İslam - Kadın - Zina
-
RAMAZAN dolayısıyla kapalıyız !!!!
Bu kadar basit müridler uğraşmayın!! Daha önce de dedik umutsuz vaka
Bi çok müride kalıbımı bastım yine açmazsa diye buyrun:
ŞEKİL 1-A hoşgeldin Tahribatın Mor Rengi
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------(Yazım biraz uzun ilk kez böyle bir şey yazıyorum.Birazda kafanızdaki "Ateistler tü kakadır" görüşüne hitaben bir yazı oldu bu. z-chan keşke vermeseydi süreleri çünkü bi faydası olmayacaktır. Hatta aksine z-chana küfürler bile yagdıranlar var.)
başlığın açılmasından şu ana kadar konuşmasamda müslüman arkadaşlara hoş görüleri için teşekkür eder, lafımda ki haklılığımı ortaya koymama yardım ettikleri içinde alınlarından öperim.
bol hoş görülü günler yokmu z-chanın kellesini kesip allahuekber çekmek istiyen yada otele koyup yakmak isteyen?
tarihe bakınca; musevilik-hristiyanlık-islam; ortaya koydukları tek şey savaş ve yıkım. kitleler birbirlerine düşman, oysa ki hepsi aynı soydan yani insan.Konyada konyalı bir ailenin çocuğunu budist doğma ihtimali yoksa, Moskovada moskovalı bir ailenin çocuğunun katolik ihtimali yok yada Katolik bir aile de doğan çocuğun musevi olma ihtimali yok ve tabiki hepsi birbiri ile aynı orantıda. din doğumdan gelen değil size ailenizin ve sosyal çevrenizin yüklediği bir kimlik. bu sizin tercihinizde değil ne kadar öyle olduğunu söylesenizde
her din kendi içine kendi mezhebine hoş görülü
bakınız ırak ta şii sünni katliamlarına
bakınız maraş olayları
bakınız yezidilerin katledilmesi
bakınız katolik protestan savaşları
uzar gider din kendi içinde bile hoşgörüye sahip değil
Geçtim Z-chanın verdiği süreleri, din uguruna kadınların klitorisleri sünnet ediliyor ne diyeyim daha!!!bir yaratan varsa bile -ki yok- çoktan kullarını terkedip gitmiştir :D .
Biggest ve türevlerine; şimdi ateistlerle ilgili görüşünüzü temellendirmenizi istesem cortlucaksınız. Çünkü hayali konuşuyor kinle ve nefretle yazıyorsunuz. Oysa ben diyorum ki olurmu hiç 3 kulak dönde aynaya bak. Dön bir tarihe bak semavi dinlerin birbirinden ayrımsız nasıl bir yıkım getirdiğini gör geride bıraktıkları taştan tapınaklarla sürekli semiren bir ruhban takımı ve hala süre gelen kan gölleri
filistin
afganistan
ırak
daRFUR - sudan
en açık görebileceğiniz yerler dünyanın her yanında ayrımcılığı ve baskısı ile maddi manevi insan oğlunu katletmeye devam ediyor semavi dinler. tanıdığım ateistlerin çoğu avukat doktor mühendis falan fişmekan ama herhangi bir şey olmalarıda gerekmez hayatta bilgi ve kültürden nasibini almış kibar naif insanlar tanıdığım bütün hristiyan musevi ve müslümanlar için aynısını söyliyemem. ama genellemeler yanlıştır. dedim ya din seçilmiş değil dayatılmış bir bilgi ve veya kimliktir.
Din filistinde musevi kurşunları ile kolu kopan cocugun dramına bir çare değil. Yada ailesi şii ölüm tugayları tarafından gözleri önünde diri diri katledilen çocugun acısınıda hafifletmez.Tanrının adaletinde gördüğüm kadar paralar, silahlı savaşcılar var. En basit anarşist kuram bile orduları,savaşcıları mülkiyeti kaldırmaktan dem vurarak tanrının adaletinden bir adım öne geçmiş oluyor.
mitlerden etkilenmek için yaşım geçkin. Kaldı ki herşeyin bir nedeni olması, dinsel katliamları haklı göstermez. Eline tüfeğini roketini alıp haçlı seferine cıkan amerikalı kadar, Cihad ilan edip tır şöförlerinin kafasını kesen müslüman fanatiklerde dinin kirli yüzünün kurbanıdır.
dinin temiz yüzü ancak ve ancak kişinin kalbinde var olan erdemleri dine dayandırarak barındırdıgı kadardırDediğim gibi kadınlar sünnet bile ediliyor din uguruna; Birleşmiş Milletler (BM) istatistiklerine göre bugün dünyada sünnetli kadın ve kız sayısı 130 milyona ulaşmış durumda.Kadınlar milletin gözünde birer kuluçka yuvasından başka birşey değiller.
