folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İslam Aleminin En Modern Camisi

İslam Aleminin En Modern Camisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Son derece güzel olmus. Mimarisiyle motifleriyle cok detayli bir proje oldugu ilk bakista belli oluyo. Cami lux olamaz diye bi kaide yok bildigim kadariyla.Sonucta

hayir severin birisi yaptirmis. Yok cok lux yok israf gibi seyleri söylemek kimseye düsmez.Adamin gonlunde böyle bi proje gecmis imkaanlarida el vermis yapmis.

israfmidir bencede diildir eglence icin yapilan  500 600 milyon dolarlik projelerin yaninda bir hayirseverin yaptirdigi böyle bi projede olsun ne var bunda.

edit: Sdney Opera house in yapim surecini arastirsinlar cok lux diyen arkadaslar. yapim asaminda finansman sagliyamadigindan dolayi ozamanki hukumetin istifa ettigini görebilirler.Ama suan dunyadan binlerce insan o yapiyi görmeye gidiyor. Hi bu cami onun gibi olabilirmi olamasada insanlari dikkatini cekecek ve görmeye bi cok insan gelecektir.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    cami güzel , kuruluş amacı güzel...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    kimbilir kimlerin cebi doldu yine boşa yapılmış tonlarca harcama (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Potansiyel_Virus bunu yazdı:
    -----------------------------
    BilimAdami bunu yazdı:

Potansiyel_Virus bunu yazdı:

@ trabson

olayi farkli yerlere cekme loglari don bidaha oku dinle ilgili bi muhalefet gorebiliyormusun sen gerginlik olsun diye yazmak icin yazma

Olayı farklı yerlere ceken bırı varsa o da sensin Cami adı üzerinde dini mabet sen buna değersiz diyosun. Dolaylı yOldan sana buu dinin getirdiği faydaları söyledim saygı duyucaksn konunun bi yere gittiği yok yani ..Neyse tartışmak için söylemiyorum değer Verilen şeyler anlamsız dedin bundan kasıt sana söylevim.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

cami güzel de ismi ne öyle yaw şakirin cami

sanki sadece şakir gidiyo oraya ibadet etmeye :) 

Yapay zeka, zeka değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

içimizde hakikatten çok akılsızca konuşan kişiler var. osmanlı zamanında sultanahmet camii yapılırken ona laf edenler yoktu? o camii bundan daha büyük ve o zamanın teknoolojisine göre en üst seviyede donanıma sahip bir cami ? pardon vbunu sizmi düşünemiyorsunuz yoksa bazı şeyleri düşünmekmi istemiyorsunuz? biri çıkmış yok bazı kesimler için yaptırıldı demişler falan hocam bazı kesimler için derken ölüden bahsetmiyorum. sonuçta dediğim ggibi ptorokol devlet erkanının olduğu bir yer olacak ve illahi güzel olması lazım bunu düşünecek zekayapısına sahip değilmisiniz? sen hangi bakanın başbakanın komutanın askerin köşedeki sokak camisinde namazını kılındığını gördün? istanbul büyük selimiye camii (anadolu) ve fatih camii(avrupa) son olarak ilahiyat camii (anadolu) bunlar dışında diğer camiilerde protokol cenazeleri kılınmaz çünkü, protokol cenazelerinde yoğunluk yaşanır ünlü tayfası yer alır, en küçük bir yanlış hata gözlerine batar ve bu kötü bi durumdur bunların yaşanmaması için bunların olması gerekiyo.  

bu arada  @potansiyel virüs ben senin dinini sorgulayacak en son kişi değilim ben 4 yıldır ihlde okumaktayım ve insanların bugun yaşadıkalrı dini sorgulamakla yükümlüyüm islamın gereği budur insanlara doğruyu öğretmek tabi ilk önce eğğitimini aldıktan sonra. ama bunu anlayacak seviyede yokmuşl ben po kadarını var sanmıştım kusura bakma yanıldım ;) 

bu arada islamda camilere neden bu kadar değer verildiğini bilmeyen kişilerle çatışıyorum burada ne demişler davul bile dengi dengine bilmeyen konuşmasın hocam.

birde merak ettiğpim nokta var acaba aynı seviyede ülkemize bi kilise yapılsaydı düşünceniz en olurdu ? vay ben işte türkiye kalkınıyo =) laiklik yolunda gidiyoruz be işte budur artık toplum uyanmaya başladı...

