folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İzmir‘De Askere Bombalı Tuzak!

İzmir‘De Askere Bombalı Tuzak!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Izmir'de 5 yilini geciren birisi olarak cok uzuldum, dogudan sonra hatta yeni olaylardan sonra kaldirilamayacak bir durum. Sehit ailelelerinin basi sagolsun, Allah sabir versin. 

Ne zaman bitecek bu olaylar artik. Dogudan sonra Batiya sicrarsa ulke de karisir. Insallah bu son olur en azindan Bati icin. Bu soysuz serefsizlerde hic mi vicdan yok zararsiz insanlara saldiriyorlar. PKK yanlisi butun serefsizler, kopekler s.ktirsin gitsin amk forumdan. Sinirlerim kalkiyor. 

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

ulan bunlar da çok oldu ama artık.Soyları kuruyasıcalar.Gavur izmirimiz 20 dk içinde yaralı askerlerimizin kan ihtiyaçlarını karşılamıştır.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    Biz PKK lı değiliz PKk kürt değildir diyen Kürtden çok "benim bi arkadaşım var kürt ama pkklı değil yok kürtler pkk değildir"diyen Türk var.Şaşırılacak bir durum.

dayı o zaman muhabbeti bitirelim artık seninle diğer örümcek beyinlilerle

d.bakırlıyım zaza'yım zaza demek kürt kolu demektir 

o zaman senin denklemine verileri yerleştirirsek pkk'lıyım bundan sonra bunu bilerek davranırsın

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    Biz PKK lı değiliz PKk kürt değildir diyen Kürtden çok "benim bi arkadaşım var kürt ama pkklı değil yok kürtler pkk değildir"diyen Türk var.Şaşırılacak bir durum.

o zaman senin denklemine verileri yerleştirirsek pkk'lıyım bundan sonra bunu bilerek davranırsın

Kreyzi 5 kez okudum üstte yazanı bi bok anlamadım amq ne demek istemiş adam

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Kreyzi 5 kez okudum üstte yazanı bi bok anlamadım amq ne demek istemiş adam

saolsun tarık direk olarak kürtler biz pkk'lı değiliz safsatasını bırakmış artık türkler bile buna inanıyor hayret diyor işte :W

kaç konu ve yorumdur dikkat ediyorum bu tür olayları artık sıktı ak bu tür konularda atar yaparlar 

iş düştüğü zaman hocam kankam dostum bilmem ne sadece u235 için demiyorum alayı için diyorum 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

zazalar kürtler eski zamanlardan beri isyan çıkarttığında ilk onlara karşı gelenlerdir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

zazalar kürtler eski zamanlardan beri isyan çıkarttığında ilk onlara karşı gelenlerdir.

sağda solda okuduğun bilgileri buraya yazma hocam 

her ne kadar bu durumdan hoşnut olmasam da zaza ve kürtler aynı sayılıyor 

bu konuda 2 teori var 

1- kürtlerin dağlık kesimde yaşıyanlarına deniyor 

2- türkmenlerin fas suriye tarafına göçenlerine 

hangisi doğru hangisi yanlış sikimde değil benim derdim milletin çıkıp bu kadar kolay adam harcaması 

tamam pkk denen bi oluşum var terör örgütü olarak çok canlar yakıyor en büyük destekcisi kürtler ama ak her önüne

gelen kürt zaza artık ne sikimse sokaktaki yarım kutusuna para atmıyor yada ay başında maaş alınca dur bi keleş alıp dağa

göndereyim asker vursunlar demiyor ben ve benim gibi çok arkadaşım var bu konudan rahatsız olan yeri gelince tartışan

çok mu istiyoruz yılın en az 1 ayı dükkan kapalı geçsin dışarı ekmek almaya bile korkarak çıkalım millet arkamızdan böyle böyle desin

batı tercihi verirken çekinelim bilmem ne aka oluyor işte uyuz oldugum ve anlamadığım nokta buyun millete mal etmek bunu 

doğulunun biri sokağa işemiş eee bütün doğulular sokağa sıçıyor evlerinde tuvalet yok onların böyle mantık mı olur :W

ayrıca konuşulması gereken farklı konular var 2 gram akıl sahibi adam oturup düşünmüyor demiyor sik kadar bi dağda bu adamlar