Einstein'ın dediği gibi ön yargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zordur. Bütün bunlar birleşince beni anlamıyacağınızı biliyorum ya olsun. Sesim boşlukta yankılanmıyacak onuda biliyorum :D
-----------------------------elbette yankılanmıycak :)
-
Z-CHAN bunu yazdı: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=47738
-----------------------------
eleştirilerimi bir amaç doğrusunda yapıyordum ve bunu da "islamdan, Allahtan ve Hz.Muhammed'densoğutma" ideolojisiyle destekliyordum. Yöntemim kurnazca sayılırdı, eleştiriye açtığım en temel dini prensiplere gelen küfürlü yorumları kullanarak kendime "reyting" ve "yoldaş" kazanacaktım. İkisi de tuttu tabi, çünkü bu niyetlerimi sanki bu konuları bilmiyormuş da bilgi almaya çalışan biriymiş havasında yaptım. Eğer aldığım eleştiriler beni övüyorsa günümü egomu tatmin etmiş olarak geçiriyordum.
Hala buraya cevap yetiştirenler mi var? -
FireX bunu yazdı:
Z-CHAN bunu yazdı: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=47738
eleştirilerimi bir amaç doğrusunda yapıyordum ve bunu da "islamdan, Allahtan ve Hz.Muhammed'densoğutma" ideolojisiyle destekliyordum. Yöntemim kurnazca sayılırdı, eleştiriye açtığım en temel dini prensiplere gelen küfürlü yorumları kullanarak kendime "reyting" ve "yoldaş" kazanacaktım. İkisi de tuttu tabi, çünkü bu niyetlerimi sanki bu konuları bilmiyormuş da bilgi almaya çalışan biriymiş havasında yaptım. Eğer aldığım eleştiriler beni övüyorsa günümü egomu tatmin etmiş olarak geçiriyordum.
Hala buraya cevap yetiştirenler mi var?-----------------------------
Bunu Z-CHAN'in kabullendigi bir yaziyida gosterebilirmisin? Onun yazmis olmasindan suphe ediyorum.
Bu arada DecaMeroN'in yorumu guzeldi.
-
evetdemekki birbirinize küfür etmedende konuşabiliyormuşsunuz...
-
Anarsist bunu yazdı:
-----------------------------Bunu Z-CHAN'in kabullendigi bir yaziyida gosterebilirmisin? Onun yazmis olmasindan suphe ediyorum.
Bu arada DecaMeroN'in yorumu guzeldi.
-----------------------------LİNKİ YAZMIŞIM ORADA KOCAMAN DURUYOR
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=47738 -
FireX bunu yazdı:
Hala buraya cevap yetiştirenler mi var?
-----------------------------:| dai sakin ol yaff ne o ole yazı tipi. ayrıca z chan in yazısı dikkatimi çekti amaç saten belli :D EGOLARINI tatmin etmek için bir yöntem ilginç ama sonuçta her insan farklı buda bu kardeşimizin bir farkı onuda böyle kabullencez artı. ama bazı insanlar gibi ki onlar kendini biliyor aşağılayıcı yazısını görmedim bunuda inkar etmemek gerek...
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------:| dai sakin ol yaff ne o ole yazı tipi. ayrıca z chan in yazısı dikkatimi çekti amaç saten belli :D EGOLARINI tatmin etmek için bir yöntem ilginç ama sonuçta her insan farklı buda bu kardeşimizin bir farkı onuda böyle kabullencez artı. ama bazı insanlar gibi ki onlar kendini biliyor aşağılayıcı yazısını görmedim bunuda inkar etmemek gerek...
