İzmir‘De Askere Bombalı Tuzak!
-
ArduouS bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Dogudaki Gibi olaylar batida olursa resmen ic savas cikar ortaya..
ornek : izmir ücyol metrosunda bomba eylemi yada hafta sonu konak meydanda bomba eylemi..
Ayni sekil diger büyük sehirlerde olursa bu ulke resmen karisim..
umarim boyle düsüncelerim olmaz..
öyle birşeye kalkışamazlar kürt halkının desteği üzerlerinde azalır çünki bu bölgelerde onlarda yaşamakta ve onlarda etkilenecek olurlar.
zaten bok içinde yaşıyor adamlar. Batı ile doğu arasında resmen medeniyet farkı oluşmuş devletin ilgisizliği yüzünden. Zamanında doğuya gereken önem verilseydi ne pkk olurdu ne de terör olurdu. -
1 şehitmiş canım 1 taneden bişey olmaz
söyler şimdi erdoğan :) -
break bunu yazdıxzxz bunu yazdı
pkk kürt değil diyen denyolara soruyorum , kürt olmasaydı pkk olur muydu ?
kendine kürt diyen varsa hiç boşuna nefes tüketmesin "vatanı ne kadar sevdikleri hakkında" aha senin hemcinslerin dağda savaşıyor git onların yanına bence , kendini de bizi de yorma en azından temiz bir savaş olur ama kürt dediğin mahluk temizlikten cesaretten ne anlar ?
madem çok seviyon vatanını(!) neden kürt oluyon ? olma ... sana kim kürt ol dedi ki ??? sonra hain o.çocukları gibi işte ben aslında çok iyi vatanseverbir insanım diye de zırvalama , iyi kürt varmışmış mış mış sen bunu benim çüküme anlat
kardeşlik / barış olacaksa sen de türk olacaksın bu kadar basit , yoksa ilelebet sürer bu savaş
bu sabah bir takım orospuevladı 4 harfliler benzinimi çalmışlar , işte bunların cinsi böyle , yapçak bişi yok alıştık artık ipneliklerine gidip gebertsen piçleri "insan" sayılacak ya üzüldüğüm tek nokta budur - ustaya götürdüm motoru, eleman diyor , adama soracan "1881 ne demek" diye bilemezse sıkacan kafasına , uygulanabilirmi bilmem ama kısaca "en iyi kürt ölü kürt" aklı yerinde olan tarafı belli herkes bir şekilde bu sonucu çıkarıyor.
kısaca : er ya da geç siktirip gideceksiniz Türkiye den
Hocam yaptigin yanlis bana gore. Sana gore Laz olan Lazim diyecek, Cerkez olan Cerkezim diyecek, Gurcu olan Gurcuyum diyecek ama Kurt olan Turkum diyecek. Boyle sey olmaz. Bizi inciten yipratan nedir? PKK... PKK kimlerden olusuyor (99%)? Kurtlerden o zaman sil butun Kurtleri mi diyeceksin. Kimse o orospucocugu orgute destek veren onlari sileceksin. Ben Afyonluyum ve bulundugum yerde cok Kurt var. Hepsi o kadar iyi ve vatanini seviyorlarki. Sadece geleneklerini yasatiyorlar biraz muhafazakar ve ataerkiller. Bunun disinda hicbir yanlislarini gormedim. Zaten diger konular beni ilgilendirmez ister ataerkil olsun ister anaerkil...
