Kadıköy PKK Mtingi
-
alexfarrow bunu yazdı
yeteri kadar maddiyatım olsaydı silah ve mühimmat arayışına girecektim
tamamen kendi başıma hareket,kimseye güvenilemeyecek bir zamanda yaşıyoruz
bunları yaşadıkları semtlerde korku çemberine alınca zaten mağaralarına çekilirler
unutmadan dr kill e cevap.tkp lilerin içindede güneydoğu kökenli çok kürt var
Hocam TKP lilerdeki güneydoğu kökenliler yüzünden PKK hareketi desteklenmiyor sadece. TKP nin ideolijik düşüncesi PKK desteklemeye elverişli ondan.
-
Hoca bu kürt piçleri gruplar halinde geziyorlar o yüzden pek korkmuyor gibi görünüyorlar ama korkağın teki aslında bunlar. Hep çete olarak gezerler o yüzden tek kaldıklarında da anne diyen çocuk gibi ağlarlar :)
Dediğim gibi istanbul gibi bir yerde yok şu mahalle yok bu mahalle olayları yok. Yani benim yaşadığım yer o kadar büyük bir yer olmadığından bir sik yapmaya çalışsalar başlarına geleceklerini biliyorlar, anında cevap alıp götleri açılıp sikileceklerini biliyorlar. Poliste sanıyorum müdahale etse bile pek siklemez :) O sebeple istanbul büyük yer. Böyle şeyleri yapmak isteniyorsa cemaat gibi gruplaşılması lazım. Yani adamlar 20 kişi siz 40 kişi olup üzerlerine gelseniz zaten adamların ağzı burnu kanarken sizde bi sik olmaz :D Birde kalabalığın verdiği korkuyla psikolojik yenilirler.
Kürt ne amk ya. Salak salak iş yapıyorlar racon keseriz ayağında sonra bi sik deyince siz bizi eziyonuz diyorlar. Adam akıllı konuşsalar zaten kim ne diyecekki. Sen mal mal konuşursan etrafa saldırırsan millet tabiki seni sevmez.
-
DevilRullz bunu yazdı
Hoca bu kürt piçleri gruplar halinde geziyorlar o yüzden pek korkmuyor gibi görünüyorlar ama korkağın teki aslında bunlar. Hep çete olarak gezerler o yüzden tek kaldıklarında da anne diyen çocuk gibi ağlarlar :)
Dediğim gibi istanbul gibi bir yerde yok şu mahalle yok bu mahalle olayları yok. Yani benim yaşadığım yer o kadar büyük bir yer olmadığından bir sik yapmaya çalışsalar başlarına geleceklerini biliyorlar, anında cevap alıp götleri açılıp sikileceklerini biliyorlar. Poliste sanıyorum müdahale etse bile pek siklemez :) O sebeple istanbul büyük yer. Böyle şeyleri yapmak isteniyorsa cemaat gibi gruplaşılması lazım. Yani adamlar 20 kişi siz 40 kişi olup üzerlerine gelseniz zaten adamların ağzı burnu kanarken sizde bi sik olmaz :D Birde kalabalığın verdiği korkuyla psikolojik yenilirler.
Kürt ne amk ya. Salak salak iş yapıyorlar racon keseriz ayağında sonra bi sik deyince siz bizi eziyonuz diyorlar. Adam akıllı konuşsalar zaten kim ne diyecekki. Sen mal mal konuşursan etrafa saldırırsan millet tabiki seni sevmez.
Hocam Lütfen Etnik Yada Irka Dair Genelleme Barındıran Söylem Yürütmeden Öfke Ve Kızgınlığımızı Dile Getirerek Durum Değerlendirmesi Yapalım.. Rica Ediyorum.
Ayrıca Teklikte Korkaklık İnsanın Tümünün Doğasında Olan Bir Olgudur.. Tek İken Korkmadan Her Şeye Atılabilecek İnsan Sayısı Çok Az Olduğu Gibi, Bir Irka Mensup Olan Tüm İnsanlar İçin Çok Korkaktırlar Yada Çok Cesurdurlar, Yada Çok Kurnazdırlar Şeklinde Yorum Yapmak Samimi Söyleyecek Olursak Seninde Kafana Yatkın Gelen Bir Söylem Değildir Bence... Yatkındır Dersen O Zaman Beni Şaşırtmış Olursun. :)
-
Değil tabi hocam :) Ama benim demek istediğim bu kürtlerin kendilerini bi bok sanmasıydı. Herkesi kastetmiyorum tabi kürt derken pkklı piçlere diyorum ben. Asarız keseriz ayağındalar tek kaldıklarında da uslu sevimli köpeğe dönüşüyorlar :) Benim demek istediğim buydu :) Yanlış anlaşıldıysam k.bkmayın.
