İntihara Teşebbüs Ettinizmi
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
shockman abi sakn öle bi$i dü$ünme ailen var cocukların var Güzel bir ya$amın var neden bunları sonlandırıyorsun aileni hiçmi dü$ünmüyorsun ? yada bizi ?
-----------------------------Canım Benim Çözüm Noktası Arıyorum işte, İnanın Bana Elim Boş Oturmuyorum, Mücadele ediyorum, Çözecem Allahın İzni ile ama İçim Kan Ağlasada 15 Gündür Onlardan uzaklarda Gurbetlerdeyim, Onları Son kezde Olsa Görmemek Pahasınada Olsa, Tahribatım yani Siz Dostlarım Kardeşlerimle Helalleşip, Real Dostlarımı Üzmemek adına Engel Olmamaları adına Kimseye bir şey Demeden, Noktalayacağım. İnanın bana Durum Vahimdirki Bu Çok Saçma Konuyu Açtım. Her kesten Özür Diliyorum.
Benimkisi İntihar bile sayılmaz, Zehiri içip Yatacağım, Taktiri İlahi Almazsa yinede Almaz Canı, Kaderede bir pay Bıraktım, O kadar Kuş Beyinli değilim, Sonra Bu Canı Kim Sana al dedi demesinler diye, Muhteşem bir Yol Bulmuşum işte. Öte Dünyayıda Kurtarıyorum böylece.
abi dertlerinden kurtulursun $u fikrinden wazgeçersinde bize yine süper sözler yazılar yazarsın :/ -
İntihar kimseye çare olmamıştır olmuyacakta her zaman her şeyin bir çözümü vardır sadece biraz daha dikkat ister özen ister yaptıklarını tekrar gözden geçir istersen. Forumda tanıdığım kadarıyla aklı başında bir insansın bu kadar acis olduğunu sanmıyorum tek kötü günler geçiren sen değilsin herkes nasıl yaşıyorsa seninde öyle yaşaman gerekli. Sevdiklerin sana destek olacaktır eminim. Gururunu kırıp git yanlarına anlat herseyi eminim ki hepsi sana destek olacaktır eğer ki olmassa gel yanıma birlikte intihar ederis . . .
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Canım Benim Çözüm Noktası Arıyorum işte, İnanın Bana Elim Boş Oturmuyorum, Mücadele ediyorum, Çözecem Allahın İzni ile ama İçim Kan Ağlasada 15 Gündür Onlardan uzaklarda Gurbetlerdeyim, Onları Son kezde Olsa Görmemek Pahasınada Olsa, Tahribatım yani Siz Dostlarım Kardeşlerimle Helalleşip, Real Dostlarımı Üzmemek adına Engel Olmamaları adına Kimseye bir şey Demeden, Noktalayacağım. İnanın bana Durum Vahimdirki Bu Çok Saçma Konuyu Açtım. Her kesten Özür Diliyorum.
Benimkisi İntihar bile sayılmaz, Zehiri içip Yatacağım, Taktiri İlahi Almazsa yinede Almaz Canı, Kaderede bir pay Bıraktım, O kadar Kuş Beyinli değilim, Sonra Bu Canı Kim Sana al dedi demesinler diye, Muhteşem bir Yol Bulmuşum işte. Öte Dünyayıda Kurtarıyorum böylece.
abi kusura bakma ama iyi örnek oluyorsun gençlere...ne demek kader? bu nasıl bir kader anlayışıdır?
bu aynen şudur abi : alın teriyle kazandığın trilyonlarca paranı sayısal lotoya yatırıp kazanma ümidi beklemektir.sence Allah trilyonlarca paranı katlayıp sana yardım mı eder?
bi de şu açıdan bak : iyisiyle kötüsüyle onca emek vererek geldiğin yaşta zehir içip hayatını tehlikeye atacaksın.sence Allah demez mi sana akıl verdim.bu mudur senin aklın diye?kaldı ki o bedenin sana ait olmadığını bile bile...kaderini kendin kontrol edeceğini bile bile..herşeyin etki-tepki meselesi olduğunu bile bile........
sakın yanlış anlama abi hakaret değil amacım ama başka nasıl yazılıpta etkili olunur bilemiyorum.varsın ben kötü olayım ama etme eyleme.
senin çektiğini bilemem ama millet neler çekiyor be abi?küçük yaşta tüm depremde ailesini bırak sülalesini kaybedenlerden mi bahsetsem?sevdiği ölenden mi bahsetsem?evlat acısı yaşayandan mı bahsetsem?karısına kızına tecavüz edilenden mi bahsetsem?neyden bahsetsem abi sana?saymakla bitmez...
ama onlar yaşıyor.yaşamak isteyen herkes yaşıyor..ve unutma ki;
Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez.