hocam yanılıyorsun , bir millet demek etnik döküntü ya da kabile ismi değildir , binlerce kez dediğim gibi , milliyetçilik bir toplumu bir arada tutabilme ülküsüdür. millet bir toplumun siyasi kimliğidir, bu kimlik ülke üzerindeki egemenlik hakkının kime ait olduğunu ifade etmek için kullanılır. milletler farklı etnik ve kültürel - dini gruplardan oluşabilirler , misal alman fransız rus abd ... tüm muasır medeniyetlerde olduğu gibi, bir uzaylı türk olabilir , ama oğuz boylu bozkurt soylu türk doğan birisi rus ya da abd li de olabilir
bu bir seçimdir, eğer türkiyede yaşayıp türk olmamayı seçersen bu ayrımcılık ve bölücülüktür , lazçerkezgürcükürt bilmem ne hepsi türk milletinin ferdi olabilir. eğer türk olmaktan memnun değilsen , memnun olabileceğin başka bir milletin ferdi olmayı da seçer ve orada yaşamaya gidebilirsin. eğer x-açılımı gibi hain pusular adı altında millet içinde başka milletler çıkarma yolunu açarsan bölünmeye çanak tutarsın, katliam tohumları ekersin ve 15-20 yıl içinde kanlı çiçekler açar .
-
sosyopatmanik bunu yazdıCellyM bunu yazdı
bdp turevlerinin 4 sene önceki izmir başkanı Trabzonlu dur laz da değil direkt olarak karadenizlidir.Avrupa sorumlularından birisi direkt bizzat eskişehirli tatarlardan dı .
Hadi kürtlerdi kaldırdın bu ülkeden ? çerkezi ne olacak lan bu ülkedeki macir sayısı bulgaristan yunanistan göçmeni sayısı kürtten çok.kürtlerin anadoludaki varlığı malazgirtten öncesine dayanmaktaydı.
milliyetçiyim diyen osmanlıcıyım türküm diyen zihniyet osmanlıyı araştırın biraz okuyun osmanlıda devletin tüm işlerinde ermeniler vardı degıl mı devşirme vardı butun padişahların kanları rus italyan vsvs safkan türk diye birşey yok ne lan bu arapatı mı ? hayvanlarda olur safkan melez ırk.
Bu şekilde bir yaklaştırma bile yanlış.bu ülkede çerkezide lazıda kürdü maciri de gürcüsüde kardeş osmanlıdada bu şekilde her zaman ayaklananlar olmuştur yunanlar bulgarlar araplar insanlar. kürtlere desen al diyarbakır u güneydoğuyu kur devlet .evet diyeceklerini mi sanıyor ?
bkn. hatay meselesi.
bugun tsk de üst rütbeli alt rütbeli binlerce subay astsubay var kürdü de var çerkezide var.
pkk denilen opaçozların istedıklerı bu zaten pkk a katılan bilinçsiz insanlara yaptırdıkları eylemlerin sizin gibi bilinçsizler tarafından yanlış yorumlanarak içinizde öfke çoşkusuna neden olmasını sağlamaktan başka birşey değildir.öfkeyle kalkan götünün üstüne oturur.
Bi gidin güneydoğuya bi gezin oraları size abi nasiyatidır bu gidin bi askerlik yapın.Vatan pc başında ne kurulur ne kurtarılır sizden böyle birşey isteyen yok biraz kapatın sosyal medyası fılm sitelerini gidin kitap okuyun oodusuncenız ne olursa olsun karsınızdaki dusunceye aıt kıtaplarıoda okuyun kı at gözlüğünüz ortadan kalksın.
Bu olay kötü bir olay şehid vermek çok üzücü bir durum Allah belalarını versin diyorum
benim yazdığımı anlamadın heralde.
ben Türkiye de bi tek Türkle kürt vardır demiyorum, eve birsürü etnik köken var.
sana yazdığımı özet geçeyim; bu pkk izmire kadar geldiyse çok büyük bi olaydı bu. pkknın yükselişi anlamına da gelir. pkk'nın yükselişine engel neden olunmuyor? göz yumuluyor?
ve diğer ele aldığım konuda, arkadaşın pkk yı destekleyen veya herşeye sakince yaklaşan, yavaşça müdehale edenleri destekleyici tavrına karşı, her kürt pkklı değildir ama pkk %99 kürtlerden olumaktadır. 'dı.
ve ayrıca, ben nasıl pkk ya katılmıyosam, bana kimse vatanıma karşı, yaşadığım topraklara karşı, milletime karşı bi eylem yaptıramıyolarsa, bunlar pkkya katılıp bunları yaptıklarında bilinçsiz olmuyolarda benmi bu gerizekalılara karşı neden bilinçsizce hareket ediyolar, neden hainlik ediyolar, neden yemek yedikleri kaba sıçıyolar diye öfkelenince bilinçsiz oluyorum? saçmalama hocam.
ben Türk'üm, vatanımı seviyorum, bu bilinçsizlik değildir.
