İntihara Teşebbüs Ettinizmi
-
2 şekilde tarif edeceğim:
1. İntihar için ezik olmak gerek biraz, sorunlu olman ama farkında olmaman lazım! İçindeki bastıramadığı duygulardan kurtulmak için ölmeyi düşünürler.
2. Bu sınıfa giren her şey para ile çözülebilir o yüzden soruna değinmeyeceğim, sadece çözümünü söyleyim. Sende olmayan para elbet başkalarında vardır, önemli olan paranın nasıl senin hakimiyetine geçeceğini bulmaktır:)
-
evet intihar etmiştim son anda ölümden dönmüştüm allah kmsenin başına vermesin
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------
ciddi intihar teşebbüsündeki insanın ruh hali kestirmeyi patikayı otobanı pek ayırt etmez bence
-----------------------------O Yüzden Kanaatimce Pek Çoğu Sakat Kalıyor, Beceremiyor, Beter Hale Düşüyorlar. Profesyonel ce Tasarlamak lazım. Hem Taslak aşamasında bir fikir, Uygulayacak olsam Bu Konu olmazdı. Bir Dahada Görmeyecektiniz beni.
Ana Muhalefet Dostum Haklısın Eziğin teki oluvermişim işte. Çözmeye Gayret ediyorum, Problemi Umarım Çözebilirim.
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------Hispanic bunu yazdı:
şu an elimde gerçek bi silah olsa hiç durmam
-----------------------------niye? sadece silahlamı intihar ediliyo
olm en azından acıtmıo :F kafana dayıyon TIK.. acı çekmeden hallediyon -
intihar etmeye bundan sonra karar vermek istiyenler için ufak bi yazı, En çok uygulanan 10 intihar yöntemi
http://www.herbok.org/blog/?p=3298
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------ebter bunu yazdı:
ciddi intihar teşebbüsündeki insanın ruh hali kestirmeyi patikayı otobanı pek ayırt etmez bence
-----------------------------O Yüzden Kanaatimce Pek Çoğu Sakat Kalıyor, Beceremiyor, Beter Hale Düşüyorlar. Profesyonel ce Tasarlamak lazım. Hem Taslak aşamasında bir fikir, Uygulayacak olsam Bu Konu olmazdı. Bir Dahada Görmeyecektiniz beni.
Ana Muhalefet Dostum Haklısın Eziğin teki oluvermişim işte. Çözmeye Gayret ediyorum, Problemi Umarım Çözebilirim.
Sen değilsindir abi intihar edecek olan. Başkası için soruyosundur. -
shockman bunu yazdı:
-----------------------------ebter bunu yazdı:
haklısın hocam. inş çözebilirsin. -
Kendim ile ilgili konuşmayacağım ama bir insan başkalarının sorumlulugunu ustune almıssa bundan kacmamalı diye dusunuyorum. Ama su da var ki sorunun boyutunu çözülebilirliğini bilmiorum, kendi başıma gelmeden o kadar da kesin konuşmak istemem. Davulun sesi uzaktan hoş gelir
-
abi öncelikle bütün konuyu komple okudum en çok dikkatimi çeken yorumlarda senin yorumların.. sanki milletten hangi intihar yolu daha kolay çabuk ağrısız sızısız olur diye öğrenme çabasındasn gibi..
1. bende denedim intihar etmeyi üniversitedeyken ilk yılımda yurdun 7. katından atlamayı düşünüyodum ki pencereye kadar çıkıp " burdan atlasam yolun yarısında başında veya sonunda artık kurtulma şansımın sıfır olduğunu ve öldükten sonra zaten kimseninde (realda) hesap soramicanı" düşündüm.. artık sadece kendimi bırakmk kalmştı ama orda sadece onlar düşünülmüyo ailem aklıma geldiği anda benliğimi hatırladım napıyorm ben diye indim aşağı..
2. ben ailemle yaşıyorm onların sorumluluğu altındayım ben bunu düşünebiliyosam evli olup başkalarınında sorumluluğunu almış birinin bunu çok iyi düşünmesi lazım hatta düşünmeye bile gerek yok çünkü başkalarının geleceğinide himayesi altına almış sonradan onları ortada bırakmış onlarında hayatını karartmış oluyo..
3. hiç gerek yok hiçbişeyi takmamaya bakmak lazım..
emin olun herşeyin çözümü..
-
evanescence bunu yazdı:
evet intihar etmiştim son anda ölümden dönmüştüm allah kmsenin başına vermesin
intihar etmemiştin teşebbüs etmiştin ;) intihar etsen burada olabilme ihtimalin yok :D