folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İntihara Teşebbüs Ettinizmi

İntihara Teşebbüs Ettinizmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

2 şekilde tarif edeceğim: 

1. İntihar için ezik olmak gerek biraz, sorunlu olman ama farkında olmaman lazım! İçindeki bastıramadığı duygulardan kurtulmak için ölmeyi düşünürler.

2. Bu sınıfa giren her şey para ile çözülebilir o yüzden soruna değinmeyeceğim, sadece çözümünü söyleyim. Sende olmayan para elbet başkalarında vardır, önemli olan paranın nasıl senin hakimiyetine geçeceğini bulmaktır:)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    evet intihar etmiştim son anda ölümden dönmüştüm allah kmsenin başına vermesin

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ebter bunu yazdı:
    -----------------------------
    ciddi intihar teşebbüsündeki insanın ruh hali kestirmeyi patikayı otobanı pek ayırt etmez bence

O Yüzden Kanaatimce Pek Çoğu Sakat Kalıyor, Beceremiyor, Beter Hale Düşüyorlar. Profesyonel ce Tasarlamak lazım. Hem Taslak aşamasında bir fikir, Uygulayacak olsam Bu Konu olmazdı. Bir Dahada Görmeyecektiniz beni.

Ana Muhalefet Dostum Haklısın Eziğin teki oluvermişim işte. Çözmeye Gayret ediyorum, Problemi Umarım Çözebilirim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hispanic
    Hispanic's avatar
    Erkek
    ebter bunu yazdı:

Hispanic bunu yazdı:
    şu an elimde gerçek bi silah olsa hiç durmam

niye? sadece silahlamı intihar ediliyo

olm en azından acıtmıo :F kafana dayıyon TIK.. acı çekmeden hallediyon

İrtivat/İletişim/Hakkımda Sorularınız/Chemical Ne Demek Demeniz/Kişi Listesi Kasmak : chemical@cold-m4.com Sünger pop avatarı istiyorum!! Sitedeki bazı pkklıların siktirip gitmesini istiyorum!! Fener avrupa şampiyonu olsun istiyorum!! MESAJ KAYGISINA SON!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

intihar etmeye bundan sonra karar vermek istiyenler için ufak bi yazı, En çok uygulanan 10 intihar yöntemi

http://www.herbok.org/blog/?p=3298

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

shockman bunu yazdı:

ebter bunu yazdı:
    ciddi intihar teşebbüsündeki insanın ruh hali kestirmeyi patikayı otobanı pek ayırt etmez bence

O Yüzden Kanaatimce Pek Çoğu Sakat Kalıyor, Beceremiyor, Beter Hale Düşüyorlar. Profesyonel ce Tasarlamak lazım. Hem Taslak aşamasında bir fikir, Uygulayacak olsam Bu Konu olmazdı. Bir Dahada Görmeyecektiniz beni.

Ana Muhalefet Dostum Haklısın Eziğin teki oluvermişim işte. Çözmeye Gayret ediyorum, Problemi Umarım Çözebilirim.

Sen değilsindir abi intihar edecek olan. Başkası için soruyosundur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

ebter bunu yazdı:

haklısın hocam. inş çözebilirsin.

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Kendim ile ilgili konuşmayacağım ama bir insan başkalarının sorumlulugunu ustune almıssa bundan kacmamalı diye dusunuyorum. Ama su da var ki sorunun boyutunu çözülebilirliğini bilmiorum, kendi başıma gelmeden o kadar da kesin konuşmak istemem. Davulun sesi uzaktan hoş gelir

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

abi öncelikle bütün konuyu komple okudum en çok dikkatimi çeken yorumlarda senin yorumların.. sanki milletten hangi intihar yolu daha kolay çabuk ağrısız sızısız olur diye öğrenme çabasındasn gibi..

1. bende denedim intihar etmeyi üniversitedeyken ilk yılımda yurdun 7. katından atlamayı düşünüyodum ki pencereye kadar çıkıp " burdan atlasam yolun yarısında başında veya sonunda artık kurtulma şansımın sıfır olduğunu ve öldükten sonra zaten kimseninde (realda) hesap soramicanı" düşündüm.. artık sadece kendimi bırakmk kalmştı ama orda sadece onlar düşünülmüyo ailem aklıma geldiği anda benliğimi hatırladım napıyorm ben diye indim aşağı..

2. ben ailemle yaşıyorm onların sorumluluğu altındayım ben bunu düşünebiliyosam evli olup başkalarınında sorumluluğunu almış birinin bunu çok iyi düşünmesi lazım hatta düşünmeye bile gerek yok çünkü başkalarının geleceğinide himayesi altına almış sonradan onları ortada bırakmış onlarında hayatını karartmış oluyo..

3. hiç gerek yok hiçbişeyi takmamaya bakmak lazım..

emin olun herşeyin çözümü..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evanescence bunu yazdı:
    evet intihar etmiştim son anda ölümden dönmüştüm allah kmsenin başına vermesin
    intihar etmemiştin teşebbüs etmiştin ;) intihar etsen burada olabilme ihtimalin yok :D 
Toplam Hit: 16519 Toplam Mesaj: 115