neyse...  

http://img.blogcu.com/uploads/erkambin_irtica1.GIF

toplumu y,iyiyorlar haberiniz yok... neyse bilmeyen daha kelime etmesin yok gereksiz mereksiz benim için gerekli olan senin için gereksizse  ve bu toplumda tarih boyunca benim için gerekli olan şey gerekliliğini yitirmeden hala gerekli durumda devam ediyorsa, kusura bakma kardeşim bence bu ülkedeki tek gerksiz şey benim gereklerime gereksiz diyen kişilerdir.

madem öyle al sana böyle.

selametle :W 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

BilimAdami bunu yazdı:

içimizde hakikatten çok akılsızca konuşan kişiler var. osmanlı zamanında sultanahmet camii yapılırken ona laf edenler yoktu? o camii bundan daha büyük ve o zamanın teknoolojisine göre en üst seviyede donanıma sahip bir cami ? pardon vbunu sizmi düşünemiyorsunuz yoksa bazı şeyleri düşünmekmi istemiyorsunuz? biri çıkmış yok bazı kesimler için yaptırıldı demişler falan hocam bazı kesimler için derken ölüden bahsetmiyorum. sonuçta dediğim ggibi ptorokol devlet erkanının olduğu bir yer olacak ve illahi güzel olması lazım bunu düşünecek zekayapısına sahip değilmisiniz? sen hangi bakanın başbakanın komutanın askerin köşedeki sokak camisinde namazını kılındığını gördün? istanbul büyük selimiye camii (anadolu) ve fatih camii(avrupa) son olarak ilahiyat camii (anadolu) bunlar dışında diğer camiilerde protokol cenazeleri kılınmaz çünkü, protokol cenazelerinde yoğunluk yaşanır ünlü tayfası yer alır, en küçük bir yanlış hata gözlerine batar ve bu kötü bi durumdur bunların yaşanmaması için bunların olması gerekiyo.  

bu arada  @potansiyel virüs ben senin dinini sorgulayacak en son kişi değilim ben 4 yıldır ihlde okumaktayım ve insanların bugun yaşadıkalrı dini sorgulamakla yükümlüyüm islamın gereği budur insanlara doğruyu öğretmek tabi ilk önce eğğitimini aldıktan sonra. ama bunu anlayacak seviyede yokmuşl ben po kadarını var sanmıştım kusura bakma yanıldım ;) 

bu arada islamda camilere neden bu kadar değer verildiğini bilmeyen kişilerle çatışıyorum burada ne demişler davul bile dengi dengine bilmeyen konuşmasın hocam.

birde merak ettiğpim nokta var acaba aynı seviyede ülkemize bi kilise yapılsaydı düşünceniz en olurdu ? vay ben işte türkiye kalkınıyo =) laiklik yolunda gidiyoruz be işte budur artık toplum uyanmaya başladı...

neyse...  

http://img.blogcu.com/uploads/erkambin_irtica1.GIF

toplumu y,iyiyorlar haberiniz yok... neyse bilmeyen daha kelime etmesin yok gereksiz mereksiz benim için gerekli olan senin için gereksizse  ve bu toplumda tarih boyunca benim için gerekli olan şey gerekliliğini yitirmeden hala gerekli durumda devam ediyorsa, kusura bakma kardeşim bence bu ülkedeki tek gerksiz şey benim gereklerime gereksiz diyen kişilerdir.

madem öyle al sana böyle.

selametle :W 

Yazıcaklarımı genişçe anlatmışsın. Fazla söze gerek yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

@bilimadami

is komediye dondu hem gulup hem yaziyorum sayende neyse saol bu komedi icin :) artik konuyla ilgili hicbi postuna cvp vermemeyi dusunuyordum ama konuyu hatta kendini asan cumleler kurmussun nerde okursan oku kimse sana baskasinin dinini sorgulama hakkini vermez ben vermiyorum enazindan ne seni nede sorgularim mantigini tanimiyorum uzgunum bu durumda seni burundugun bos sifatlarindan alikoydum :)

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

liseli ergenler herşeyi bilir :W

"biz demedik mi ki; onlarla tartışanların sonu hiç iyi olmayacaktır, elbet bir yerde dayanamayacaklardır diye..." (tbt 31/7)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

yeter be bizimkide kafa dimi. underzero

Cok fazla dini konu var...      renegadealien

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 16746 Toplam Mesaj: 80