Kadıköy PKK Mtingi
-
nessaj bunu yazdı
1,44 deki süperdi :D
ama kadınlara vurması kötü olmuş
-
http://www.youtube.com/watch?v=QXW0xTuNmG4
Burda da İzmirin isyanı var her ne kadar polis hayvan gibi engelemeye çalışsada orospu çocuklarına zarar verdik tabi
eğer bir pkk lıya saldırmak faşistlikse ben faşistim arkadaşlar kusura bakmayın..
-
rappermcs bunu yazdı
evet şu an istanbulun göbeğinde tek başımızaysak bu piçleri gördüğümüz yerde eğer ki bir müdahale şansımız yoksa aralarıa dalmak doğru bir davranış olmaz. Lakin bir olumşum ile birlikte belli bir grup ile karşılarına çıkarsın örneğin bir mürid yazmış rizedeki gibi.. (bozkurt veya değil önemi yok önemli olan vatanseverlik) gereken neyse yaparsın.
Mütridin biride polise laf atmış. ulan arkadaşım sen bilmezmisin polisin emir kulu olduğunu. Sen bir ayaklanma çıkar devrim yapmaya kalk hükümeti yıkmak için bir girişimde bulun ondan sonra polis asker bana destek versin diye bekle(polis olarak değil vatandaş olarak). hiç düşümeden mi yazıyorsunuz bu yazıları anlamıyorum.
Ama yok arkadaş karışmayacan aralarına girmeyecen diyen müridler bu satırdan sonrası sizlere..
Ulan pek saygı değer mürid!!
O anasını siktiğimin piçleri sen yanlarından uzaklaştığında senin ananın babanın kardeşinin üzerine gitseler bir cam parçasıyla hayatını bitirseler hala aynı şeyi mi düşüneceksin bre embesil... Kimin ülkesi burası be şuursuz.Neyse yazacak çok şey var şimdilik susuyorum.
ADAMSIN ADAM.
-
u235 bunu yazdı
Halka kendi işini kendin yap deniliyor.Şahsen piçlere kurşun sıkacak bir grup lazım ve bu grubunda maddi manevi desteklenmesi gerek.
Dimi hocam bağımsız bir ordu gibi birşey. destek çok olursa güzel olur
-
sanen sen vatandaşsın olan sana olur bu melekette dünyanın maaşını alan polis vs var engelleyecek olan onlar oy alan hükümet laf konuşmayıp bunları engelleyecekler
-
bak burası Türkiye ona göre hareket etmeyi öğrenmk lazım
burda
hakime ananı xikim demek 12 yıl hapis cezası
hakime evet efendim deyip serbest kaldıktan sonra hakimin annesine geerçekten tecavüz etmek adi suç
-
Bende tam olmasada karadenize yakın bir yerdeyim. Yani burada da böyle birşey yapmaya kalksalar vallahi sikerler :D O yüzden burda pek böyle birşey olduğu yok.
