Kadıköy PKK Mtingi
-
BarisYigit bunu yazdıUNKN0WN bunu yazdı
Öyle birşeyle karşılaşıyım gözüm kapalı dalarım direk hocam hiç düşünmem arkanda olurdum
ama ilk adımı atmazdın.. vey atamazdın.. zaten olay orda başlıyor. ilk adımı biri atsa o videodaki mavili dayı gibi.. ananızı bacınızı sikerim orospu çocukları diyip dalıyor. kız erkek affetmiyorlar hiç biri. ilk adımı atıcak biri lazım :)
ucuz kahramanlıklara gerek yok kerizlik yapmaya gerek yok ;)
şerefsizin biri saplar geçer bıçağı bakakalırsınız öylece
o yüzden ciğeri beş para etmez insanlar için değmez
üstelik polis gibi bir maşa varken :) -
c0der bunu yazdıBarisYigit bunu yazdıUNKN0WN bunu yazdı
Öyle birşeyle karşılaşıyım gözüm kapalı dalarım direk hocam hiç düşünmem arkanda olurdum
ama ilk adımı atmazdın.. vey atamazdın.. zaten olay orda başlıyor. ilk adımı biri atsa o videodaki mavili dayı gibi.. ananızı bacınızı sikerim orospu çocukları diyip dalıyor. kız erkek affetmiyorlar hiç biri. ilk adımı atıcak biri lazım :)
ucuz kahramanlıklara gerek yok kerizlik yapmaya gerek yok ;)
şerefsizin biri saplar geçer bıçağı bakakalırsınız öylece
o yüzden ciğeri beş para etmez insanlar için değmez
üstelik polis gibi bir maşa varken :)o amk maşası 29 ekimde bizi suluyo , yaşlının hastanın gencin çoluğun çocugun üstüne biber gazı atıyo.. neyse.. burdan çok tırto yerlere gidicek konu gizlide değilmiş zaten :) susaym
-
Beyler yeni düzeni hazmetmemiz gerekecek sanırım.. :/
-
şuan okul için trabzondayım en sevdiğim ve gurur duydugum yanı adamlar teröre fırsat vermiyo bdp binasının olmadıgı tek şehir bi kaç gün önce açlık grevlerine destek için 30 kişilik bi grup okulda yürüyüş yapmaya kalktı taşlar şişeler üstlerine yağdı hiç bi skim yapamadan dagıldılar
-
BDP Tarihte bir ilk yapıp rize mitingi yapıcaktı, 11 de başlayacaktı miting Rize Atatürk heykelinin önünde yakalarında üçhilal'li 400 kişi olduğumuzun haberini aldılar, iptal edildi.
Rize'de miting, protesto tarzı şeyler istiyoruz.
Lütfen :(
Hocam bu arada, nasıl pişman olduğunu biliyorum, fakat için rahat olsun..
Senin benim gibi, patlamasını içinde yaşamak zorunda olan, yüzbinlerce genç var.
Sonunda bi kilit noktasına denk gelirse, çok güzel şeyler yapacağız.
Zamanında Rize'nin sokaklarında kök söktüren adamım, bende olsam bende yapamazdım istanbul'da.
-
Baracuda bunu yazdı
şuan okul için trabzondayım en sevdiğim ve gurur duydugum yanı adamlar teröre fırsat vermiyo bdp binasının olmadıgı tek şehir bi kaç gün önce açlık grevlerine destek için 30 kişilik bi grup okulda yürüyüş yapmaya kalktı taşlar şişeler üstlerine yağdı hiç bi skim yapamadan dagıldılar
+ Rize'de de Yok
-
o değilde bi ara "baskılaaar biiğzii yıldıraaamaaaaz" diye slogan atıyolardı yokoldular bi anda :D
-
Açlık grevi hikaye. Gündem oluşturma çabası. Şemdinli'yi ele geçirmişlerdi ne oldu o iş? Bir sene önce de demokratik özerklik ilan etmişlerdi. Her yaptıkları lafta bırakın yürüsünler. Demokratik tüm haklarını kullanabilir insanlar. Demokratik tutum sergilemeyenlerse zaten dağlarda geberiyorlar. Kimseye dalmana falan gerek yok hocam zaten senin benim dalmamla düzelecekse bir sorun bırakalım kalsın orada. Zaten dağlarda geberiyorlar sen iki yumruk atmışsın atmamışsın ne. Maaş alanlar döver gerekirse.
-
evet şu an istanbulun göbeğinde tek başımızaysak bu piçleri gördüğümüz yerde eğer ki bir müdahale şansımız yoksa aralarıa dalmak doğru bir davranış olmaz. Lakin bir olumşum ile birlikte belli bir grup ile karşılarına çıkarsın örneğin bir mürid yazmış rizedeki gibi.. (bozkurt veya değil önemi yok önemli olan vatanseverlik) gereken neyse yaparsın.
Mütridin biride polise laf atmış. ulan arkadaşım sen bilmezmisin polisin emir kulu olduğunu. Sen bir ayaklanma çıkar devrim yapmaya kalk hükümeti yıkmak için bir girişimde bulun ondan sonra polis asker bana destek versin diye bekle(polis olarak değil vatandaş olarak). hiç düşümeden mi yazıyorsunuz bu yazıları anlamıyorum.
Ama yok arkadaş karışmayacan aralarına girmeyecen diyen müridler bu satırdan sonrası sizlere..
Ulan pek saygı değer mürid!!
O anasını siktiğimin piçleri sen yanlarından uzaklaştığında senin ananın babanın kardeşinin üzerine gitseler bir cam parçasıyla hayatını bitirseler hala aynı şeyi mi düşüneceksin bre embesil... Kimin ülkesi burası be şuursuz.Neyse yazacak çok şey var şimdilik susuyorum.
rappermcs tarafından 10/Kas/12 09:33 tarihinde düzenlenmiştir -
çıkarıp göster, biz öyle yapıyoruz.