İzmir‘De Askere Bombalı Tuzak!
-
THT2005 bunu yazdıArduouS bunu yazdıbyorumcek bunu yazdı
kürt ırkı dünya için zararli gereksiz bir ırktır kürt soyunun bitirilmesi şarttır
hitlerden ne farkın kaldı
Gün gelecek öldürmediğim her YAHUDİ için bana küfredeceksiniz. (Adolf Hitler)Adolfun kendisi Lanetle Anılanlar arasında........ Yahudi yi Sevmem. Ancak Bu Irkından Ötürü Değil. Dinime Olan Bakış Açılarından Dolayıdır. Ancak Sevmiyorum diye onlara ölüm isteyemem. Yaşama Hakkı Kutsaldır.
Hangi Irktan Olursa Olsun İnsana Ölüm İsteyen Kimseler Kusuruma Bakmasın tarikatımız Ama Söylemek Durumundayım. Ayaklarımın Altında anca yeri vardır. Böylesini Başıma tac edemem.
Ayrıca Kürtleri Öldürmek isteyen Düşman Ve Hayin Kimseler Düşmanlığınız Başınızı Yiyecek. O Kadar Kolay değil. Bu Vatan Durdukça Kürt Türk Kardeştir Bu Böyle Kalacak. Bu Kardeşliği Bozmak isteyen Hayinler Var Aramızda Hiç Kaale Almıyorum Zaatlarını.
Ayrıca Şehitlerin Hürmetine Burada Atışmayın bari. Terbiyeli Olun azıcık.
ShockMan tarafından 09/Ağu/12 17:48 tarihinde düzenlenmiştir -
kürtleri çoluk cocuk demeden katletmek isterdim
-
MaxeL bunu yazdı
Aferim Sen Çoh Boyük adam olacan Vesselam ama Sanırım ben Görmeyecem.
Otur 10.
-
MaxeL bunu yazdı
siktir git Guney doguya ozaman :) Götün yiyorsa yaparsin..
ama nerede sende ö göt :) ancak forum da ötersin :)
ha birde senin gibilerinden bu forumda cok var asip kesip biciyirlar.. sanki bilgisayar oyunu bu :)
neyse yine gidiyorum 2 saat sonra tekrar bakar yazarim :)
-
maxel in genellemesi kesinlikle yanlış ama
genel kanı türkiyede kürtlerin sevilmediği yönünde bu gerçek...
sevilmemeninde ırkçılıkla bir alakası yok sadece bu tür mevzular yüzünden... -
Kürtlerin tek sevilmeme nedenleri pkk değil. Bütün kaçakçılık işleri pis işler kürtlerde. Karıya kıza öküz gibi bakma kürtlerde, kaçak elektrik kürtlerde. Yazayım desem sayfalarca bu ve benzeri şeyler yazarım. Kürt mahallesinde kimse oturmak istemiyor, kürtlerin olduğu sokaktan geçmek istemiyor. Düzgün adam yok mu içlerinde o da var. 100 kişide en fazla 5-10 kişi.
-
c0der bunu yazdı
maxel in genellemesi kesinlikle yanlış ama
genel kanı türkiyede kürtlerin sevilmediği yönünde bu gerçek...
sevilmemeninde ırkçılıkla bir alakası yok sadece bu tür mevzular yüzünden...Nasılki Pkk nın tamamını Kürtlerden Oluşturamamışlarsa... Ve Tamamı Kürt Olsa bile 20 Milyon Kürde Karşılık 40.000 Sayıları var. Sempatizanları hariç Bu rakamı veriyorum. Sempatizanları Saymıyorum. Buda Kürtlerin Tamamı henüz Savaş Demiyor Demektir. İse.
Kürtlerin genel olarak sevilmediğini Söylemen İçin Gereken Sayıya Sahip değilsin. Türkiye geneli Hesaplar büyük oluyor. Kürtler Sevilmiyormuş.
Sevmeyenler Kimler...=Irkçılar.
Tek biz Diyenler. Dünya Tek onların sanıyo bu aç gözlüler. Onlarında sayısı çok çok çok az. Pkk nın Sayısı kadar bile yoklar.
DarkSkul Söylediklerini Türklerde Yapıyo... Zihniyetini Çıkar Bu Boktan saplantılardan. Irk Hedef edinen Saçmalıklardan Kurtulun yahu.
ShockMan tarafından 09/Ağu/12 19:54 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
siktir git Guney doguya ozaman :) Götün yiyorsa yaparsin..
ama nerede sende ö göt :) ancak forum da ötersin :)
ha birde senin gibilerinden bu forumda cok var asip kesip biciyirlar.. sanki bilgisayar oyunu bu :)
neyse yine gidiyorum 2 saat sonra tekrar bakar yazarim :)
arkadaşım yaparım veya yapıcam demiyorum yapmak isterdim diyorum okuman varsa ? ne işim olur benim doğuda bodrumda yaşıyorum cennette burasıda doldu ama dogudan fark kalmadı. ayrica kürtleri sevmek zorunda değilm ;) bodrumda dogudan daha fazla kürt var amk karıya kıza asılmalar mı desem hırsızlık mı desem ? daha dün bir eve girmiş ibnenin dölü inşaat zamanı varken soyulmadık ev kalmadı burda :) inşaatlar bitti eve giren yok
ShockMan kardeşim ırkcıyım %99.99 bok % 0.001 lik kısmı iyi oda 5 kişi cıkar toplansan adam
MaxeL tarafından 09/Ağu/12 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
kıçınızı yırtsanızda kürtler bu ülkede sevilmiyor arkadaş
çevremden gördüğüme mi inanayım şimdi senin yazdığına mı a.k
ayrıca benim yazlık mekanlarda inşaatlarda çalışan kürt arkadaşlarım çok var
kendileride söylüyor siz bizi sevmiyorsunuz bizde sizi sevmiyoruz dedi olay bu
şimdi bana kürtlerin güneyde yazlık mekanlarıda kuzey kıbrısıda nasıl işgal ettiklerini yazdırma -
MaxeL bunu yazdı
Puhahaha :D sana katletmen için yetki verseler bile yapamassın amq cs'de vurduğun'dan ibaret sanki adam öldürmek kolay birşeymi lan