-
attackatak bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
abi kusura bakma ama iyi örnek oluyorsun gençlere...ne demek kader? bu nasıl bir kader anlayışıdır?
bu aynen şudur abi : alın teriyle kazandığın trilyonlarca paranı sayısal lotoya yatırıp kazanma ümidi beklemektir.sence Allah trilyonlarca paranı katlayıp sana yardım mı eder?
bi de şu açıdan bak : iyisiyle kötüsüyle onca emek vererek geldiğin yaşta zehir içip hayatını tehlikeye atacaksın.sence Allah demez mi sana akıl verdim.bu mudur senin aklın diye?kaldı ki o bedenin sana ait olmadığını bile bile...kaderini kendin kontrol edeceğini bile bile..herşeyin etki-tepki meselesi olduğunu bile bile........
sakın yanlış anlama abi hakaret değil amacım ama başka nasıl yazılıpta etkili olunur bilemiyorum.varsın ben kötü olayım ama etme eyleme.
senin çektiğini bilemem ama millet neler çekiyor be abi?küçük yaşta tüm depremde ailesini bırak sülalesini kaybedenlerden mi bahsetsem?sevdiği ölenden mi bahsetsem?evlat acısı yaşayandan mı bahsetsem?karısına kızına tecavüz edilenden mi bahsetsem?neyden bahsetsem abi sana?saymakla bitmez...
ama onlar yaşıyor.yaşamak isteyen herkes yaşıyor..ve unutma ki;
Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez.
-----------------------------Sen asla kötü olmazsın olmayacaksında Dostum, Gözümün Nuru Kardeşim inan yaşamayı istiyorum buna inan, ancak Benim Durum Psikolojimin darmadağın oluşunda saklıdır. Kişiliğimin asla kabullenmeyeceği Durumlar la Burun burunayım, Hiç bu Seviyeye Düşmemiştim, Gururum ve Kişiliğim Acayip Bir Acımasızlık ediyorlar bana.
Gençlere Örnek Konusuna Gelince Kötü Örnek olmak istemem, Yalnız Benimkisi Kaçmakda Sayılmaz Çözümsüzlük Yolumu fena kesti. Çözüm yaratma çabalarım Sürüyor ayrıca. Bide Şu vardırki Kötü Örnek olma hususunda Sanırım Haklısın.
Admin Arkadaşlardan Rica Ediyorum Konu Silinsin. Farzedinki açılmadı Böyle bir konu. Her kesten Özür Diliyorum.
-
Aman abi ne diyosun ya.. :/ sakin ha... soleyecek kelime bulamiyorum... sakın sakın...
-
aman ha hocam ne yapıyorsun ya sen hiç kendini düşünmesen bile cocugunu düşün babasız büyümek nedir sen bilir misin evladının her zaman b,ir tarafının eksik kalmasını ister misin hocam hep alına geldiginde çekilip bir köşeye aglamasını dayana bilirmisin_?
ayrıca bildigime göre tam emin degilim ama sanırım bir konuda okumuştum reene abüde intahara teşebbüs etmişti ( tam olarak bilmiyorum sanırım bir yorumunda görmüştüm en cok ne zaman korktunuz die bir konu açılmıştı sanırım orada gördüm)
-
hocam içine kapanıp durmayı keser misin?
bir insan nasıl bir şey olur da hayatından vazgeçme noktasına gelir :|
ya şimdi kaybedecek bir şeyin olmasa tamam diyeceğim de...senin eşin var.sen o kadını biçare bırakıp gidemezsin.günahtır.git akrabalarına anlat.bir gurur için hayatından mı olacaksın şimdi.hayatından olunca gururun geri gelecek mi? çocukların babasız büyüyecek.daha yaşları küçük bildiğim kadaıyla.bu ne demek hocam her zaman derim yaşayan bilir.
gkhn759 un dediği gibi davulun sesi uzaktan hoş gelir.harbiden de öyle.
sen bir annenin bir tek evladının askerde şehit olduğunda, o kadının düştüğü durumu biliyor musun? yine o kadının kocası var dayanağı var hocam yapma.
sen bak gözün gibi.
sonra gelsin şerefsiz bir kurşun tam kalbine. :S
daha neler neler...
valla hocam herkesi geçtim sen o kadını bırakıp gidemezsin.
shockman hocam !
hiç olmuyorsa bi 6 ay ertele şu intihar işini. dua et,namaz kıl bak valla çok iyi oluyor amk beynim durdu yap bir şeyler işte ne bileyim...
ama o hatayı sakın yapma !
Günün parlak ışığında görebileceğimiz en uzak cisim güneştir, fakat gecenin karanlığında milyonlarca kat uzakta olan yıldızları görürüz.
Özel dünyanızın karardığı gelecek seferde bunu hatırlayınız...