Adam onun yazdığından şüphe ediyormuşmuş.İnsanı yalancı yerine koyuyor.Oradaki linki göremeyecek kadar kör diye fontları büyüttüm.İşim gücüm kalmamış milletin ağzından yazı yazacağım.Hasbinallah.. -
itirafnameyi kendi iradem doğrultusunda yazdım. ama orada vurgulamak istediğim şeyi çok az kişiye ulaştırabildim. Yazıyı yazmadan önce o kadar çok küfür ve hakaret etmişlerdi ki acaba istediklerini versem ettikleri küfürleri islami anlayışlarıyla düşünür de "tamam adam ters sorular soruyordu ve bize hakaret ettiğini düşünüyorduk ama biz de yanlış yaptık be arkadaş o hitap şekli bize yakışmadı." derler mi diye merak ettim. birkaç anlayışlı arkadaşı saymazsak kimse bu noktadan bakmadı olaya. sanki bir kale düşmüş de islam o kaleyi ele geçirmiş gibi gördüler.
hoş, ben kalelerin devrinin kalktığına inanıyorum. HolyS, morportakal, VisualBoy olsun farklı bakış açılarına sahibiz ve insanların da bakış açılarını zenginleştirmek için onların "ÖNYARGILARI" na farklı yöntemlerle eleştirilerde bulunuyoruz. Kimimiz agresif bir tavır sergilerken bir başkamız bu agresif duruşu kınayabiliyor veya yöntemini eleştirebiliyor, bir diğerimiz ise bu konulardan bağımsız başka savlar ortaya atabiliyor.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------itirafnameyi kendi iradem doğrultusunda yazdım. ama orada vurgulamak istediğim şeyi çok az kişiye ulaştırabildim. Yazıyı yazmadan önce o kadar çok küfür ve hakaret etmişlerdi ki acaba istediklerini versem ettikleri küfürleri islami anlayışlarıyla düşünür de "tamam adam ters sorular soruyordu ve bize hakaret ettiğini düşünüyorduk ama biz de yanlış yaptık be arkadaş o hitap şekli bize yakışmadı." derler mi diye merak ettim. birkaç anlayışlı arkadaşı saymazsak kimse bu noktadan bakmadı olaya. sanki bir kale düşmüş de islam o kaleyi ele geçirmiş gibi gördüler.
hoş, ben kalelerin devrinin kalktığına inanıyorum. HolyS, morportakal, VisualBoy olsun farklı bakış açılarına sahibiz ve insanların da bakış açılarını zenginleştirmek için onların "ÖNYARGILARI" na farklı yöntemlerle eleştirilerde bulunuyoruz. Kimimiz agresif bir tavır sergilerken bir başkamız bu agresif duruşu kınayabiliyor veya yöntemini eleştirebiliyor, bir diğerimiz ise bu konulardan bağımsız başka savlar ortaya atabiliyor.
okey tamam insanlar sana ters cdevaplar vermiş olabilirler tama.Amma sende insanları zorlama be artık neyi kanıtlamaya çalışıyorsun sen O kadar Peygamberden evliyadan ilim adamından daha mı iyi biliyorsun bunu en başta yazmalıydım haşa Allahtan iyimi biliyorsun bilemezssin.Sende nasıl birşekilde dünyaya geldiğini biliyorsun.Sen insansin senin haricinde cin denen yaratiklarda var senin bilimin bunu kabul ediyormu.ne bileyim infrared olayı mesela sen infraredi gözünle göremiyorsun hiç birşeyi algılayamıyorsun bu o ışınların vaolmadığı anlamına gelmez bu laflarım bu görüşü savunan herkeze.Ayrıca arkadaşım biraz kuşkucu ol ateistlikle ilgili araştırmalar yap yuz yıllardır varolan bir dini bir felsefeyi neden çürütmeye çalışıyorsun.Bundan sonra şunu düşün Allah aşkına biz cahil insanlarız bizler Allaha gönülden sorgusuz bağlanmışız onun için senin seviyen bizden yuksek sen bizimle uraşmaya tamam arkadaş senin dediğin doğru. yeterki bizlerin canını artık sıkma sen iyilikmi yapmaya çalışıyorsun,yapma istemiyoruz,bilgilendirmeyemi çalışıyorsun istemiyoruz.Ben senin doğru yolu bulduğunu düşünmüştüm yinede diyorumki Allah iyilik versin.
Ya sanane milletin inançlarından biz senin ateistliine bişi diyormuyuz.Sende bundan sonra karışma konu açma sadece saygı duy yalan yalnış rivayetlerle karşıma gelme ki doğru bile olsa bu yasak olan şeyleri kabul ederim yapmam.
Bana ne zararı olabilirki? ya dünya hayatının sonunu kesin bilmiyorsun !kumar oynama !inan iman et !saygı duy saygı!
insanları zorlama! sevgi tohumları ek1 birleştirici ol! Bölücülük yapmaya çalışma! yani azıcık insan takliti yap be aga şu yüce egonu bırak artık saygı duy!
Tekrardan Allah iyilik versin diyorum.