İzmir‘De Askere Bombalı Tuzak!
-
Iki gunde 13 sehit 40 a yakin varali vermis bir ulkenin milletvekili olan Hakan Sukur denilen denyo nun 40 dk once attigi tweet.
Bu serefsiz, haysiyetsiz ve onursuz AQpliyi uzen sey "Çok değerli arkadaşlar milyonlarca euro verdiğimiz oyuncuları limanlarda Karşılamak beni çok üzüyor" demis.
AQp ye oy verenler. Gorun bakin ne tur denyolara oy vermissiniz. Adam(!) kendi ulkesinden bi haber.
Allah var, ben buraya bi yorum yazardim ama ah Rene ah...
-
İzmir'de Haziran ayının başında eş zamanlı, ayrı noktalarda ses bombaları patladı. Şahsen devamında böyle bir saldırının geleceğini bekliyordum. Zira terör örgütünün İzmir'e bombalı eylemler gerçekleştirmek üzere bir grup gönderdiği belliydi. Bu sebeple benim gözümde bu saldırının sorumlusu MİT ve Polis teşkilatıdır. Teröristlerle masaya oturup gülerek "büyük şehirlere bomba doldurdunuz" diye geyik çevirmekle olmuyor bu işler. Bu Haziran ayının başındaki saldırılar ciddiye bile alınmadı. Zira bombalı saldırıların ardından İzmir'in en önemli noktalarında dahi bir polis önlemi alındığını görmedim. Uzun lafın kısası bela geliyorum dedi. Bir tarafına takan olmadı. Tipik Türkiye manzarası. Ölümlü bir şey olmadan kimse kılını bile kıpırdatmaz. Zaten bugün de 1 şehit vermişiz. Yarın unutulur. Merak etmeyin.
-
ErotikPanda bunu yazdıgozkopat bunu yazdı
şimdi ege unıversıtesını aradım kan ıhtıyacı karsılanmıstır dedı santraldekı memur durumu krtık askerlerımız var
Eğer verebilicek durumun varsa gidip ver hocam. Bu soyunu siktiklerime kimse dur demediği için daha bu ülkede çok kan ihtiyacı olur..
Hangi Soydansın bilmiyorum ama. O Soysuzlar lle Benim Soyumu bir edip Soyuma Küfrettiğin için Aynı Cümleleri Sana İthaf ediyorum. Küfür Sahibinindir. Soyuma Hayin Gözle Bakanın Gözü Çıksın. Benim Soyumla Alacak vereceği Olan Kanı Bozuktur Vatan Hayinidir.
Biz Kürt Olmayı Seçmedik. Kürt Doğduk. Kabullenemiyorsan. Bu Senin Sorunun. Bizim Aslımız Kürt. Kürdüm Diye Dağada Çıkacak Değilim. Burada Ettiğiniz Kelimelerden Sorumlusunuz Haberiniz olsun.
-
ShockMan bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıgozkopat bunu yazdı
şimdi ege unıversıtesını aradım kan ıhtıyacı karsılanmıstır dedı santraldekı memur durumu krtık askerlerımız var
Eğer verebilicek durumun varsa gidip ver hocam. Bu soyunu siktiklerime kimse dur demediği için daha bu ülkede çok kan ihtiyacı olur..
Hangi Soydansın bilmiyorum ama. O Soysuzlar lle Benim Soyumu bir edip Soyuma Küfrettiğin için Aynı Cümleleri Sana İthaf ediyorum. Küfür Sahibinindir. Soyuma Hayin Gözle Bakanın Gözü Çıksın. Benim Soyumla Alacak vereceği Olan Kanı Bozuktur Vatan Hayinidir.
Biz Kürt Olmayı Seçmedik. Kürt Doğduk. Kabullenemiyorsan. Bu Senin Sorunun. Bizim Aslımız Kürt. Kürdüm Diye Dağada Çıkacak Değilim. Burada Ettiğiniz Kelimelerden Sorumlusunuz Haberiniz olsun.
Soy olarak kendi üstüne neden alıyorsunki ? ELemanların çoğu ermeni hatta bir çocu suriye , ırak ve fransız kökenli sünnetsiz pezewenkler bunlar . ha kürttemi yok aralarında var. ama kimse kimseyi yadırgayamaz . milli birliktelik önemlidir.
-
aLman bunu yazdıShockMan bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıgozkopat bunu yazdı
Soy olarak kendi üstüne neden alıyorsunki ? ELemanların çoğu ermeni hatta bir çocu suriye , ırak ve fransız kökenli sünnetsiz pezewenkler bunlar . ha kürttemi yok aralarında var. ama kimse kimseyi yadırgayamaz . milli birliktelik önemlidir.
Tamam Belki Onlara İtafen Küfretti Bilemeyecem Ama Belirtmesi Gerek. Onların İçinde İster inanın İster inanmayın. PKK lı Aslen Türk Kimselerde Var. Bunları İstihbarat ile Kesin Bilgiler Üzerinden Biliyorum. Soy Karıştırmadan Duygularımızı Dile getirmemizde fayda var.
Hepsine Elbetteki Lanet olsun. Şerefsiz Kansızdır hepsi. O Kansızlar ile Soyumu Bir Edemez Kimse. Bu Kabul edilemez Taktir edersinizki. !!!
-
kürt ırkı dünya için zararli gereksiz bir ırktır kürt soyunun bitirilmesi şarttır
byorumcek tarafından 09/Ağu/12 16:53 tarihinde düzenlenmiştir -
byorumcek bunu yazdı
kürt ırkı dünya için zararli gereksiz bir ırktır kürt soyunun bitirilmesi şarttır
Lan bi siktir git azcik beyninizle dusunun gotunuzle degil. Hala kurt irki gereksiz diyo ya. Ben kurt olayim biri bana boyle desin cekip vururum. -
byorumcek bunu yazdı
hitlerden ne farkın kaldı
-
byorumcek bunu yazdı
siktir git lan mal
-
ArduouS bunu yazdıbyorumcek bunu yazdı
hitlerden ne farkın kaldı
Gün gelecek öldürmediğim her YAHUDİ için bana küfredeceksiniz. (Adolf Hitler)