice bunalıyor bu da intihara sürüklüyor ancak evli bir kimsenin intihar olayına kalkması çocukça çünkü evlilik sorumluluk ister geride bırakılacak eş, çocuk bunların günahı ne? eş sana güvenmiş evlenmiş bir de çocuk olmuşsa eğer çocuğa ve eşe yazık sorumsuzluktur bu..
-----------------------------Anlıyorum, Peki Ya Çıkmaz Yaman bir çıkmaz ise, Ve Bir türlü Aşılamıyorsa. Bir işe yaramıyor olmak fikri Büyük oranda Benliğini kaplamışsa. Umutlar Tükenmişse..?
-
üstad bahsi geçen kişi evliyse arkada kalacakları düşünmek lazım..
yok değilse gene arkada kalacakları düşünmek lazım tabi ama (anne -baba) evlilikte durum biraz daha değişiyor.Yalnızım zaten diyorsa,inanan biriyse bu zat,Allah'la onuna arasındadır bizi bağlamaz...
-
Son umut kendini hiçbir zaman yitirmez. Aklında var olan ''Son Umut'' bir bilmece olup kendisini çözmeni beklemenden çok o olguyu yenilemeni bekler. Senin görevin ise bu çağrışımı uyandıracak yeni düşüncelere bürünmen. Ailen, pozitif düşünmeni gerektirecek en büyük etken.
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------Anlıyorum, Peki Ya Çıkmaz Yaman bir çıkmaz ise, Ve Bir türlü Aşılamıyorsa. Bir işe yaramıyor olmak fikri Büyük oranda Benliğini kaplamışsa. Umutlar Tükenmişse..?
-----------------------------ben her ne kadar bazen inkar etsemde hayatta çözülemeyecek düzelemeyecek bir sorun yoktur.. en pis sorun borç batağıdır evli insanları intihara sürükleyen en basit sorundur ancak eş ve çocukla beraber toplu intihar etmedikçe sen etmişin neye yarar? genel anlamda bakarsak dediğim gibi eş ve çocukla beraber toplu intihar olmazsa intihar etmeyi isteyen kişi sırf kendisini düşünüyor kendinin bi şekilde kurtulmasını istiyordur.. ne olursa olsun sorumsuzluk yani..
bu gibi durumlarda kişi kendi içinde intiharı düşünüp bunalımını yoğunlaştıracağına sorumlu olduğu aile bireylerine durumu anlatıp bir çıkış çare üretmeli veya bir şekilde bu aile bireylerini kendisinden uzaklaştırıp, kendilerinin tek başına ayakta durabilmelerini sağlayıp o şekilde intihar etmeli.
-
Evet denedım.
Ama evli birinin intihar etmesi saçmalık diye bilirim. Çoluk çocuk ne olacak.
-
şu an elimde gerçek bi silah olsa hiç durmam
-
Hispanic bunu yazdı:
-----------------------------niye? sadece silahlamı intihar ediliyo
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------Hispanic bunu yazdı:
-----------------------------niye? sadece silahlamı intihar ediliyo
En Kestirme Yol Olduğundan demiştir Sanırım. Amma En uygunu Zehir yutmak, Uykuda Temiz bir ölüm, Önce bayılırsın. -
ciddi intihar teşebbüsündeki insanın ruh hali kestirmeyi patikayı otobanı pek ayırt etmez bence