2 gün durmadan ucak kaldır dağın eteklerine diz tankları bak nasıl bitiyor pkk oluşumu dağ olayı biterse sehirde bi sik yenmez

halk desteği çeker ama neden yapılmıyor bu düşünülmüyor

zaten şu an tr 2ye bölünmüş durumda bunu gören yok ak sadece konu açılır hemen bordo klavyeliler gelip vatanı kurtarır sonra gidip 

xhamster'de kaldığı yerden devam eder. birşey görmeden yaşamadan konuşmak kolay askerde sadece siz mi şehit verdiniz

adamların sıktığı kursun akıllı mı bu kürtmüş hop geri sapayım mı diyor mantıklı düşünün artık çocuk yaşı geçmiş 20 yaşına gelmiş adamlarsınız

olayların arkasını görmeyi öğrenin araştırın düşünün milletin laflarıyla hareket etmeyin

misal xzxzxz denen eleman yapacak bişi yok ben ondan alıntı yapıp sövecem adam diyecek bak kürt değil mi böyle tartışmayı bilmez bilmem ney

herkes birgün gerçeklerin farkına varacaktır er yada geç ya kendi kendine yada bi olay sonucu ama görecek öğrenecek o zaman ben beynimi sikeyim diyecek mi onu bilmiyorum işte :W

oruç oruç 2 sayfa yazı yazdık bi dünya sövdük tuttugumuz orucun anlamı kalmadı artık :W 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    CellyM bunu yazdı

HoLyCat seninle daha öncede bu tür bi konuda tatrışmışlığımız var ve yine sen %80 90 ı pkk yı destekleyen kürtleri savunmaktasın.

kürtsen kürtsün arkadaşım, sana bişey diyen yok burda pkk yandaşlığı yapmadığın sürece.

benim kürt arkadaşlarımda var Türk'ü lazı olduğu gibi. ama bugüne kadar hiçbirinden ben pkk destekçiliğini içerecek sözler duymadım, aksine Atatürk'e bağlı insanlardır.

demek istediğim her kürt pkklı değildir ama pkk da kürtlerden oluşur bunuda inkar edemezsin.

azerbaycanda bi Türk restoranına girdim adam gayet düzgün Türkçe konuşuyor, vay kardeşim Türkmüsün diye sorduğumda bana duraksayarak "Türkiyeliyim" dedi, neresinden diyince "diyarbakır" dedi, bu adam benim gözümde PKKLI.

ama sen pkk ya bu kadar ve daha fazla tolerans tanımaya devam edersen yükseleceklerdir, yükselirlerse de kürtleri %80 90 dan %100 e çıkarmaya başlayacaklardır.

ulan! sen pkk yı bitirmeye çalışıcana, kürtleri kazanmaya çalışıcana neden pkk ya bu kadar tolerans tanırsın daha çok kaybedersin?

bu adamlar izmir gibi bi yere gelebilmişler, Türkiyenin en doğusundan en batısına kadar!!!

ki izmir dediğin yere ne kadar halk arasında gavur izmir de deseler en milliyetçi şehirlerimizden biridir, adamlar burda senin askerine saldırabilir duruma gelmişler çok büyük bi olaydır bu.

ve şuda bi gerçek, dağda ki pkknın %100 ünün %99 kürtten oluşur. ben bugüne kadar Türk pkk lı görmedim, duymadım.

bdp turevlerinin 4 sene önceki izmir başkanı Trabzonlu dur laz da değil direkt olarak karadenizlidir.Avrupa sorumlularından birisi direkt bizzat eskişehirli tatarlardan dı .

Hadi kürtlerdi kaldırdın bu ülkeden ? çerkezi ne olacak lan bu ülkedeki macir sayısı bulgaristan yunanistan göçmeni sayısı kürtten çok.kürtlerin anadoludaki varlığı malazgirtten öncesine dayanmaktaydı.

milliyetçiyim diyen osmanlıcıyım türküm diyen zihniyet osmanlıyı araştırın biraz okuyun osmanlıda devletin tüm işlerinde ermeniler vardı degıl mı devşirme vardı butun padişahların kanları rus italyan vsvs safkan türk diye birşey yok ne lan bu arapatı mı ? hayvanlarda olur safkan melez ırk.