-
DrKill bunu yazdı
Bunlar tam bir orospu çocukları arkadaşlar. Kürdistan diyip duruyorlar amkduklarım. Irakta kürdistan bulunmakta. Ama gitmiyorlar. Neden? Biliyorlar oturdukları yerden devletin onlara bakmayacaklarını. Amerikanın o eşsiz bucaksız özgürlüğünden korkuyorlar. Kendi halkının bebeklerini öldüren bebek katili Şerefsiz orospu çocuğu Apo yere sıçsa onu yiyecek çok orospu çocuğu bulunuyor.
Anlayacağınız ne istediklerinide bilmiyorlar. Bu orospu çocuklarını gördüğün yerde öldüresiye döveceksinde işte @holyone ın dediği gibi adamların kaybedeceği hiç birşey yok bizim var maalesef. Zaten bizim gibi ülkedeki üreten insanlarda olmasa nereden yaşayacaklar. Verdiğimiz vergilerle yaşıyorlar oçları. Ülkücülerin zamanında yaptığı çok boktan şeyler var ama şu an maalesef bu adamlara karşı sadece dişe diş durmaya çalışanlarda ülkücü gençler.
İşin garip tarafıda bu orospu çocuklarının okumuşu daha berbat. Okumamışı en azından bilmeden konuşuyor taş felan atıyor kendini öldürüyor. Okumuşu daha bi nankör. Köpek kadar değerleri yok bu pezevenklerin.
Bir kaç sene önce Akdeniz Üniversitesi'nde Kel dövmeli bir adam silah sıkmıştı hatırlayanlar vardır. 2011 Akdeniz üniversitesi mezun bir abi anlattı kendisi bu olayları yaşamış ve söylediği kadarıyla bu silah sıkan adamın ülkücülerden olduğu. Ve o silahıda sıkmasaydı olan gene oradaki şerefiyle yaşayan kadının kızın başına patlayacağıydı. Hatta anlattığı kadarıyla o kadar çok kişi olmaya başlamış ki bu PKK lı orospu çocukları abinin söylediği kadarıyla ülkücü gençlerin sayısı onlardan daha az olduğunu söyledi. Basının bütün olayı bu adama atmasıda iyice işin zıvanadan çıktığını gösteriyor.

TKP zaten amk bu pkk yı destekliyorlar (boğaziçinde olanlar muhtemelen TKP deki malların işleridir). AKP, CHP zaten ayrı destekçileri oldu bu pkk lıların.Ülkücü felanda değilim ama bu adamlara karşı bir oluşum şart.
He her kürt PKK lı mı ? Tabiki değil. Çok doğru namuslu en azından hayatını ekmeğini helalinden kazanıp namusuyla yaşamaya çalışan çok insan var. Ama hergün insanın, bu vatanın tüm evladının vicdanı git gide kendimizi patlama noktasına götürüyor.
TGB'ye ne diyorsun hocam?
-
kürtlere laf atan beyinsizler için yazıyorum.
bu ülkede türk-kürt kavgası ne zaman bitecek çok merak ediyorum.
amk. illa ülkede kargaşa olsun istiyorsunuz, 27 mayıs ihtilali (genç subaylar yaptı) yada 12 eylül darbesi mi olsun istiyorsunuz (kuvvetli,iri insanlar ve paşalar darbeyi yaptı).
ha olursa imralıda ki adamı bu bahaneyle öldürebilirler aslında.
Devlet tekrar gitsin güneydoğuya yüzbinlerce (kürt) insana işkence mi yapsın yada hepsini tekrar yerlerinden mi kovsunlar, bunu mu istiyorsunuz ?
80'li 90'lı yıllara kimse dönmek istemez sanırım nokta.
-
10 yıl içinde iç savaş öngörümü 2 yı önce çeşitli ortamlarda dile getirmiştim...l
-
bu ülkede iki ırkın bir arada yaşaması imkansız bu baştan beri bilinen birşey ve sadece insanları oyalamak prim yapmak maksatlı cümleler
bu mevzular bugün ertelense gelecekte yine karşımıza çıkacak.bugün bu topraklarda türkiye deil başka bir ülke ve ırk hüküm sürse bile onlarad baş
kaldıracaklardı.onyıllardır kafaya takmışlar ülke kurmak güdüsü.sezsizce gel başkasının toprağına çoğal sonrada hak iddia et.
yeter artık ya bunların korkusundan dışarıda millet yürüyemez oldu artık.sokak köşelerinde gruplar halinde takılırlar gürültü patırtı çıkarırlar
insanın ne anası ne bacısı ne kendisi geçemez oldu hiçbir yerden.
hepsinin a.q
-
Hassikome tahribatta hala eski kafalılar kol geziyor. Yakalım yıkalım falan filan. Kimse de demiyor aga gelin bunları eğitelim diye.
-
nessaj bunu yazdı
(ŞAHSİ) Görüşüm işlerin bu şekilde yürümesi Türkiye'nin Suriye'ye dönmesine neden olabilir.