folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İslam Aleminin En Modern Camisi

İslam Aleminin En Modern Camisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

Potansiyel_Virus bunu yazdı:
    -----------------------------

@bilimadami

is komediye dondu hem gulup hem yaziyorum sayende neyse saol bu komedi icin :) artik konuyla ilgili hicbi postuna cvp vermemeyi dusunuyordum ama konuyu hatta kendini asan cumleler kurmussun nerde okursan oku kimse sana baskasinin dinini sorgulama hakkini vermez ben vermiyorum enazindan ne seni nede sorgularim mantigini tanimiyorum uzgunum bu durumda seni burundugun bos sifatlarindan alikoydum :)

ne derler "ulaşamadığın ete mundar de." derler.

eğer dinin islamsa benden sana tavsiye; bildiklerini bi tazele.

boş insansın vesselam dediklerin sadece kendi kavramlarından başka bişey değil.  kendi hayatında devam et madem dinini kimse sorgulayamaz yapıya bak =) modern insan seni =) sende verme ama şunuda bil dinde ben sen yoktur. bencede yoktur. bunu bilseydin dediğim şeye cevap vermezdin ama bu senin bu konuda ne kadar cahil olduğunu gösteriyo bence dediğin gibi sus.

şimdi sözünde dur ve bana yorum yapma. 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

yeter be bizimkide kafa dimi. underzero

Cok fazla dini konu var...      renegadealien

ahaha hahasıojhkdasolbdsolwbodbuewf :D 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    İnsaın namaza baslayası geliyor vallaha :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    yannız şimdi gene birileri çıkar büyük sırları açığa kavuşturur caminin bitaraflarından masonluk amblemleri işaretleri falan çıkarır :D

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

Demodor bunu yazdı:
    çok güzel olmuş fakat bu kadar lükse ne gerek var.

katılmamak elde degil yani orta halli birşey olması daha eyi olabilirdi sonuçta orası ibadethane

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Okul yaptırın okul.Her mahallede en az 2 tane cami var.Yok ünlüler kalkıcakmış bilmemneymiş.Bunları yapana kadar anadoluda sanat değeri taşıyan eski camileri onarın.Ve allah rızası içün okul yaptırın.Mardinde insanlar birbirini tarıyor biz gene gereksiz işlerle uğraşıyoruz.İnsanları okut eğitki birbirlerini vurmasınlar şekerde yiyebilsinler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    Bu cami benim İslam dini anlayışıma göre hayır mayır olamaz zaten protokol diye başlaması olayı bitiriyor. yakında sadece zenginlerin girebileceği bi cami yaptırırlarsa hiç şaşırmam  V.I.P cami. Allah sonumuzu hayır etsin. Aminn

birgün olmasada birgün mutlaka
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    Okul yaptırın okul.Her mahallede en az 2 tane cami var.Yok ünlüler kalkıcakmış bilmemneymiş.Bunları yapana kadar anadoluda sanat değeri taşıyan eski camileri onarın.Ve allah rızası içün okul yaptırın.Mardinde insanlar birbirini tarıyor biz gene gereksiz işlerle uğraşıyoruz.İnsanları okut eğitki birbirlerini vurmasınlar şekerde yiyebilsinler.
    hacı benden cok yaşayacaksın tam söyleyeceklerimi kafamda tasarlıyordum ki sen hepsini söylemişsin! türkiyenin neresine giderseniz gidin cami! kaldı ki bizim tarihi eser camilerimiz eminimki bakımla bunlara taş cıkarır! ama ne hikmetse hep yenisi dikiliyor... bizim cami sayımız şuanda bize fazla bile! artık camiye deil okula ihtiyac var! şu camilerin türediği kadar okullar türemiş olsaydı ülke şuan çok farklı yerlerde olurdu! evimin arkasında bir cami var en kötü 100 kişinin üzerinde kapasitesi cemaati 30 kişi ama git arkasındaki ilköğretim okuluna sınıflar 60 kişi! sonrada gel eğitimden bahset!

