Kadıköy PKK Mtingi
-
rappermcs bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdı
eğitmek? şaka gibisin hocam adamlar okulları yakıp yıkıyor,bırak kendi eğitimlerini,başkasının bile eğitim almasını engelliyorlar,sen eğitelim diyorsun. bunlar Modlanmış, bunlara yan baksan aha kürdüm diye yan baktı çamur attı vs.. gibi sebeblerle bile ezilmişlik numarası yapıyolar,bunlar için herşey bi bahane herşey bi sebeb. ne ezilmişliği lan ezilen biziz amk ne cumhuriyet bayramımızı kutlayabiliyoruz,nede ATATÜRK diyebiliyoruz. ama ama a.qo ya sayın demek onun doğum günlerinde kutlamak yapmak yakalanış yıl dönümünde eylem yapmak serbest. elektrik su parası vermezler veergi vermezler devletten hizmet beklerler.devlet herşeye rağmen hizmet götürüyor onuda yakıp yıkıyorlar.her ay 250 tl den aşağı düşmüyor elektrik su faturam,istanbul da ayakta durabilmek için yırtınıyorum ama onların öyle bi derdi yok. EZİLİYİKKKKKKKKKK devlet bize bahmi.
One minute mürid çok güzel özetlemiş mevzuyu. arkadaş onları kimse ezmiyor. onlar it gibi yaşamayı tercih ediyorlar ama bunu devlete yıkmaktan da geri kalmıyorlar. Hepsi kolay para peşinde. adımı ortaya koyuyorum güneydoğuda doğuda her aileye 50.000tl para ver ruhlarını satın alırsın böyle de kalleş ve halsiyetsizdirler.
50 binmi (: devlet leşlerine bile 125 şer bin verdi yine satın alamadı ;) onlar böyle gelmiş böyle gider paşa.ama gittikçe açılıyorlar hükümet sağolsun bayaaaa bi geniş..
-
The_Cure bunu yazdı
TGB'ye ne diyorsun hocam?
Hocam genel yapısını görüşlerini bilmiyorum.
-
Hocam eğitim oturup ilim irfan öğretmek değil sadece. Manevi değerlerden başlıyor önce. Tamam öyle pat diye olmuyor ama ben sadece şiddetle çözmeye karşıyım. Bugün ezersin, sindirirsin yarın bir yerden patlar ama.
+ Bu insanlara yolda, otobüste diğerlerinin nasıl baktığını çok rahat görebiliyorum. Yüzlerinde bir ekşime, bir tiksinti, bir nefret var. İşte bunu yapmak fiziksel olarak onları dışlamaktan daha kötü. Bu bütün siyahları bir tutmak gibi.
edit: neyse hocam daha fazla konuşmaya gerek yok.
mektepli tarafından 11/Kas/12 15:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir de bu var ama.
http://www.youtube.com/watch?v=Tt6f_x0tVq4&feature=g-all-xit
-
O orosbu çocukları orda miting yaparken çevrede olupda müdahale etmeyen herkesin tek tek amına koyayım
-
konpi bunu yazdı
Hocam eğitim oturup ilim irfan öğretmek değil sadece. Manevi değerlerden başlıyor önce. Tamam öyle pat diye olmuyor ama ben sadece şiddetle çözmeye karşıyım. Bugün ezersin, sindirirsin yarın bir yerden patlar ama.
+ Bu insanlara yolda, otobüste diğerlerinin nasıl baktığını çok rahat görebiliyorum. Yüzlerinde bir ekşime, bir tiksinti, bir nefret var. İşte bunu yapmak fiziksel olarak onları dışlamaktan daha kötü. Bu bütün siyahları bir tutmak gibi.
edit: neyse hocam daha fazla konuşmaya gerek yok.
hoca iyi diyorusun güzel söylüyorsun da. o insanlar otobüse bindiğinde neden insanlar onlara o gözle bakıyor sence? neden başkasına o gözlerle bakılmıyor? dur ben söyleyeyim ya anıra anıra telefonda embesil embesil konuşuyordur ya leş gibi bok kokuyordur ya da kesinlikle çevreyi rahatsız edici bir davranış sergiliyordur. Sözüm meclisten dışarı arkadaşlar kimse üzerine alınmasın sadece konpi müridin bakış açısına binayen örnekledim.
Yani konpi bu davranışları her kim sergilerse zaten toplum ona Yüzlerinde bir ekşime, bir tiksinti, bir nefret ile bakar. insanın içinde olacak yoksa afedersin ağzımı bozucam sikimizde olmaz hoca..
-
nessaj bunu yazdı
işte bu gibi mal arkadaşlar oldugu sürece devam edersiniz bu şekilde davranmaya bilip bilmeden konuşuyo milleti iyicene galeyana getirmeye çalışıyon bu videodaki eylemi yapanlar pkk lı degildir tayadlı ailelerin yaptıgı bir eylemdir bilmiyon konuşuyon birde milletin aklını bulandırıyon onun için bilmiyorsan susacaksın !
CosTeR tarafından 11/Kas/12 16:38 tarihinde düzenlenmiştir -
CosTeR bunu yazdınessaj bunu yazdı
işte bu gibi mal arkadaşlar oldugu sürece devam edersiniz bu şekilde davranmaya bilip bilmeden konuşuyo milleti iyicene galeyana getirmeye çalışıyon bu videodaki eylemi yapanlar pkk lı degildir tayadlı ailelerin yaptıgı bir eylemdir bilmiyon konuşuyon birde milletin aklını bulandırıyon onun için bilmiyorsan susacaksın !
mal olan sensin öncelikle lafını bil de konuş.
tayadlılar ne diyor biliyormusun?
HAPİSHANELERDEKİ PKK VE PJAK TUTSAKLARININ TALEPLERİ KABUL EDİLSİN!
İbrahim Çuhadar "Ölümsüzdür" sloganlarıyla toprağa verildi
ibrahim çuhadar kimdir biliyormusun?
İstanbul Sultangazi’de Gazi Karakolu’na girerek üzerindeki bombayı patlatan teröristtir.
dsddsd terör ha pkk dan gelmiş ha dhkpc den gelmiş ha amerikadan gelmiş.
Alayının kellesini almak farzdır. Bu orospu çocuklarını destekleyen tayadlılar 10 kat daha orospu çocuğudur.
tayadlıları destekleyen de hepsinden adi bir orospu çocuğudur.
-
burda yapılcağı önceden bilinse 5-10 u alıp birisinin kafaya geçirsen halkın bunları pataklaması 5 dakikalık iş.
al 5-10 u eline salla 2-3 tanesine yapıştır sonra polis gelir zaten.
tek sorun : 10 kişinin örgütlenip sopalarla bunları komalık etmek :)
-
DrKill bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
TGB'ye ne diyorsun hocam?
Hocam genel yapısını görüşlerini bilmiyorum.
Bi araştırma yapar mısın hocam?
Ben bildiğim kadarını sana anlatabilirim özelden ama internette dolaşan bazı laflar da can sıkıcı. Onların izahını almıştım ben aslında.