(Good Reading Dergisi) -
ben herzaman söylerim. hayatımdan memnunun sürünmeye devam :)
İzmirliyim Halim Bambaşka ;)
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------hocam içine kapanıp durmayı keser misin?
bir insan nasıl bir şey olur da hayatından vazgeçme noktasına gelir :|
ya şimdi kaybedecek bir şeyin olmasa tamam diyeceğim de...senin eşin var.sen o kadını biçare bırakıp gidemezsin.günahtır.git akrabalarına anlat.bir gurur için hayatından mı olacaksın şimdi.hayatından olunca gururun geri gelecek mi? çocukların babasız büyüyecek.daha yaşları küçük bildiğim kadaıyla.bu ne demek hocam her zaman derim yaşayan bilir.
gkhn759 un dediği gibi davulun sesi uzaktan hoş gelir.harbiden de öyle.
sen bir annenin bir tek evladının askerde şehit olduğunda, o kadının düştüğü durumu biliyor musun? yine o kadının kocası var dayanağı var hocam yapma.
sen bak gözün gibi.
sonra gelsin şerefsiz bir kurşun tam kalbine. :S
daha neler neler...
valla hocam herkesi geçtim sen o kadını bırakıp gidemezsin.
shockman hocam !
hiç olmuyorsa bi 6 ay ertele şu intihar işini. dua et,namaz kıl bak valla çok iyi oluyor amk beynim durdu yap bir şeyler işte ne bileyim...
ama o hatayı sakın yapma !
Günün parlak ışığında görebileceğimiz en uzak cisim güneştir, fakat gecenin karanlığında milyonlarca kat uzakta olan yıldızları görürüz.
Özel dünyanızın karardığı gelecek seferde bunu hatırlayınız...
(Good Reading Dergisi)
-----------------------------Hocam Sağol Verdiğin aydınlatıcı Fikirlerin için, Amma Benim Gururum Öyle Çocuksu Bir Gurur Değilki, Verilmiş Vaadler Yerine getirilememiş Kelimenin Tam Anlamıyla Tepeden Çakılma Yere Saplanmışlık var ve Dolayısıyla Gururum Bağlı olduğu Etkenlerin Kıvılcımlarıyla Beni Acımasızca Rencide Ediyor.
Düşüncelerde Hangi Yöne baksam Acımasızca Yargılar Görüyorum, İnan Bana Bende istemiyorum. Ciddi diyorum, Kaçabilirim Taaaa Alıp Başımı Uzaklara Yurt Dışına Bile Gidebilirim. Amma Arkamdan Kaçtı Gitti Şerefsiz Derler, Çocuklarını Terk Etti Derler. Yada Şöyle olabilir, Uzunca Bir Müddet Dönmem Toparlanır Dönerim, Telefonlarımıda Değiştiririm, Bana Kimse Ulaşmasın.
Yok İşte O Fikirde de Bir Sürü Hayat Etkenlerince Oluşacak Türlü Engeller Görüyorum, Yani Bilmiyorum Hocam Hali Hazırda Bir iş İmkanım Var, Yüklü Getirisi Olabilecek, Amma Onunla Haşir Neşirim Umarım Çarkı Döndürebilirim. Aksi Halde Çark Dönmüyor Benim için Artık.
Hayatta Bir İnsanın Evliyken Alabileceği En Zor Karar Olduğu Hususunda Katılıyorum Sizlere Arkadaşlar. Ancak Velakin Allah Kimseyi Bu Duruma Düşürmesin, Tamamen Sıfırı Boyladım Hemde Eksiye Olanca Hızımlada İndim. Bundan Sonrasını Hak Taala Daha İyi Bilir. Hepimiz İçin Neyse Hayırlısı O Olsun.
-
Akıl verenlerin %80'inin hayatında görüdükleri tek acı ya sevgilisi terketmiştir ya sevgilisinden mesaj almayalı 5 dakika olmuştur vs vs vs..Sen bence intihar falan etmiyeceksin.Sadece alıcagın yorumlar ile içini ferahlatmaya çalısıyorsun.30 küsür yasında bir adamın intihar noktasına gelmesi ve bunu düşünmesi ciddi olsaydı şaun çoktan helvası yeniyor olurdu.18-19 yasında da degilsin ki ergen bunalımıdır gelip geçici diyecem.
Bak,durumunun ne oldugunu bilmiyorum fakat yarın çocukların büyüdügü zaman onlara ben intiharı düşünüyordum fakat yasayıp sizler için savaştım dersen.Onlardan bekledigin yanıt aslan babam kaplan babam en büyük benim babam olmıyacaktır buna emin ol.Onlara verebilecegin bir şey yarın yoksa ve iyi bir hayat sunamıyacaksan çocuklarından büyüdükleri zaman onların birer melek olup seni anlayısla karsılayacagını sanma.Çünkü bir baba olarak onları bu dünyaya onların izni olmadan getirdin.
Son olarak,gurur güzel bir silahtır.Herkse bahsedilmemiştir.Fakat bu silah ile kimseyi vuramayız sadece kendimizi vururuz çünkü ona sahip olanlara Tanrı onu başklarını vurmak için degil gerektigi yerde gerektigi zamanda kafamıza dayamak için vermiştir.