İslam Aleminin En Modern Camisi
-
bu arada içine gtirince dolaşınca o kadarda çok büyük olmadığını görürsünüz aslında normal boyutlarda bi camii ve benim hiçte hoşuma gitmedi koskoca osmanlı tarihizimdeki eserler varken yine batı özentiliği yine.
-
mimarsi iyi hosda cok lüzumsuz olmus bosa masraf isde ayrani yok icmeye atla gider...... boyle islere bayiliriz milletce
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------mimarsi iyi hosda cok lüzumsuz olmus bosa masraf isde ayrani yok icmeye atla gider...... boyle islere bayiliriz milletce
-----------------------------
lütfen caminin yapılış amacını bilmede3n bu tür saçma yorumlar yapmayın. o cami istanbuldan kalkacak tüm önemli protokol cenazelerine sahiplik yapacak. tüm ünlü kişilikler askeri cenazeler burada yapılacxak bi nevi görsellik bakımından önem arzetmesi lazım. o yüzden bu kadar para harcandı bağlarbaşındaki ilahiyat camisinin yerini artık bu cami alıyor, hayırlısı. -
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------mimarsi iyi hosda cok lüzumsuz olmus bosa masraf isde ayrani yok icmeye atla gider...... boyle islere bayiliriz milletce
lütfen caminin yapılış amacını bilmede3n bu tür saçma yorumlar yapmayın. o cami istanbuldan kalkacak tüm önemli protokol cenazelerine sahiplik yapacak. tüm ünlü kişilikler askeri cenazeler burada yapılacxak bi nevi görsellik bakımından önem arzetmesi lazım. o yüzden bu kadar para harcandı bağlarbaşındaki ilahiyat camisinin yerini artık bu cami alıyor, hayırlısı.
-----------------------------dedigin sebep daha sacma benim icin protokol cenazeside normal camiden kalkiversin kimsenin bitarafi eksilmez ne bu gosteris ve lux tutkusu anlamam gidilen yer farkli sanki
-
BilimAdami bunu yazdı:
lütfen caminin yapılış amacını bilmede3n bu tür saçma yorumlar yapmayın. o cami istanbuldan kalkacak tüm önemli protokol cenazelerine sahiplik yapacak. tüm ünlü kişilikler askeri cenazeler burada yapılacxak bi nevi görsellik bakımından önem arzetmesi lazım. o yüzden bu kadar para harcandı bağlarbaşındaki ilahiyat camisinin yerini artık bu cami alıyor, hayırlısı.
-----------------------------hoca İstanbuldan bahsediyorsun dimi yok benim bir tarafımda eyüp sultan bir tarafımda Fatih bir tarafımda Yavuz Selim bir tarafımda ayasofya ve Sultan ahmet var daha sayılacak benzer camiler hadi ayasofyayı sayma diğer camiler ne güne duruyor
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------hoca İstanbuldan bahsediyorsun dimi yok benim bir tarafımda eyüp sultan bir tarafımda Fatih bir tarafımda Yavuz Selim bir tarafımda ayasofya ve Sultan ahmet var daha sayılacak benzer camiler hadi ayasofyayı sayma diğer camiler ne güne duruyor
-----------------------------hocam dediğim gibi bu sadece protokol camisi olacak eyüpsultandan yada diğer camiilerden protokol cenazesi kalkmıyo fatih camisinden kalkıyo ve ordanda kalkmaya devam edecek (zincirlikuyu için) anadolu yakasında bu cami işlev görecek. benimde babamdan duyduğum bu kadar zaten babamıda oraya cenaze imamlığı yap diye değil geçmişi sağlam olduğu için konuşması düzgün ve protokol önünde konşmasını bildiği diksiyonu iyi olduğu için gönderdiler. o kadar büyütülecek bir cami değil resimlerde ve haberlerde aşırı derecede abartı mevcut. resimlere kanmayın camiyi yaptıran semiha şakir vakfı çok zengin dünyacaünlü bi vakıftır bu arada onlar için para fazla söz konusu değil kanımca. herneyse uzatmayayım ben babam gelince dgerekli bilgiyi alırım hala orda gelmesini bekliyorum.
-
Gerçekten mükemmel
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------dedigin sebep daha sacma benim icin protokol cenazeside normal camiden kalkiversin kimsenin bitarafi eksilmez ne bu gosteris ve lux tutkusu anlamam gidilen yer farkli sanki
-----------------------------o zaman sen evine misafirler gelince en güzel bardaklarını tabaklarını yemek takımlarını çıkarma oldumu =) eski tabakkardan yesinler. insanda biraz saygı olur gömze hitap eder bazı şeyler modernlik kolaylık zengin safhası için vazgeçilmezdir ve caömiide onun için yapılmıştır. anlatabildim umarım.işte bu yüzen o kadar güzel yapıldı o cami. (bana göre hiçte güzel değil)
-
BilimAdami ne diyorsa dogrudur..katılıyorum
-