-
BarisYigit bunu yazdıc0der bunu yazdıBarisYigit bunu yazdıUNKN0WN bunu yazdı
Öyle birşeyle karşılaşıyım gözüm kapalı dalarım direk hocam hiç düşünmem arkanda olurdum
ama ilk adımı atmazdın.. vey atamazdın.. zaten olay orda başlıyor. ilk adımı biri atsa o videodaki mavili dayı gibi.. ananızı bacınızı sikerim orospu çocukları diyip dalıyor. kız erkek affetmiyorlar hiç biri. ilk adımı atıcak biri lazım :)
ucuz kahramanlıklara gerek yok kerizlik yapmaya gerek yok ;)
şerefsizin biri saplar geçer bıçağı bakakalırsınız öylece
o yüzden ciğeri beş para etmez insanlar için değmez
üstelik polis gibi bir maşa varken :)o amk maşası 29 ekimde bizi suluyo , yaşlının hastanın gencin çoluğun çocugun üstüne biber gazı atıyo.. neyse.. burdan çok tırto yerlere gidicek konu gizlide değilmiş zaten :) susaym
Hocam ucuz kahramanlıklar, kerizlik falan nasıl hitaplar bunlar ? polis maşa doğru ama bu sinopta olmaz gelsinler bura . Sinopta karadenizin bir ili ve küçük yer böyle bir olay olsa ki olamaz bile bizim şehrimizde . Zaten genellikle dalanlar esnaflar toplanıp dalıyor . Bizimde burda tanımadığımız genç yok küçük yer yani ucuz kahramanlık falanda yok . ;) Barış hocam senin dediklerine katılıyorum onlara dicek tek bir laf yok hocam
-
UNKN0WN bunu yazdıBarisYigit bunu yazdıc0der bunu yazdıBarisYigit bunu yazdıUNKN0WN bunu yazdı
Öyle birşeyle karşılaşıyım gözüm kapalı dalarım direk hocam hiç düşünmem arkanda olurdum
ama ilk adımı atmazdın.. vey atamazdın.. zaten olay orda başlıyor. ilk adımı biri atsa o videodaki mavili dayı gibi.. ananızı bacınızı sikerim orospu çocukları diyip dalıyor. kız erkek affetmiyorlar hiç biri. ilk adımı atıcak biri lazım :)
ucuz kahramanlıklara gerek yok kerizlik yapmaya gerek yok ;)
şerefsizin biri saplar geçer bıçağı bakakalırsınız öylece
o yüzden ciğeri beş para etmez insanlar için değmez
üstelik polis gibi bir maşa varken :)o amk maşası 29 ekimde bizi suluyo , yaşlının hastanın gencin çoluğun çocugun üstüne biber gazı atıyo.. neyse.. burdan çok tırto yerlere gidicek konu gizlide değilmiş zaten :) susaym
Hocam ucuz kahramanlıklar, kerizlik falan nasıl hitaplar bunlar ? polis maşa doğru ama bu sinopta olmaz gelsinler bura . Sinopta karadenizin bir ili ve küçük yer böyle bir olay olsa ki olamaz bile bizim şehrimizde . Zaten genellikle dalanlar esnaflar toplanıp dalıyor . Bizimde burda tanımadığımız genç yok küçük yer yani ucuz kahramanlık falanda yok . ;) Barış hocam senin dediklerine katılıyorum onlara dicek tek bir laf yok hocam
Hocam c0der, Ankaradan sonrasını verelim PKK'ya diyen biri. Yani yarın bi gün BDP'ye oy atıyom derse şaşırma o yüzden diyorum :)
pesimistic tarafından 10/Kas/12 13:19 tarihinde düzenlenmiştir -
yapılacak iş aslında bizimde örgütlenmemiz. polis ne kadar maşa olursa olsun, onların mitinginde onlara bişey denmeyip, Türk bayrağı açıldığında seni nezarete tıkıyolarsa bile 29 ekim de 10 kasım da örnekleri görüldüğü gibi örgütlendikten sonra değil polis devlet gelse HALK'ın karşısında duramaz.
bi söz vardır, "örgütlü halk atom bombasından güçlüdür" diye.
29 ekim de tayyikin kesin emriyle kutlama yapılmayacaktı, noldu? halk barikatları yıktı, polisleri takmadı geçti yine kutladı yine kutladı. çünkü örgütlü halk.
10 kasım, halkın Anıtkabir e girmesi yasaktı, üstelik bu emir de tsk dan çıktı. sonuç? gidildi, halk organize çalıştı.
"Gençler" olarak örgütlensek, organize olsak, bu şerefsiz tohumları değil sokağa 20 kişiyle çıkmak, suratlarına poşu bile saramazlar.
tabi bunların nerde ne zaman miting, yürüyüş yapacaklarını, olay çıkaracaklarını önceden bilmek öğrenmek buna karşı örgütlenmek lazım.