bir arkadaş kilise acılsaydı sesiniz cıkarmıydı demişde kimsenin camiye laf ettiği yok! yapan yapmış bu saatten sonra yıkılacak değil ya! ama gerekli değildi bu maddi kaynak daha yararlı şekilde kullanılabilirdi! cami yararsız demiyorum ama gereğinden fazla var! bir kilise için bu kadar para harcanıp yapılsaydı emin ol ona da laf ederim! ama eğitim benim için başta gelir! önce eğitileceksin ki cahil olmayacaksın sonra dinini en iyi şekilde öğreneceksin ki safsatalara kanmayacaksın! kiliselerin sistemini islamda da getirebilseler mükemmel olurdu! sistemden kastım cami gibi türemelerinden bahsediyorum! devlet din işine karışmamalı! kilisede sistem şu şekilde işler! cemaat toplanır aralarında para toplar kendi gider arazi alır kendi gider yapıyı yaptırır kendi gider papazının maaşını karşılar! şimdi gelelim camiye! devlet gider arsayı verir. devlet gider yapıyı yaptırır devlet gider imamın maaşını karşılar! getir kilisedeki sistemi! hiç olmassa imamın maaşını cemaat karşılasın! hadi! bak bakalım türkiyede kaç tane cami kalıyor!!!

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

böyle konularda hep tartışma olmuştur. normal görüyorum bunları.

lakin arkadaşlar gerçekten artık camii yapmayı bırakmalı Okul üniversite bilim sanat eğitim dalları alanında ilerleme yapılmalıdır medeniyete ulaşmak için muasır seviyelere çıkmak için 1930 lu yıllardan bugüne kadar hep söylenmiş fakat gelen yöneticilerin hepsi çalmış soymuş rant için yapılmış hep. kimisi camii yapalım kimisi köprü yapalım felan filan saman altından su yürütmüş. yapılan güzel şeylerde var fakat az. hemde çok az. dünya kök hücre alanında çığır açacak adımlar atarken biz halen daha dinle siyasetle kafamızı kaldıracak adam gibi buluşlar yapamamışız...

aralığın son haftası tam kriz şak diye darbesini yapmışken bile diyanet 5 trilyonluk camii yapımı haberlerini izledim ve iğrendim...milletimiz aç ve sefillikle zorluklar altında geçimini düşürken devletin bu yaptığı girişim cahillikten başka birşey değildir..Camilerimiz olmalı tabiki namaz kılınmalı..sonuçta müslüman ülkede yaşıyoruz. fakat abartısınada karşıyım kendi adıma. 

2009un şu günlerinde kendi izlenimlerim gün geçtikçe din bakımından inanç bakımından zayıfladığımızı hissediyorum...İçerlerimiz simsiyah katılaştığı ve gittikçe yobazlaşmaya doğru yürüyoruz.Camilere gitmiyoruz namazı doğru düzgün kılmıyoruz..inancımız zayıflıyor ve günden güne kibirleşiyoruz.. İnsan onurumuz vardı oda zedeleyerek tükendi...bi örnek vereyim ; bugün pazarda converse ayakkabı satılıyordu fiyatı 5 lira genelde genç kız erkeklerin yoğun ilgi göstermesi beni şaşırtmadı..toplumumuz gerçekten büyük tahribat yıkımına maruz kalmış ve eziliyoruz gün geçtikçe...

Cami hayırlı olsun..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Ey Müslüman..daha fazla sevap puan'ı kazanmak istiyorsan git fakirleri doyur !! .. ülke'm dilini,tarihini,atalarını bilmeyen insanlarla dolu..dünya gündeminden bi haber..amerika bizi yıkacak israil bizi vuracak coca cola amerikan ordusunundur aman haa içmeyin cola turka dan şaşmayın..düşüncelerine mahkum olmak zorunda kalan insanlarla dolu..bunları bilinçlendirecek eğitim verecek cehaletini emecek yer'ler aç...beni tanıyan arkadaşlar bilir..çağrı merkezinde çalışıyorum..arayan kişilerin yarısı ile anlaşamıyorsun..rezalet bir durum..sanki o başka bir kültür ve millet'in insanı..sen başka..üzülsem mi ağlasam mı oluyorsun..hadi inanıyorsunuz orantılı bir şekilde mütevazı yapılar dikin..eyvallah..ama bilim'e araştırmaya ülke gençliğinin eğitimine harcanacak parayı böyle camiye harcayan adamların dilerim götüne girer minaresi..

dont think twice its all right
Toplam Hit: 16742 Toplam Mesaj: 80