İzmir‘De Askere Bombalı Tuzak!
-
--kürt denen tehlikenin ne olduğunun bir kez daha ispatı
--ne suçu vardı şimdi o askerlerin
--birde ne işleri var bu a.q i*nelerinin burada foçada
--çoluğuna çocuğuna sahip çıkamayan doğulu güneydoğulu anababa çocuğu operasyonlarda ölür düşman yine devlet olur.
--sen kalk suriyeden,irandan,ıraktan gel başkasının topraklarında düzenek kur,polis asker öldür,birde bunlara insan diyeceğiz
allah şahidimdir artık zerre kadar iyi düşünürsem tek bir kürt hakkında bile,gün olur devran döner birgün ibre onlarada döner
-
alexfarrow bunu yazdı
--çoluğuna çocuğuna sahip çıkamayan doğulu güneydoğulu anababa çocuğu operasyonlarda ölür düşman yine devlet olur.
--sen kalk suriyeden,irandan,ıraktan gel başkasının topraklarında düzenek kur,polis asker öldür,birde bunlara insan diyeceğiz
allah şahidimdir artık zerre kadar iyi düşünürsem tek bir kürt hakkında bile,gün olur devran döner birgün ibre onlarada döner
amk terror konusunu kürtlere dayadinya senin o sikimsonik beynine forumu sokayim :)
-
HoLyCat bunu yazdıalexfarrow bunu yazdı
amk terror konusunu kürtlere dayadinya senin o sikimsonik beynine forumu sokayim :)
hay amk bahsettiğimiz terör pkk değilmi ya sen ayrı telden çalıyon ya ben ;)
-
ArduouS bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıalexfarrow bunu yazdı
hay amk bahsettiğimiz terör pkk değilmi ya sen ayrı telden çalıyon ya ben ;)
PKK da kürt demekmi ?
-

bu örümcek kafalılar başta olduğu sürece bu böyle gider. terorde bitmez.
Adamların Tek Amacı Var: Ver onlara parayı çocuklarına hesap açsın , fabrika kursun bir yerlere ortak yapsın , yandaşına satsın versin , peşkeş çeksin , türkiyede artık işler böyle yürüyor.
Sonra Gelip bana dinden imandan bahseder.
Artık din iman

olmus..
Her kapıyı para açar olmuş.

-
Pkk güneydoğuda KÜRT demek.. PKK türkten , lazdan , gürcüdenmi olusuyor ?
THT2005 tarafından 09/Ağu/12 10:22 tarihinde düzenlenmiştir -
sözün bittiği yerdeyiz
bıçak kemiğe dayandı
sabrımız kalmadı
operasyon başlatıldı
vs.
snnyk tarafından 09/Ağu/12 10:58 tarihinde düzenlenmiştir -
THT2005 bunu yazdı
afferim sana bende bunu bekliyordum :)
PKK cogunluk olarak kürtlerden olusabilir ama unutmayin Her memleketten insan var..
alevisi cerkezi türk ü vs vs :)
en azindan ölen pkk lara bakin aralarinda ardahanlisida cikiyor Aydinlisida cikiyor Sinop lusuda cikiyor :)Hadi size iyi sikimsonik forumlar :)
ha bu arada AT gözlügünü cikarinda etrafinizi görün..
Eline Silah alana pkk diyorsunuz ama Bu ulkenin anasini vergi kacirarak siken dolandiricilik yapanlara ne diyorsunuz merak ettim...
Tabi bunlarada kürt dersiniz simdi :)
Dış Terrör kendini belli ediyor.. onemli olan icimizde TÜRK üm diyipte bu ulkeyi sikenler..Bunlardan büyük terror yoktur..
-
narkozMRT bunu yazdı
bende şimdi duydum. allah belasını versin pkk ve destekçilerinin kim yaptıysa...
Simdi ben kalkip, "pkk nin destekcileri; tayyip erdogan, abdullah gul ve onlara oy verenler dir." diyecegim sonra rene gelip ban atacak en az 12 saat o yuzden birsey demiyorum.
sniperscope tarafından 09/Ağu/12 10:33 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
afferim sana bende bunu bekliyordum :)
PKK cogunluk olarak kürtlerden olusabilir ama unutmayin Her memleketten insan var..
alevisi cerkezi türk ü vs vs :)
en azindan ölen pkk lara bakin aralarinda ardahanlisida cikiyor Aydinlisida cikiyor Sinop lusuda cikiyor :)Hadi size iyi sikimsonik forumlar :)
ha bu arada AT gözlügünü cikarinda etrafinizi görün..
Eline Silah alana pkk diyorsunuz ama Bu ulkenin anasini vergi kacirarak siken dolandiricilik yapanlara ne diyorsunuz merak ettim...
Tabi bunlarada kürt dersiniz simdi :)
Dış Terrör kendini belli ediyor.. onemli olan icimizde TÜRK üm diyipte bu ulkeyi sikenler..Bunlardan büyük terror yoktur..
Dış teror - s...et
dolandırıcılık - s...et
Konu: Teror
Ozaman
Güney doğuda PKK - % 95 Kürtlerden kurulu bir yapıdır.
THT2005 tarafından 09/Ağu/12 10:41 tarihinde düzenlenmiştir