folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İzmir‘De Askere Bombalı Tuzak!

İzmir‘De Askere Bombalı Tuzak!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Iki gunde 13 sehit 40 a yakin varali vermis bir ulkenin milletvekili olan Hakan Sukur denilen denyo nun 40 dk once attigi tweet.

Bu serefsiz, haysiyetsiz ve onursuz AQpliyi uzen sey "Çok değerli arkadaşlar milyonlarca euro verdiğimiz oyuncuları limanlarda Karşılamak beni çok üzüyor" demis.

AQp ye oy verenler. Gorun bakin ne tur denyolara oy vermissiniz. Adam(!) kendi ulkesinden bi haber.

Allah var, ben buraya bi yorum yazardim ama ah Rene ah...

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İzmir'de Haziran ayının başında eş zamanlı, ayrı noktalarda ses bombaları patladı. Şahsen devamında böyle bir saldırının geleceğini bekliyordum. Zira terör örgütünün İzmir'e bombalı eylemler gerçekleştirmek üzere bir grup gönderdiği belliydi. Bu sebeple benim gözümde bu saldırının sorumlusu MİT ve Polis teşkilatıdır. Teröristlerle masaya oturup gülerek "büyük şehirlere bomba doldurdunuz" diye geyik çevirmekle olmuyor bu işler. Bu Haziran ayının başındaki saldırılar ciddiye bile alınmadı. Zira bombalı saldırıların ardından İzmir'in en önemli noktalarında dahi bir polis önlemi alındığını görmedim. Uzun lafın kısası bela geliyorum dedi. Bir tarafına takan olmadı. Tipik Türkiye manzarası. Ölümlü bir şey olmadan kimse kılını bile kıpırdatmaz. Zaten bugün de 1 şehit vermişiz. Yarın unutulur. Merak etmeyin.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    gozkopat bunu yazdı

şimdi ege unıversıtesını aradım kan ıhtıyacı karsılanmıstır dedı santraldekı memur durumu  krtık askerlerımız var

Eğer verebilicek durumun varsa gidip ver hocam. Bu soyunu siktiklerime kimse dur demediği için daha bu ülkede çok kan ihtiyacı olur..

Hangi Soydansın bilmiyorum ama. O Soysuzlar lle Benim Soyumu bir edip Soyuma Küfrettiğin için Aynı Cümleleri Sana İthaf ediyorum. Küfür Sahibinindir.  Soyuma Hayin Gözle Bakanın Gözü Çıksın. Benim Soyumla Alacak vereceği Olan Kanı Bozuktur Vatan Hayinidir.

Biz Kürt Olmayı Seçmedik. Kürt Doğduk. Kabullenemiyorsan. Bu Senin Sorunun. Bizim Aslımız Kürt. Kürdüm Diye Dağada Çıkacak Değilim. Burada Ettiğiniz Kelimelerden Sorumlusunuz Haberiniz olsun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    gozkopat bunu yazdı

şimdi ege unıversıtesını aradım kan ıhtıyacı karsılanmıstır dedı santraldekı memur durumu  krtık askerlerımız var

Eğer verebilicek durumun varsa gidip ver hocam. Bu soyunu siktiklerime kimse dur demediği için daha bu ülkede çok kan ihtiyacı olur..

Hangi Soydansın bilmiyorum ama. O Soysuzlar lle Benim Soyumu bir edip Soyuma Küfrettiğin için Aynı Cümleleri Sana İthaf ediyorum. Küfür Sahibinindir.  Soyuma Hayin Gözle Bakanın Gözü Çıksın. Benim Soyumla Alacak vereceği Olan Kanı Bozuktur Vatan Hayinidir.

Biz Kürt Olmayı Seçmedik. Kürt Doğduk. Kabullenemiyorsan. Bu Senin Sorunun. Bizim Aslımız Kürt. Kürdüm Diye Dağada Çıkacak Değilim. Burada Ettiğiniz Kelimelerden Sorumlusunuz Haberiniz olsun.

Soy olarak kendi üstüne neden alıyorsunki ? ELemanların çoğu ermeni hatta bir çocu suriye , ırak ve fransız kökenli sünnetsiz pezewenkler bunlar . ha kürttemi yok aralarında var. ama kimse kimseyi yadırgayamaz . milli birliktelik önemlidir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    aLman bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    gozkopat bunu yazdı

Soy olarak kendi üstüne neden alıyorsunki ? ELemanların çoğu ermeni hatta bir çocu suriye , ırak ve fransız kökenli sünnetsiz pezewenkler bunlar . ha kürttemi yok aralarında var. ama kimse kimseyi yadırgayamaz . milli birliktelik önemlidir.

Tamam Belki Onlara İtafen Küfretti Bilemeyecem Ama Belirtmesi Gerek. Onların İçinde İster inanın İster inanmayın. PKK lı Aslen Türk Kimselerde Var. Bunları İstihbarat ile Kesin Bilgiler Üzerinden Biliyorum. Soy Karıştırmadan Duygularımızı Dile getirmemizde fayda var.

Hepsine Elbetteki Lanet olsun. Şerefsiz Kansızdır hepsi. O Kansızlar ile Soyumu Bir Edemez Kimse. Bu Kabul edilemez Taktir edersinizki. !!!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

kürt ırkı dünya için zararli gereksiz bir ırktır kürt soyunun bitirilmesi şarttır

byorumcek tarafından 09/Ağu/12 16:53 tarihinde düzenlenmiştir

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    byorumcek bunu yazdı

kürt ırkı dünya için zararli gereksiz bir ırktır kürt soyunun bitirilmesi şarttır

Lan bi siktir git azcik beyninizle dusunun gotunuzle degil. Hala kurt irki gereksiz diyo ya. Ben kurt olayim biri bana boyle desin cekip vururum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    byorumcek bunu yazdı

hitlerden ne farkın kaldı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    byorumcek bunu yazdı

siktir git lan mal

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    byorumcek bunu yazdı

hitlerden ne farkın kaldı

Gün gelecek öldürmediğim her YAHUDİ için bana küfredeceksiniz. (Adolf Hitler)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 14828 Toplam Mesaj: 130