Bu şekilde bir yaklaştırma bile yanlış.bu ülkede çerkezide lazıda kürdü maciri de gürcüsüde kardeş osmanlıdada bu şekilde her zaman  ayaklananlar olmuştur yunanlar bulgarlar araplar insanlar. kürtlere desen al diyarbakır u güneydoğuyu kur devlet .evet diyeceklerini mi sanıyor ? 

bkn. hatay meselesi.

bugun tsk de üst rütbeli alt rütbeli binlerce subay astsubay var kürdü de var çerkezide var.

pkk denilen opaçozların istedıklerı bu zaten pkk a katılan bilinçsiz insanlara yaptırdıkları eylemlerin sizin gibi bilinçsizler tarafından yanlış yorumlanarak içinizde öfke  çoşkusuna neden olmasını sağlamaktan başka birşey değildir.öfkeyle kalkan götünün üstüne oturur.

Bi gidin güneydoğuya bi gezin oraları size abi nasiyatidır bu gidin bi askerlik yapın.Vatan pc başında ne kurulur ne kurtarılır sizden böyle birşey isteyen yok biraz kapatın sosyal medyası fılm sitelerini gidin kitap okuyun oodusuncenız ne olursa olsun karsınızdaki dusunceye aıt kıtaplarıoda okuyun kı at gözlüğünüz ortadan kalksın.

Bu olay kötü bir olay şehid vermek çok üzücü bir durum Allah belalarını versin diyorum

sosyopatmanik tarafından 09/Ağu/12 12:44 tarihinde düzenlenmiştir

at avrat silah
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

pkk kürt değil diyen denyolara soruyorum  , kürt olmasaydı pkk olur muydu ?

kendine kürt diyen varsa hiç boşuna nefes tüketmesin "vatanı ne kadar sevdikleri hakkında" aha senin hemcinslerin dağda savaşıyor git onların yanına bence , kendini de bizi de yorma en azından temiz bir savaş olur ama kürt dediğin mahluk temizlikten cesaretten ne anlar ?

madem çok seviyon vatanını(!) neden kürt oluyon ? olma ... sana kim kürt ol dedi ki ??? sonra hain o.çocukları gibi işte ben aslında çok iyi vatanseverbir insanım diye de zırvalama , iyi kürt varmışmış mış mış sen bunu benim çüküme anlat 

kardeşlik / barış olacaksa sen de türk olacaksın bu kadar basit , yoksa ilelebet sürer bu savaş 

bu sabah bir takım orospuevladı 4 harfliler benzinimi çalmışlar , işte bunların cinsi böyle , yapçak bişi yok alıştık artık ipneliklerine gidip gebertsen piçleri "insan" sayılacak ya üzüldüğüm tek nokta budur - ustaya götürdüm motoru,  eleman diyor , adama soracan "1881 ne demek" diye bilemezse sıkacan kafasına ,  uygulanabilirmi bilmem ama kısaca "en iyi kürt ölü kürt" aklı yerinde olan tarafı belli herkes bir şekilde bu sonucu çıkarıyor. 

kısaca : er ya da geç siktirip gideceksiniz Türkiye den 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

pkk kürt değil diyen denyolara soruyorum  , kürt olmasaydı pkk olur muydu ?

kendine kürt diyen varsa hiç boşuna nefes tüketmesin "vatanı ne kadar sevdikleri hakkında" aha senin hemcinslerin dağda savaşıyor git onların yanına bence , kendini de bizi de yorma en azından temiz bir savaş olur ama kürt dediğin mahluk temizlikten cesaretten ne anlar ?

madem çok seviyon vatanını(!) neden kürt oluyon ? olma ... sana kim kürt ol dedi ki ??? sonra hain o.çocukları gibi işte ben aslında çok iyi vatanseverbir insanım diye de zırvalama , iyi kürt varmışmış mış mış sen bunu benim çüküme anlat 

kardeşlik / barış olacaksa sen de türk olacaksın bu kadar basit , yoksa ilelebet sürer bu savaş 

bu sabah bir takım orospuevladı 4 harfliler benzinimi çalmışlar , işte bunların cinsi böyle , yapçak bişi yok alıştık artık ipneliklerine gidip gebertsen piçleri "insan" sayılacak ya üzüldüğüm tek nokta budur - ustaya götürdüm motoru,  eleman diyor , adama soracan "1881 ne demek" diye bilemezse sıkacan kafasına ,  uygulanabilirmi bilmem ama kısaca "en iyi kürt ölü kürt" aklı yerinde olan tarafı belli herkes bir şekilde bu sonucu çıkarıyor. 

kısaca : er ya da geç siktirip gideceksiniz Türkiye den 

+rep

sen kazandın tamamdır ben dağa çıkıyorum cudi'de görüşürüz öptüm bye.

Toplam Hit: 14826 Toplam Mesaj: 130