folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadıköy PKK Mtingi

Kadıköy PKK Mtingi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Bugün illet ettiğim Kadiköy´de Akmar´a gitmek zorunda kaldım. Yürürken birden karşıma yirmi - otuz kişilik grup çıktı. PKK ve apo lehine bağırışlar ile yürüyorlardı. Toplam 20 kişilerdi.

Birden şaşırdım karşımdan gelen bu orospu çocuklarına. Yüzlerine dik dik baktım istemsizce. O kadar tetikteydiler ki, birine dik dik baktığımda aralarında beni işaret etmeye başladılar.

Sonrasında ne mi oldu? Ben daldım, arkamdan yolda yürüyenlerle birlikte. Adamlar pert oldu.

Yok yok sallıyorum nerde o yürek bizde, yüzümü çevirdim, yürümeye devam ettim, onlar da mitinglerine...

Merak ediyorum, şayet ben bunları engellemeye kalkışsam beni gören kaç kişi arkamda olacaktı?

Aşırı derecede fazla hazımsızlık çekiyorum. Her saniye neden başımı indirip yoluma devam ettim diye... İçimde öyle bir burukluk oluşturdu ki bu olay, o ana geri dönsem öleceğimi bilsem çıkardım karşılarına...

Paylaşmak istedim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bu açlık grevi sürdüğü sürece, bu tür olaylar devam eder.

dayak olayına gelince, dayağını yerdin ve arkadanda da kimse olmazdı, umursamazdı kimse seni.

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

engellemeyeceksin abicim, yakın zamanda bende olayın içinden gecmem gerekti, hemde oyle kadıköy gibi  değil adanada Hürriyet mahallesinde, bilen bilir adamlar resmen ozerklik kurmus orda, elinde molotof olan 30 35 kişisinin içinden gectik kimsede donup birşey demedi, bakmadılar bile. sende bakmayacaksın yoluna gideceksin.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Halka kendi işini kendin yap deniliyor.Şahsen piçlere kurşun sıkacak bir grup lazım ve bu grubunda maddi manevi desteklenmesi gerek.

u235 tarafından 10/Kas/12 02:18 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı

bu açlık grevi sürdüğü sürece, bu tür olaylar devam eder.

dayak olayına gelince, dayağını yerdin ve arkadanda da kimse olmazdı, umursamazdı kimse seni.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bunlar türkiyede birtek karadenizde barınamıyorlar zaten

karadenizlilerin tebrik ettiğim bir davranışıdır

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Öyle birşeyle karşılaşıyım gözüm kapalı dalarım direk hocam hiç düşünmem arkanda olurdum 

Ozzzz tarafından 10/Kas/12 02:24 tarihinde düzenlenmiştir

Ben bu insanları anlamıyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı

Öyle birşeyle karşılaşıyım gözüm kapalı dalarım direk hocam hiç düşünmem arkanda olurdum 

ama ilk adımı atmazdın.. vey atamazdın.. zaten olay orda başlıyor. ilk adımı biri atsa o videodaki mavili dayı gibi.. ananızı bacınızı sikerim orospu çocukları diyip dalıyor. kız erkek affetmiyorlar hiç biri. ilk adımı atıcak biri lazım :)

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı
    UNKN0WN bunu yazdı

ama ilk adımı atmazdın.. vey atamazdın.. zaten olay orda başlıyor. ilk adımı biri atsa o videodaki mavili dayı gibi.. ananızı bacınızı sikerim orospu çocukları diyip dalıyor. kız erkek affetmiyorlar hiç biri. ilk adımı atıcak biri lazım :)

Gelsinler Sinop 'a bak bakalım nasıl ilk adımı atıyorum ben sadece arkadaşın arkadamda kimler olurdu olurmulardı sorusuna cevap verdim bak bakım orgutlenmek sopa atmak nasıl olurdu o zaman

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 11852 Toplam Mesaj: 93