-
Pkk Ve Destekçileri Kahrolsun. Ancak Sakın Yine Kürtlere Laf Edilmesin. Mevzu Kürtler Üzerinden Oynanan Bir Oyundur. Şehitlerimize Allahtan Rahmet Acılı Ailelerine Metanet Diliyorum.
-
aliyk bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Dogudaki Gibi olaylar batida olursa resmen ic savas cikar ortaya..
ornek : izmir ücyol metrosunda bomba eylemi yada hafta sonu konak meydanda bomba eylemi..
Ayni sekil diger büyük sehirlerde olursa bu ulke resmen karisim..
umarim boyle düsüncelerim olmaz..
Kimileri hala ayakta uyusun Ben Adanadayım 8 aydır her hafta pazar günü molotof ve gaz bombalarıının kullanıldığı eylemler oluyor Kürtlerin çoğunluk olduğu mahallaede kii bu sadece burda değil Mersinde ve doğu illerinin çoğunda böyle
bu ilerde (çokta ileri değil) olacak büyük gerilimlerin provası niteliğinde
Evet aynen öyle. Benim de haberim var. Öcalan uzerindeki tecriti protestoymuş. Öyle duydum. Kürt'ler ve bu sorun ile ilgili yazarım bi şeyler pek yakında belki.. Banlanmam umarım, seviyorum burayı :/ -
ArduouS bunu yazdıKreyzi bunu yazdıu235 bunu yazdıBiz PKK lı değiliz PKk kürt değildir diyen Kürtden çok "benim bi arkadaşım var kürt ama pkklı değil yok kürtler pkk değildir"diyen Türk var.Şaşırılacak bir durum.
dayı o zaman muhabbeti bitirelim artık seninle diğer örümcek beyinlilerle
d.bakırlıyım zaza'yım zaza demek kürt kolu demektir
o zaman senin denklemine verileri yerleştirirsek pkk'lıyım bundan sonra bunu bilerek davranırsın
zazalar kürtler eski zamanlardan beri isyan çıkarttığında ilk onlara karşı gelenlerdir.
Seyit Rıza Zazaydı hocam. Dersim isyanını başlatan kişi. -
cuneyd bunu yazdıArduouS bunu yazdıKreyzi bunu yazdıu235 bunu yazdıBiz PKK lı değiliz PKk kürt değildir diyen Kürtden çok "benim bi arkadaşım var kürt ama pkklı değil yok kürtler pkk değildir"diyen Türk var.Şaşırılacak bir durum.
o zaman senin denklemine verileri yerleştirirsek pkk'lıyım bundan sonra bunu bilerek davranırsın
zazalar kürtler eski zamanlardan beri isyan çıkarttığında ilk onlara karşı gelenlerdir.
Seyit Rıza Zazaydı hocam. Dersim isyanını başlatan kişi.şeyh sait isyanında karşılarında durmadılarmı?
-
ArduouS bunu yazdıcuneyd bunu yazdıArduouS bunu yazdıKreyzi bunu yazdıu235 bunu yazdıBiz PKK lı değiliz PKk kürt değildir diyen Kürtden çok "benim bi arkadaşım var kürt ama pkklı değil yok kürtler pkk değildir"diyen Türk var.Şaşırılacak bir durum.
Seyit Rıza Zazaydı hocam. Dersim isyanını başlatan kişi.şeyh sait isyanında karşılarında durmadılarmı?
Bütün Zazalar durdu denilemez. Şeyh Said isyanında onun yanında olan Zaza aşiretleri de vardı. -
11 yaralı bazılarının durumu ağır.
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1096667&CategoryID=77